Afspraken 06 4800 4166 | Direct consult 0909 040 4040 [email protected]

Detox pakket ‘Platina’

Detox pakket ‘Platina’

Deze aanbieding van ondersteunende detox preparaten is een pakket bestaande uit meerdere zeer krachtige supplementen te weten; C60, Colloïdaal Platina, Ayurvedische Shilajit Plus en Colloïdaal zilver(spray).

C60 is nanokoolstof vermengd met bio hennepolie. De anti-oxidatieve werking is ruim 170 keer zo groot als dat van vitamine C.  Het geeft daardoor ook nog eens een goede bescherming tegen bestraling. C60 heeft goede antivirale en antibacteriële eigenschappen, het verwijdert ontstekingscomponenten en toxines uit het lichaam en stelt het lichaam daardoor in staat zichzelf te herstellen. C60 activeert ook de stamcellen van het immuunsysteem.

Shilajit Plus is biologisch plantenmateriaal uit de Himalaya, dat duizenden jaren tussen de rotsen is samengeperst. Het is bijzonder rijk aan mineralen en spoorelementen en zit boordevol voedingsstoffen, antioxidanten en aminozuren. Shilajit bevat ruim 40 verschillende mineralen en spoorelementen en rond de 50% fulvinezuur.  Fulvinezuur is in staat om zich met zware metalen zoals lood, kwik, cadmium, barium en thallium te verbinden en deze vervolgens uit het lichaam af te voeren. Fulvinezuur brengt nutriënten in de cel en ondersteunt en stimuleert de opname van mineralen in het lichaam sterk.

Colloïdaal Platina heeft een gunstig effect op de thymusklier; dit is één van de belangrijkste organen in ons afweersysteem. De thymusklier speelt ook een essentiële rol bij de aanmaak van ‘geheugencellen’ die onthouden hoe afweerstoffen tegen doorgemaakte ziekten moeten worden aangemaakt. Platina ondersteunt een gezonde weefselregeneratie van het hartweefsel, de zwezerik en het gehele endocriene systeem bovendien ondersteunt platina de reparatie van DNA.

Colloïdaal zilver en zilverspray is het beste antibioticum ter wereld en doodt verschillende virussen, bacteriën, parasieten, schimmels en prionen. Bij het gebruik van colloïdaal zilver adviseren wij ook probiotica of yoghurt te eten, omdat zilver ook enkele goede bacteriën kan beschadigen.

Klik hier voor meer informatie over onze producten en scrol naar beneden

195,00

Open chat
GerAnkh Mediums & Paragnosten
Kunnen wij u helpen?