Spirituele healing

Kosmische voeding voor lichaam en geest

Spirituele healing; van pijn naar rust

Als je niet lekker in je vel zit en wel wat extra’s kunt gebruiken, dan kan het krijgen van een spirituele healing veel verlichting geven. Een onderdeel van onze spirituele hulpverlening is via handoplegging krachtige spirituele healingen geven die voelbaar werken en ook nawerken. Iedereen reageert weer anders op een healing, maar altijd met een positief resultaat!

Wanneer en waarvoor een spirituele healing;

  • Als je met klachten rondloopt waar naast medische hulp extra helende energie welkom is.
  • Bij aanhoudende stress, burnout, (chronische) pijn van uiteenlopende aard. 
  • Vóór een operatie of herstel na een operatie.
  • Bij het verwerken van trauma’s en oud verdriet. 
  • Voor je huisdieren; dieren reageren zeer goed op een spirituele healing.
  • In combinatie met een energetische stoelmassage of Auriculotherapie.

Spirituele Healing vanuit de BronSpirituele Healing of Energetische Healing

Er zijn tal van vormen en benamingen voor het geven of ontvangen van een energetische of spirituele healing ook wel spirituele genezing genoemd. Zo heb je bijvoorbeeld Reiki, Touch for Health, hypnotherapie, Reconnection, magnetiseren, Crystal Healing en ook bijvoorbeeld energetisch genezer. Het gaat echter altijd om de overdracht of het doorgeven van kosmische energie voor lichaam en geest naar de ontvanger, de hulpvragende. Maar wat houdt dat nou precies in? Wat is dat geven en het ontvangen van een energetische healing of spirituele genezing nu eigenlijk? En wat hebben wij jou te bieden? Laten we beginnen met uit te leggen wat een spiritueel genezer in feite is.

Een spiritueel genezer of paranormaal genezer kijkt naar de mens in zijn totaliteit en kijkt niet alleen naar de oorzaak en betekenis van een aandoening, maar kijkt ook naar de aandoening zelf. Deze genezers worden soms ook in zieken- en verpleegtehuizen ingezet als aanvullende behandelaars om het genezingsproces en herstel bij de cliënten te bevorderen. Deze vorm van genezen overstijgt het puur fysieke en grijpt terug op de oorzaken van ziekten, welke bijna altijd een geestelijke of psychische oorsprong hebben. Een spiritueel genezer is een doorgeefluik van hoge ijle kosmische levensenergie. Deze zeer ijle energie wordt vermengd met aardse energie via de healer, zodat deze beter opgenomen wordt door zijn patiënt.

 

Na een goede Spirituele Healing voel je je als herborenHolistisch genezen en bevorderen van het zelfgenezend vermogen

Een spiritueel healer kijkt dus niet alleen naar de fysieke klacht van zijn of haar cliënt, maar naar de totale mens. Dus naar lichaam, geest (psyche) en ziel. De genezer gaat er dus vanuit dat de mens veel meer is dan alleen maar een fysiek lichaam welke aangestuurd wordt vanuit het brein, de hersenen. Hoewel er altijd uitzonderingen zijn, is een spiritueel genezer geen arts. Een spiritueel genezer of energetisch paranormaal healer is iemand die de heelheid van de mens ziet en hem met het doorgeven van hoge ijle energie zoveel mogelijk in die heelheid terug brengt en het zelfgenezend vermogen bevorderd.

Zoals gezegd richt de spiritueel of paranormaal genezer zich dus op het geven van een healing van de gehele mens. Hij of zij weet dat een ziekte veel meer is dan alleen maar een fysieke verstoring. Hij kijkt dieper, soms letterlijk. Hij ‘ziet’ in het energieveld, de aura van de mens of voelt via zijn handen waar de verstoring zit en krijgt daar vaak de achterliggende psychische oorzaak bij ‘door’. Hij geeft dus niet alleen fysieke, maar vaak ook een emotionele healing aan de cliënt door. Tijdens dit proces krijgt hij de oorzaak van de klachten van zijn gids te horen en/of te voelen.

Een spiritueel healer brengt weer balans in je leven.Spirituele healing brengt je weer in balans

Leeg maken en afstemmen

Hoe gaat een goed spiritueel genezer te werk. Voordat je een healing krijgt, heeft een spiritueel heler zich leeggemaakt zodat hij de de hoge en ijle energie kan doorgeven aan u. Hij laat zich hierbij leiden en blijft zich afstemmen op zijn spirituele gids. Je zult de energie voelen die doorgegeven wordt en de healer richt zich op jou energie knooppunten en de plaatsen waar de meeste problemen zich voordoen. Dit duurt meestal een half uur tot max een uur. Hierna zul je je ontspannen en fitter voelen. Maar een ieder reageert op zijn of haar eigen manier. Stel vragen voor of nadat je een healing gaat krijgen of hebt ontvangen!

Healen en een Stoelmassage

Een bijzondere beleving in onze healing praktijk is het ontvangen van een energetische stoelmassage. Dit is een combinatie van helende energie door handoplegging en een zachte stoelmassage. Dit kan gewoon met kleding aan als je daar de voorkeur aan geeft. Een uniek deel van deze methode is het masseren en het doorgeven van energie door ‘vingertop massage’. Laat je aangenaam verrassen om ook op deze wijze je fitter en ontspannen te voelen na een bezoek aan onze praktijk.

Onze eigen ervaringen met het geven van spirituele healingen

In de reviews kun je healing ervaringen lezen van cliënten die bij ons in behandeling zijn of zijn geweest. Deze ervaringen van tevreden mensen spreken voor zich.

Wij hadden echter ook de behoefte om onze spirituele healing ervaringen  in ons blog op te nemen. We vinden het namelijk leuk om jou als cliënt of belangstellende een beeld te geven van ons werk als spiritueel healers of genezers.

De vraag naar deze steun en hulp neemt bij ons sterk toe de laatste jaren. En vanuit onze visie op gezondheid hopen we in de toekomst ook deze ondersteunende hulp in zorginstellingen en gezondheidshuizen (nu nog ziekenhuizen genoemd) te mogen aanbieden.

Een goede gezondheidszorg heeft immers de focus op preventie en het stimuleren en activeren van het zelfhelend vermogen.

Methodes met een andere kijk op gezondheid en welzijn, het “Nieuwetijds genezen”, kunnen in onze overtuiging naast bestaande methodes, een waardevolle bijdrage leveren aan een leven in de juiste balans. Spirituele healingen horen wat ons betreft zeker bij deze vorm van genezen. Dit kunnen we ten dienste van onze medemens welke hulp nodig heeft écht samen doen!

Wil je je meer verdiepen in spiritualiteit en spiritueel genezen? Dan is het wellicht een goed idee hier een kijkje om een goed boek te vinden over deze materie.

Marianne

Lieve Anna en Michael. Ik heb jullie leren kennen via een vriendin. Ik ben bipolair, maar jullie zagen geen ziekte bij mij. Vorig jaar werkten mijn nieren nog maar 25% door de lithium maar door jullie geadviseerde krachtige middelen werd dat weer 53%.Toen werd mij Deparkine voorgeschreven en kreeg ik maag/darmproblematiek, haaruitval en werd lithargisch, daardoor kreeg ik een dubbele longembolie. Doordat ik nu al een ½ jaar geen medicijnen meer gebruik, is mijn lichaam hersteld door de healings en oliën en zo .Bedankt Anna en Michael

Maak direct een afspraak voor een Spirituele healing sessie

Agenda en prijsopgaves uitsluitend via persoonlijk telefonisch contact!

Dit is sneller, completer en we voelen direct de situatie al in.

Diensten formulier