Links

Links

Op deze pagina hebben wij linkjes geplaatst van websites waar wij bevriend mee zijn en/of die wij graag promoten vanwege het prachtige werk dat zij doen en de boodschappen die zij uitdragen.

 

P1020724def

Berry Vincenta. Onze lieve vrienden Berry en haar zus Jenny staan garant voor het uitdragen van de prachtige kosmische boodschappen die Berry doorkrijgt vanuit de Lichtwerelden. Je kunt haar waardevolle doorgevingen niet alleen op haar eigen site lezen, maar ook op wanttoknow.nl en in het blad Spiegelbeeld.

 

 

Atelier Casa

 

Atelier Casa. Een andere hele lieve vriendin van ons en tevens onze partner in orgonite en chembusters. Ons gezamenlijke doel is dat wij ons eigen netwerk kunnen creëren van positieve energie.

 

 

Flow Remedies

Flow Remedies  Onze bevriende site uit Vlissingen waar edelsteenremedies worden gemaakt, vlak aan de Zeeuwse kust. Remedies zijn een vorm van energiewerk / energy healing.

Flow Remedies bieden je een energetisch steuntje in de rug bij persoonlijke groei en zelfontwikkeling.

 

Ontwaken

 

Wakkere mensen  Een spiritueel bewustmakende site voor mensen die willen groeien en ontdekken. Met deze link kom je direct op een boodschap van Christina von Dreien. Een jonge vrouw die gezegend is met een multidimensionaal bewustzijn en andere paranormale vermogens.

 

 

 

Marieke Meulenberg
Het mooiste wat je kunt worden is jezelf

Nog een hele bijzondere collega van ons is Marieke Meulenberg. Marieke is een duizendpoot op het gebied van bewustwording en spiritueel werk. Ze heeft prachtige en leerzame boeken geschreven; 'De Helende reis in de Praktijk' en 'De Stem van het Zelf'.  Daarnaast organiseert ze retraites, kun je opleidingen bij haar volgen (school voor lichtwerkers), 'Mana' sessies volgen, 'Kristalbed' healingen ontvangen, en meer. Bekijk ook de interviews die ze heeft gegeven naar aanleiding van haar boeken. Beslist een aanrader!

 

 

Stichting Vaccin Vrij

zet zich in voor transparante voorlichting en het behoud van een vrije vaccinatiekeuze. Ook belicht zij de hedendaagse politieke beleidskeuzes en het verzet daartegen vanuit de bevolking en met haar eigen 'gezond verstand visie'. Altijd onderstreept met feiten en verwijzingen daarna.

 

Logo SAC RGB WEB

vindt dat gezondheid meer is dan het bestrijden en voorkomen van virusinfecties. Daarom dragen zij constructief bij aan verandering en voeren een open gesprek. Ze pleiten voor een risicogestuurd beleid met maatregelen tegen corona met zo min mogelijk nevenschade, waarbij gezondheid wordt gestimuleerd en waarin (keuze)vrijheid en zelfbeschikkingsrecht voorop staan. Van angst naar vertrouwen.

 

6f943627 5388 400b bb03 ab27e091a8f3

is van mening dat virus en infectieziekten op een heel andere wijze bestreden en voorkomen kunnen worden door ervoor te zorgen dat u uw chronische en acute tekorten aan mineralen, vitamines en nutriënten opheft middels specifieke voeding en/of supplementen om zo uw immuunsysteem optimaal te laten functioneren. Zeker een site die de moeite waard is om bezocht te worden.

_________________________________________________________________________

Andere links

Startkabel.nl
paranormaal.startkabel.nl

Startkabel.nl
spiritualiteit.startkabel.nl

Link naar Slimmestart.nl
paranormaal.slimmestart.nl

Startze, zoekpagina
spiritualiteit-pagina.startze.nl