Over Gezondheid

Over Gezondheid

Wij hebben al heel veel cliënten mogen ondersteunen op hun weg naar een betere gezondheid. Er zijn de afgelopen twee/drie jaar ontzettend veel mensen met chronische klachten of erger op ons pad gekomen. In sommige gevallen zijn wij de laatste strohalm waar iemand zich nog aan vastklampt. Dit kan betekenen dat men in de reguliere medische wereld niet verder kan of dat men er zelf bewust voor kiest een andere weg (er naast) te nemen.

Cliënten wordt altijd verteld dat wij geen medici zijn, maar mediums en spirituele healers met de basiskennis over orthomoleculaire hoogwaardige voedingssupplementen die er toe dienen om op natuurlijke wijze gezond te worden of te blijven. We helpen iedereen graag op weg naar een optimale gezondheid met de gaves en kennis welke wij bezitten. We adviseren ook altijd het bezoek en/of begeleiding van een arts of specialist als het om fysieke klachten gaat.

Chronische stress, een 'killer'

In deze hectische tijden is chronische stress heel vaak de hoofdoorzaak van allerlei klachten zoals slapeloosheid, chronische vermoeidheid, concentratieproblemen, spierpijn, darmklachten, problemen met de nieren, lever, longen, hart, bloeddruk, gewrichten en nog veel meer. Chronische stress leidt verder tot ontsporingen van het immuunsysteem en is vaak de oorzaak van ontstekingen in de darmen, schildklier, enz.

Over gezondheid Visie en meerEen ongezonde leefstijl, vergiftiging door zware metalen die in vele vormen het lichaam binnendringen via voeding, verzorgingsproducten, slechte medicatie en vaccinaties(!), gebrek aan écht gezonde voedingsmiddelen, blootstelling aan straling (wifi, 5G en EMF) en negativiteit in de vorm van een verkeerd zelfbeeld, zijn hier altijd de oorzaak van.

Naast spirituele healingen geven wij mensen tools en tips om deze leefstijl te veranderen met o.a. (para) psychosociale begeleiding, advies over ondersteunende supplementen en chembusters (tegen EMF en stralingsziekte).

Gezondheid en welzijn

We zijn dan ook voortdurend op zoek naar producten die de gezondheid, het welzijn en de leefomgeving van onze medemens ondersteunen en verbeteren. We hanteren hierbij altijd zeer strenge criteria. Informatie en kennis verkrijgen wij door studie en verdieping die bijvoorbeeld ook terug te vinden is bij de stichting Orthokennis en PubMed.

Alle producten die wij in onze praktijk aanbevelen zijn in het verleden reeds door verschillende wetenschappers en/of universiteiten onderzocht op de positieve en veilige werking ervan en goedgekeurd door instanties die hier over gaan.

Gezonde voeding, voldoende beweging, mediteren, minder stress, kortom een gezonde leefstijl is een keuze en u bent daar zelf verantwoordelijk voor.

Onze visie op gezondheid en gezondheidszorg

Wij werken mee aan een samenleving waarin gestreefd wordt naar het behouden en verbeteren van natuurlijke gezondheid, een samenleving waarin zelfbeschikkingsrecht en behoud van lichamelijke integriteit als fundamentele waarden hoog in het vaandel staan.

Daarbij hoort een gezondheidszorg met focus op preventie en het stimuleren en activeren van het zelfhelend vermogen dus een holistische visie op gezondheid.

Vanuit onze visie wordt dit doel bereikt door de mens een holistische wijze van ondersteuning te bieden. Dit houdt in dat een goede gezondheid bereikt wordt door de mens niet alleen fysiek, maar ook mentaal, psychisch en spiritueel in zijn natuurlijke balans te brengen en te houden.

Ieder mens hoort de kans en de mogelijkheid geboden te worden om de juiste keuzes te maken wat betreft gezondheid en (geestelijk) welzijn – met als doel en streven, een gezond vertrouwen in het eigen lichaam en leven.

Gezondheidszorg moet recht doen aan het ecosysteem als verzameling van levensgemeenschappen van al wat leeft, een geheel dat voortdurend in beweging is.

Visie op Gezondheid 1

Gezondheid door balans…

Een gezondheidszorg waarbij we het principe omarmen dat gezond worden en blijven een proces van cliënt/patiënt, (alternatief) zorgverlener en/of arts samen is.

Methodes met een andere kijk op gezondheid en welzijn, het “Nieuwetijds genezen”, kunnen naast bestaande methodes, een waardevolle bijdrage leveren aan een leven in de juiste balans.

De zorgverlener of arts is vooral een gids die je meeneemt door gezondheidsland en in breedste zin je wijst op de mogelijkheden.

Genezen doe je altijd zelf, waar nodig ondersteund door een breed medisch, psychosociaal en spiritueel systeem.

Dit alles impliceert een nieuw stelsel waarin gezondheid beloond wordt, in plaats van ziekte of de behandeling daarvan.

Ons motto is; onderzoek alles en behoud het goede!

Meer informatie van bewuste artsen en zorgverleners

Wij zijn aangesloten bij de Stichting Artsen Collectief, een platform opgezet door bewuste artsen, zorgverleners en sympathisanten met een duidelijke mening, visie en boodschap over gezondheid en gezondheidszorg.

Bekijk hieronder hun campagne video "Je lichaam is van jou" of klik op deze link voor meer informatie over deze zeer waardevolle en educatieve stichting.

Over gezondheid - Je lichaam is van jou
Je lichaam is van jou

Logo Stichting Artsen Collectief