Afspraken 06 4800 4166 | Direct consult 0909 040 4040 [email protected]

Portrettekening met een boodschap

Zo ver weg en toch zo dichtbij

 ‘Leven’ creëren met een potlood

Door met bezieling te tekenen kun je de ziel met potlood vastleggen in de afbeelding van de persoon of het diertje waar het omgaat. En wat is er mooier dan een blijvende herinnering van een geliefde welke op deze manier is getekend in grijstinten of kleur. Een creatieve ‘levende’ afbeelding van iemand die een bijzondere betekenis in uw leven heeft gehad en op deze wijze op een speciaal plekje in uw huiskamer aanwezig blijft. Zo is uw geliefde familielid, vriend/vriendin of (huis)dier ver weg en toch zo dichtbij. Een portrettekening van onbetaalbare waarde voor een betaalbare prijs.

Hoe werkt het

Wat is nodig om een mooie portrettekening door ons te laten maken. U kunt ons via het contactformulier of telefonisch laten weten wat uw wensen zijn. Bijvoorbeeld of u een tekening in kleur wilt hebben of in grijswaarden en of wij de omlijsting moeten verzorgen of dat u dat zelf doet. Laat ons ook weten of u eventueel speciale wensen heeft die wij in de portrettekening moeten verwerken. Dan hebben we een duidelijke foto nodig waar vooral de ogen goed zichtbaar op zijn. De grote van die foto is minder belangrijk zolang hij dus maar helder is. Iets minder heldere foto’s kunnen ook, maar eist meer tijd om tot een mooi resultaat te komen. Vervolgens hoeft u niets anders te doen dan afwachten, want het vergt een beetje tijd en geduld om een perfect resultaat voor u te creëren.

Contact en boodschappen

Tijdens het tekenen is de focus geheel op het onderwerp (de persoon of dier die getekend wordt) gericht. U kunt dit zien als een meditatief gebeuren waardoor de overleden persoon of de energie van hem of haar heel gemakkelijk door kan komen. De informatie wordt door onze heldere gaven opgevangen en vastgelegd. Als u de tekening in ontvangst neemt krijgt u deze boodschap op schrift van ons mee. Tot slot is er ook nog de mogelijkheid om een persoonlijke reading in te plannen als u de tekening bij onze praktijk afhaalt. Er bestaat een grote kans dat u tijdens de reading nog meer te horen krijgt van de persoon waar een portrettekening van is gemaakt.

Portrettekening levende mensen of dieren

Tot slot willen we nog bij dit verhaal toevoegen dat wij uiteraard ook een tekening voor u kunnen maken van personen of dieren waar u dagelijks mee omgaat en voor u belangrijk zijn of gewoon wilt verrassen met een mooi en bijzonder cadeau. Ook in deze situatie wordt er tijdens het tekenen een persoonlijke boodschap van de geestenwereld doorgegeven voor de persoon in kwestie die getekend wordt. 

VANWEGE DE TOENEMENDE VRAAG NAAR ONZE SPIRITUELE HULPVERLENING, ZIEN WIJ ONS GENOODZAAKT VOORLOPIG GEEN NIEUWE OPDRACHTEN VOOR ONS ATELIER AAN TE NEMEN.

potrettekeningen
Open chat
GerAnkh Mediums & Paragnosten
Kunnen wij u helpen?