testen

Hemels advies op aards niveau

GerAnkH Mediums & Paragnosten

Spirituele – Paranormale – Psychologische Hulpverlening

Voedingssupplementen – Colloïdaal – Chembusters

Voedingssupplementen – Colloïdaal – Chembusters

                                             Welkom bij GerAnkh mediums en paragnosten!                              Keuze Vrij Bij Mij

Bij GerAnkh mediums en paragnosten kun je terecht voor een betrouwbare reading, een versterkende energetische healing, positieve hulp bij psychosociale problemen, een energetische huisreiniging en nog meer! Als je problemen in het leven ervaart en het even teveel is geworden of je bent toe een goede spirituele healing of wellicht aan een verkwikkende energetische stoelmassage ben je bij ons aan het juiste adres. Wij, helderziende mediums, stellen onze gaven met een psychologische en een menselijke, nuchtere kijk op het leven graag ten dienste van onze medemens. We helpen je met plezier om weer helderheid in je leven te krijgen, je zonodig sterker en weerbaarder te maken zodat je het leven weer met frisse en hernieuwde energie durft aan te gaan. Dus als je vol stress zit, last hebt van een burnout of gewoon even een steuntje in de rug nodig hebt ben je bij ons aan het juiste adres. Nieuwsgierig? Maak dan Hier een afspraak voor een bezoek aan onze praktijk.

Een gezond leven gaat natuurlijk niet alleen maar om je geestelijke welzijn, maar ook om je fysieke gezondheid én je leefomstandigheden. Daarom hebben wij onze winkel ingericht met voedingssuplementen en orgonite producten die je hier een geweldige ondersteuning in bieden. Zo verkopen wij bijvoorbeeld C60, een voedingssuplement die het lichaam niet alleen verjongd, maar misschien wel de beste antioxidanten is die er bestaat en zeker samen met voedingssupplement Resveratrol simpelweg super is! Daarnaast kun je colloïdale producten van de hoogste kwaliteit, voedende en ontgiftende oliën en nog veel meer in onze shop vinden. Klik snel op onderstaande knop om directe een kijkje in de winkel te kunnen nemen.

Spirituele – Paranormale Hulpverlening

Spirituele of paranormale hulpverlening is een heel breed begrip. Tenminste dit is zoals wij het zien en aanbieden. Het houdt niet op bij helderziend, helderhoren of andere vormen van helder waarnemen. Natuurlijk is dit wel een essentieel deel van het geheel en vormt de fundering van ons werk. ‘Er is meer tussen hemel en aarde’, is een veel gebruikte uitdrukking. Wij zijn als mediums de schakel tussen deze twee. Doorgeefluik van het ongeziene naar het geziene, het aardse. Boodschappen die van de geestenwereld doorgegeven mogen worden, vangen wij op middels onze paranormale gaven van helderzien, helderhoren, heldervoelen of helderweten en vervolgens aan u doorverteld.

Maar er is meer dan dat. Wij hebben op spiritueel en psychologisch vlak je nog veel meer te bieden. Als jij met je vragen en als mens verder geholpen wilt worden in een -spirituele- fase van uw leven, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ons uitgangspunt is dat je eerst naar binnen moet gaan om er uit te komen met jezelf. Dus inzichten geven, mentaal, fysiek, geestelijk en spiritueel. De paranormale – spirituele hulp die wij bieden beslaat dus een heel breed gebied. Op deze site staat uitgebreid beschreven wat en hoe wij onze gaven, kennis en producten aanbieden. We zijn er voor jou, om je verder te helpen met je groei, vragen, gezondheid en meer. Lees gerust verder om te ontdekken hoe wij jou kunnen steunen op je levensweg.

 

Spirituele Reading

Bij ons kun je op op verschillende manieren een betrouwbare reading krijgen. Het doel is natuurlijk dat je na een bezoek weer een stuk verder op weg geholpen bent waar je voor gekomen was.  Bij ons krijg je altijd een duo-reading, dus van twee mediums en paragnosten  Een reading kan gecombineerd worden met specifieke en healende of para psychologische vervolg sessies. Dit is altijd afhankelijk van je vraag, wens of (noodzakelijke) behoefte. Maak  hier een afspraak voor een bezoek in onze praktijk.

De wijze waarop wij jou een paranormale reading aanbieden kan met en zonder kaarten. We kunnen een unieke kaartlegging van ongeveer twee uur voor je doen, waaruit alles naar voren komt wat op dat moment voor jou van belang is. Alles dus! Wij noemen deze legging de ‘Bloemlegging’.  Deze manier van leggen wordt slechts door geen andere paranormale mediums in Nederland beheerst en wordt alleen bij ons thuis in de praktijk aangeboden. In bijzondere gevallen, als iemand vanwege bijzondere omstandigheden niet naar onze praktijk kan komen, behoort het tot de mogelijkheden dat wij tegen een redelijke extra vergoeding bij jou thuis komen voor een uitgebreide reading, healing, psychosociale hulp of een energetische stoelmassage.

Spiritueel Healen – Handoplegging

Vaak wordt een spirituele healing of handoplegging aanvullend en naar behoefte gegeven na een reading. Meestal wordt hiervoor een vervolgafspraak gemaakt. Een andere manier is via of tijdens een telefonisch consult, op afstand dus. Wij geven de voorkeur aan persoonlijk contact, omdat op die wijze de beste resultaten geboekt worden. Overigens wordt er ook helende energie overgebracht tijdens andere vormen van hulpverlening in in onze praktijk. Healingen beperken zich niet alleen tot het fysieke, maar werken ook op het psychische, mentale en op zielsniveau.

Dan zijn er nog een aantal vormen van energetisch healen of spiritueel genezen die wij beheersen. Het is altijd het overbrengen van lichtenergie vanuit de geestenwereld. Het medium is hierin het doorgeefluik. Zoals gezegd is het geven of overbrengen van helende ijle lichtenergie, het beste bij ons in de praktijk. Hierbij is het niet noodzakelijk om fysiek contact te hebben afhankelijk van wat de noodzaak is. Want bijvoorbeeld bij een vingertopmassage/healing is aanraken wel noodzakelijk. Bij deze manier van helen/masseren kunt je overigens je kleding aanhouden. De energie wordt met name via de vingertoppen overgebracht en is een zeer bijzondere ervaring.

Direct een afspraak maken

Via onderstaande contact button of te bellen naar +31648004166 kun je een reservering maken voor een telefonisch consult of voor een consult bij ons in de praktijk in Diever.

Telefonische readingen op 0909 040 4040 uitsluitend op afpraak!

We geven je graag antwoorden op vragen over onze diensten zoals, energetische huisreinigingen, paranormale avonden, stoelmassages, psychosociale hulp en meer.

Para-psychosociale hulpverlening

Bijna al onze gaven komen als in een smeltkroes bijeen in de para-psychosociale hulpverlening, maar dan met extra. De psychologische benadering en de mogelijk buitengewone kwaliteiten, hooggevoeligheid en gaven van onze cliënten staat hierbij volledig centraal met als doel om iemand te ‘verlossen’ van oude angsten, trauma’s en verkeerde overtuigingen over zichzelf of de wereld. Ook kinderen, pubers of jong volwassenen kunnen baat hebben bij onze wijze van ondersteunen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling of het helen van geestelijke wonden en trauma’s.

Dit is wel een beetje een simpele en verkorte verklaring van wat er nog meer bereikt kan worden samen met jou als hulp vragende. Want het gaat altijd om groei, inzicht in jezelf, verbinding met jou eigen (gods)kern, kortom, je helpen om je eigen kwaliteiten beter te leren herkennen en te erkennen. Daarvoor hebben wij onze eigen effectieve methodes ontwikkeld die over het algemeen afwijken van de wat de ‘norm’ wordt genoemd. We doen dit altijd samen met jou, met als doel je levensgeluk te vergroten. Uitgebreide informatie kun je lezen als je op de onderstaande toets ‘para psycho-sociale hulpverlening’ klikt.

Emotional Freedom Techniques of EFT en ook wel tappen of kloppen genoemd, is een mix van psychologie gecombineerd met het kloppen op meridiaanpunten om mensen met psychische problemen op een kundige en zeer effectieve manier verder te helpen.

Lees meer…

Een energetische huisreiniging kan een opluchting voor je betekenen als je last heeft van negatieve energieën of erger in je huis of werkplek. Kinderen kunnen hier zeer veel last van ondervinden en erg angstig van worden, met name in de nacht als ze ‘zien’.

Lees meer…

Als je met vrienden of familie een gezellige spirituele avond of middag wilt organiseren met passende onderwerpen, een lezing of een korte persoonlijke reading, dan is een huiskamerbijeenkomst met ons en collega mediums mogelijk.

Lees meer…