Links

Op deze pagina hebben wij linkjes geplaatst van websites waar wij bevriend mee zijn en/of die wij graag promoten vanwege het prachtige werk dat zij doen en de boodschappen die zij uitdragen.

Healingpraktijk Nelumbo  In deze bevriende healingpraktijk kunt u niet alleen terecht voor een fantastische massage, maar voor veel meer spirituele en sjamanistische begeleiding en ondersteuning.

Berry Vincenta - Kosmisch Kontakt   Onze lieve vrienden Berry en haar zus Jenny staan garant voor het uitdragen van de prachtige kosmische boodschappen die Berry doorkrijgt vanuit de Lichtwerelden.

Atelier Casa  Een andere hele lieve vriendin van ons en tevens onze partner in orgonite en chembusters. Ons gezamenlijke doel is dat wij ons eigen netwerk kunnen creëren van positieve energie.

Flow Remedies  Onze bevriende site uit Vlissingen waar edelsteenremedies worden gemaakt, vlak aan de Zeeuwse kust. Remedies zijn een vorm van energiewerk / energy healing. Flow Remedies bieden je een energetisch steuntje in de rug bij persoonlijke groei en zelfontwikkeling.

Stichting Vaccinvrij zet zich in voor transparante voorlichting en het behoud van een vrije vaccinatiekeuze. Ook belicht zij de hedendaagse politieke beleidskeuzes en het verzet daartegen vanuit de bevolking en met haar eigen 'gezond verstand visie'. Altijd onderstreept met feiten en verwijzingen daarna.

St. Artsen Covid Collectief Een collectief van artsen met een visie over de huidige situatie over covid, injecties en gezondheid waar wij ons zeker in kunnen vinden en achterstaan.

Wakkere mensen  Een spiritueel bewustmakende site voor mensen die willen groeien en ontdekken. Met deze link kom je direct op een boodschap van Christina von Dreien. Een jonge vrouw die gezegend is met een multidimensionaal bewustzijn en andere paranormale vermogens.

Zelfzorg Covid19  is van mening dat virus en infectieziekten op een heel andere wijze bestreden en voorkomen kunnen worden door ervoor te zorgen dat u uw chronische en acute tekorten aan mineralen, vitamines en nutriënten opheft middels specifieke voeding en/of supplementen om zo uw immuunsysteem optimaal te laten functioneren. Zeker een site die de moeite waard is om bezocht te worden.