Afspraken 06 4800 4166 | Direct consult 0909 040 4040 [email protected]

Atelier

Creativiteit is uiting van de ziel

Mediumschap en creativiteit

Creativiteit betekent voor ons; jezelf diep verbinden met je gevoelsleven in een bijna meditatieve staat van ‘zijn’. Juist door op deze manier aan kunst te werken krijg je de mooiste resultaten. De drang om te gaan creëren komt dan naar boven en als het resultaat er na verloop van tijd staat, is de uitdrukking; ‘creativiteit is uiting van de ziel’, voor ons weer voor de volle honderd procent bewezen. Het is de enige manier om de resultaten te behalen waar wijzelf en onze cliënten zo tevreden mee zijn.

De kunst die wij aanbieden komt op deze wijze tot stand. Boodschappen kunnen doorkomen of doorgegeven worden aan de persoon waar een tekening voor bestemd is. 

VANWEGE DE TOENEMENDE VRAAG NAAR ONZE SPIRITUELE HULPVERLENING, ZIEN WIJ ONS GENOODZAAKT VOORLOPIG GEEN NIEUWE OPDRACHTEN VOOR ONS ATELIER AAN TE NEMEN.

Atelier

Portrettekening met een boodschap

Een blijvende herinnering aan een geliefde persoon of dier met een ‘levende’ afbeelding aan je muur. Wat een prachtig cadeau voor jezelf of je naaste. En niet alleen maar een portrettekening, maar een tekening met een boodschap over of van de persoon of dier die is vereeuwigd met een simpel potlood.

Lees meer…

Sieraden

Sieraden

U kunt bij ons een prachtig handgemaakte en unieke halsketting en/of armband laten maken. Wij maken deze sieraden uitsluitend op bestelling.

Tijdens en na het maken worden deze prachtige halfedelstenen sieraden extra behandeld zodat ze volgeladen met energie aan u worden verkocht.

Lees meer…

Open chat
GerAnkh Mediums & Paragnosten
Kunnen wij u helpen?