Hoe verwijder ik een foute injectie uit mijn lichaam – ‘Prikspijt’

Geïnjecteerd zijn en daarna klachten en/of prikspijt krijgen…

Wij krijgen de laatste tijd steeds meer cliënten in de praktijk die “prikspijt” hebben gekregen en de gifstoffen van de injecties weer uit hun systeem willen hebben. ‘Kan dat?’, is dan de vraag die aan ons gesteld wordt. Kun je iets garanderen in deze situatie waar nog geen enkele ervaring mee is opgedaan? Nee! Wat wij wel garanderen is dat alles uit de kast wordt gehaald om u weer in uw oorspronkelijke natuurlijke staat terug te brengen met de kennis en mogelijkheden die wij tot onze beschikking hebben! Wij handelen dus duidelijk vanuit ons eigen vakgebied en niet vanuit het vakgebied van bijvoorbeeld een arts. Tot nu toe met zeer goede resultaten. We zien cliënten bijna altijd energieker worden en dat klachten na verloop van tijd afnemen.

HOE pakken we dit aan.

Iemand die onze hulp inschakelt krijgt een aantal energetische healingen. De aura en het lichaam worden zo ontdaan van de negatieve energie van de zware metalen en andere schadelijke stoffen die geïnjecteerd zijn. Bovendien krijgt het afweersysteem een diepe stimulans om zelf  aan de slag te gaan met opschonen en zuiveren. De cliënt krijgt desgevraagd deskundig advies, in overleg met natuurartsen, welke middelen ingenomen kunnen worden om deze start van ontgiften/ontstoren krachtig in te zetten. Voedingssupplementen met zeer hoge waardes aan antioxidanten, vitamines, mineralen en meer kunnen worden ingezet om zo snel mogelijk het lichaam weer in een zo gezond mogelijke staat te krijgen. Wel zijn geduld, vertrouwen, discipline, meditatie(!), en innerlijke wilskracht pure noodzaak… en de diepe overtuiging van de enorm positieve aspecten en hulpmiddelen in dit proces van omkering en een hernieuwde start!

Toevoeging 9 december 2021;

Uit studies komt steeds vaker naar voren dat de stof glutathion, grafeenoxide neutraliseert en zelfs afbreekt. C60 (nanokoolstof) overtreft de werking van glutathion en andere superantioxidanten. Vooral in combinatie met Resveratrol en andere antioxidanten is dit een zeer krachtig middel om te ontgiften. Kijk Hier voor meer informatie over C60 en Hier voor Resveratrol.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

In Liefde

Anna Jasmijn en Michael.

Dit vind je vast ook interessant

Detox zilver-goud-platina

De beste voedingssupplementen om te ontgiften

Super Antioxidanten en Voedingssupplementen. Vaak wordt aan ons mediums gevraagd wat nou eigenlijk goede producten zijn om het lichaam van gifstoffen te ontdoen welke door verschillende oorzaken zijn binnen gekomen. Denk hierbij aan milieuvervuiling, vaccinaties, bewerkte voeding (schadelijke E-nummers) en ga zo maar door. Daar komt bij dat de huidige groenten en fruit door bestrijdingsmiddelen … Lees meer

Albert Einstein

Universele Liefde – Albert Einstein

Albert Einstein was zoveel meer dan een wetenschapper… Eind jaren tachtig schonk Lieserl, de dochter van het beroemde genie, 1400 brieven, geschreven door Einstein, aan de Hebreeuwse Universiteit, met de voorwaarde de inhoud pas twee decennia na zijn dood te publiceren. Dit is er een van, voor Lieserl Einstein. … ”Toen ik de relativiteitstheorie naar … Lees meer