Afspraken 06 4800 4166 | Direct consult 0909 040 4040 [email protected]

Sieraden

Schoonheid met helende kracht

Sieraden met helende eigenschappen

Bij ons kunt u een prachtig sieraad laten maken van halfedelstenen helemaal op uw persoonlijk afgestemd.

De bijzondere sieraden en haar helende krachten en eigenschappen van het gebruikte materiaal worden door ons voorzien van extra energie tijdens en na het creatieve proces van samenstellen en rijgen. Wij maken (bijna) alleen maar gebruik van halfedelstenen. Dit geldt zeker voor de amulet/hanger en grotendeels ook voor de ketting.

Als uzelf een specifieke hanger (met een speciale herinnering bijvoorbeeld) aanlevert, komen wij in deze zeer speciale gevallen klanten tegemoet en maken wij op basis van het aangeleverde materiaal een ketting met een bijpassende armband.

U krijgt bij een halssieraad gratis een bijpassende armband. U komt zo in het bezit van een schitterende combinatie waar u heel veel plezier aan zult beleven.

In de meeste gevallen zult u wel even geduld moet hebben voor het eindresultaat, want wij maken deze sieraden uitsluitend op bestelling om volledig aan de wensen en de persoonlijke energie van u als klant te kunnen voldoen en natuurlijk dat u een uniek sieraad gaat ontvangen waar geen tweede van te krijgen is. 

VANWEGE DE TOENEMENDE VRAAG NAAR ONZE SPIRITUELE HULPVERLENING, ZIEN WIJ ONS GENOODZAAKT VOORLOPIG GEEN NIEUWE OPDRACHTEN VOOR ONS ATELIER AAN TE NEMEN.

Sieraden
Sieraden
Sieraden
Open chat
GerAnkh Mediums & Paragnosten
Kunnen wij u helpen?