Afspraken 06 4800 4166 info@gerankhmediums.nl

Detox pakket ‘C60’ Plus

Detox pakket ‘C60’ Plus

Met ons Healthy-Life4U Detox en superboost pakket “C60” geef je je lichaam én geest een enorm cadeau!

Detox pakket “C60” plus is een ‘superboost’ en detox pakket’ bestaat uit C60 in hennepolie, Resveratrol 500mg, NMN 500mg, Healthy-Live4U Detox olie, Colloïdaal Zilver-Goud-Platina.

Volg de aanwijzing op de verpakking voor gebruik en inname.

C60 is nanokoolstof vermengd in bio hennepolie. De anti-oxidatieve werking is ruim 170 keer zo groot als dat van vitamine C.  Het geeft daardoor ook nog eens een goede bescherming tegen bestraling. C60 heeft goede antivirale en antibacteriële eigenschappen, het verwijderd ontstekingscomponenten en toxines uit het lichaam en stelt het lichaam daardoor in staat zichzelf te herstellen. C60 activeert ook de stamcellen van het immuunsysteem. C60 is misschien wel de krachtigste antioxidant tot nu toe bekend, die de antioxidantwerking van Superoxide Dismutase, Glutathione, Catalase en COQ10 uitvoert.

Resveratrol is goed tegen virussen. Waardoor er minder gevraagd wordt van je afweersysteem! Je hebt een hoog geconcentreerde dosis nodig van bijvoorbeeld onze 500mg 99% Resveratrol, maar dan is de kracht van Resveratrol ook enorm! Resveratrol is een vetoplosbaar polyfenol (subgroep stilbenoïden) dat planten aanmaken ter bescherming tegen schimmels, virussen, bacteriën, insecten, uv-straling en beschadiging. Resveratrol heeft onder meer antioxidatieve, ontstekingsremmende, antivirale, antibacteriële en neuroprotectieve (zenuwweefselbeschermende) eigenschappen. Resveratrol activeert het enzym SIRT-1 (sirtuïne-1) met metabole effecten die vergelijkbaar zijn met calorierestrictie. Calorierestrictie is geassocieerd met een langer en kwalitatief beter leven en verlaging van de kans op kanker, neurodegeneratieve ziekten, auto-immuunziekten, hart- en vaatziekten, overgewicht/obesitas, leververvetting, metabool syndroom en diabetes type 2.

NMN | Nicotinamide-mononucleotide Doordat NMN ( Nicotinamide-mononucleotide ), DNA-reparatie stimuleert en sirtuins activeert., staat die middel voor verjonging door het verhogen van uw NAD+. Daarnaast verhoogt dit supplement uw energie levels! Nicotinamide-Mononucleotide hebben we nodig voor de aanmaak van NAD+. Ten eerste dit om te kunnen blijven leven. Ten tweede om de cellen optimaal te kunnen laten werken en communiceren. Na inname van Nicotinamide-mononucleotide, gaan de NAD+ levels heel snel omhoog in het bloed. Nicotinamide-Mononucleotide werkt heel goed samen met Resveratrol, het activeert Resveratrol alsof je een gaspedaal indrukt.

Healthy-Life4U detox olie is een super voedingssupplement en detox olie in één. Dit voedingssupplement is samengesteld uit drie zeer krachtige olie soorten van biologische oorsprong van de hoogste kwaliteit verrijkt met de beste etherische oliën. De combinatie van Perillazaad olie, Nigellazaad olie en Hennepzaad olie verrijkt met de sterk ontgiftende etherische oliën Juniper berry, Rosemary, Cilantro en Geranium maken dit voedingssupplement uniek. Dit product, rijk aan vitamines, mineralen, omega 3. 6 en 9, linoleen-en linolzuur, poteïne, lecithine,  chlorofyl, bioflavonoïden, fytonutrientenen, Triterpeenzuuren en meer, is dan ook een boost voor uw immuunsysteem. Het is niet alleen zeer voedzaam, maar helpt uw lichaam zich te ontdoen van allerlei gifstoffen en zware metalen.

Colloïdaal Platina heeft een gunstig effect op de thymusklier; dit is één van de belangrijkste organen in ons afweersysteem. De thymusklier speelt ook een essentiële rol bij de aanmaak van ‘geheugencellen’ die onthouden hoe afweerstoffen tegen doorgemaakte ziekten moeten worden aangemaakt. Platina ondersteunt een gezonde weefselregeneratie van het hartweefsel, de zwezerik en het gehele endocriene systeem bovendien ondersteunt platina de reparatie van DNA.

Colloïdaal Goud Zowel lichamelijke als geestelijke aandoeningen kunnen worden behandeld met colloïdaal goud. Goudwater zou goed zijn voor de vitaliteit, het energieniveau en het I.Q. Goudwater wordt door sommige mensen een levenselixer genoemd.

Colloïdaal zilver is voor ons het beste antibioticum ter wereld en dood verschillende virussen, bacteriën, parasieten, schimmels en prionen.

Wij adviseren in overeenstemming met diverse artsen en deskundigen om naast bovenvermelde producten ook (dagelijks) vitamine D3, K2, magnesium en zink in te nemen.

 

269,00