Over ons

Een kijkje in ons leven

Over ons Anna-Jasmijn en Gerardus Michaël

Wij, Anna-Jasmijn en Gerardus Michaël, kortweg Anna en Michaël, zijn twee onafscheidelijke zielenmaatjes die elkaar jaren geleden hebben gevonden in de Liefde en in het uitdragen van hun spirituele – paranormale gaven en levensovertuiging. We zijn na enig zoekwerk in Diever een spirituele praktijk begonnen. 

Elkaar aaanvullen in het paranormale

Eerst gaven we ieder apart consulten, maar al snel kwamen we tot de conclusie dat door het samen bundelen van onze expertises we elkaar perfect aanvullen. De één komt als het ware 'van links' en de ander 'van rechts' in het doorkrijgen van beelden en informatie. Gebundeld dus een krachtig en compleet plaatje. Allebei zijn we zoals het ook wel wordt genoemd; “met de helm op geboren” en bezitten beide de paranormale gaven van helder waarnemen zoals bijvoorbeeld helderziendheid. 

Ervaringen

Voordat we ons hier echter volledig op toe konden leggen, zijn we jaren actief geweest in het bedrijfsleven en hebben daar onze sporen verdiend en heel veel levens- en werkervaring opgedaan. Die ervaringen, mooie en minder mooie, gebruiken wij nu dagelijks in het beoefenen van ons vak als, mediums, paragnosten en in paranormale-spirituele hulpverlening. 

Verdieping

Maar het gaat verder dan dat, want levenservaring is natuurlijk een belangrijk gegeven, maar het mediumschap en de psychologische en spirituele hulp die wij verlenen vereist uiteraard meer dan dat alleen. Daarom hebben wij ons verdiept in essentiële technieken en vaardigheden. 

Opleiding…

Een opleiding voor het verkrijgen van mediamieke gaven en vaardigheden hebben wij geen van beide nodig gehad, onze gaves zijn sterk geworden, geslepen en verfijnd door ervaring én zijn we ermee geboren. We hebben ons wel stevig verdiept in bijvoorbeeld psychologie, EFT en Auriculo. We hebben ons dat eigen gemaakt omdat het prachtige en noodzakelijke aansluitingen zijn op ons mediumschap. Auriculo bijvoorbeeld is een rijke aanvulling in de hulpverlening op het fysieke/psychische vlak voor onze cliënten. Zeker wanneer wij dit toepassen in combinatie met onze meest dankbare gave van het spiritueel healen. Neem hiervoor ook even een kijkje in onze blog waar wij onze ervaringen met healen delen of lees de reviews van andere cliënten. Een aparte tak in het mediumschap is het energetische huisreinigen Hier geldt; afstemmen en verbinden met de hoogste gidsen en vervolgens het eigen ontwikkelde ritueel uitvoeren. Heel speciaal...

Voedingssupplementen en gezondheid

Wij zijn ervan overtuigd dat voeding een essentieel onderdeel is van gezondheid en het in stand houden daarvan. De hedendaagse voeding schiet echter op alle fronten tekort als het gaat om voldoende vitamines, mineralen, spoorelementen en meer. Daarom zijn we gezondheidsproducten aan gaan bieden in onze praktijk. Wij weten dat ook veel artsen enthousiast zijn over supplementen die wij presenteren en promoten. Bijvoorbeeld C60 en Resveratrol, maar ook onze oliën en de vitamines en voedingssupplementen zijn super gezond. Overigens hebben wij hier wél een clinic 'Basis Principes Orthomoleculaire Geneeskunde' succesvol voor bijgewoond en er zullen nog meer bijgewoond worden in de toekomst.

OntspanningOver Ons en ontspanning

Met creativiteit en meditatie doen we nieuwe energie op. Zingen, sierraden maken, portrettekenen, lezen en natuurwandelingen zijn onze uitlaatkleppen en geven rust in ons leven en kunnen daardoor onze taak als mediums en paragnosten hopelijk nog jaren volhouden. Voor jou, voor ons, voor het grote geheel.

In Liefde

Anna-Jasmijn en Gerardus Michaël. 

Over ons Anna Jasmijn en Gerardus Michaël

 

 

 

Boekentips;

Eindeloos bewustzijn Pim van Lommel

Na dit Leven - Eben Alexander

Het ontstaan van het Al - Jozef Rulof

Ongestoord Sterven - Renate Greinert

De Huizen van de Ziel - Rosemary Altea

Je kunt Je leven Helen- Louise Hay

Gea van den Bosch

Anna en Michael heb ik via een beurs ontmoet. Ik had op dat moment veel emotionele problemen en wist niet meer welke kant ik op moest. Tijdens de beurs ben ik bij hun gaan zitten voor een consult want had een dringende vraag. En ik  had sterk het gevoel dat ik juist bij hun moest zijn. Het voelde gelijk fijn en liefdevol. En mijn vraag hoefde ik niet te stellen want dat kwam vrijwel meteen aan de orde. Het hele consult was zo verhelderend dat ik later bij hun thuis kwam voor  een uitgebreider consult. Wat een welkom, thuiskomen en liefdevol. Zij hebben mij weer op het juiste pad gezet met praktische adviezen mee naar huis waar je echt wat mee kan. Door hun hulp ben ik weer in mijn kracht komen te staan en kan voor mijzelf opkomen en voor mijzelf kiezen. Wil je echt op aards niveau duidelijkheid wat belangrijk voor je is dan kan ik hun met mijn hand op het hart echt aanbevelen.

En ik gebruik ook nog altijd het zilverwater voor mijn immuunsysteem en komijnzaadolie, en daar slaap je oa goed op.

Op welke wijze kunnen we meer voor je betekenen

Maak een afspraak voor een bezoek aan onze praktijk of voor een  telefonisch consult

Je kunt ook een bericht sturen voor meer informatie over ons aanbod of producten

Recente berichten

Wat is Spiritualiteit - Liefdevolle gedachten

Wat is Spiritualiteit

Wat is spiritualiteit? Eigenlijk weten de meeste mensen niet wat spiritualiteit is. Spiritueel zijn betekent dat je in verbinding staat met je ziel,  je leeft en handelt in verbinding met de bron van alle liefde. Om je spiritueel te ontwikkelen hoef je niet direct jezelf onder te dompelen in allerlei spirituele boeken, mindfulness, meditatie en … Lees meer

The Turning Point in Time een prachtige doorgeving van Berry Vincenta

The Turning Point in Time

The Turning Point in Time GerAnkh mediums en paragnosten delen hieronder een bericht van onze lieve vriendin en collega Berry Vincenta. Een prachtige doorgeving en tegelijkertijd een oproep aan alle lichtwerkers! Lees hieronder deze mooie en waardevolle doorgeving. BerryVincenta  24-09-2022 “The Turning Point in Time” Ik werd geleid om het volgende te willen delen met … Lees meer

Blauw worden door colloïdaal zilver, de Blue man Fraude

Blauw worden door Colloïdaal Zilver

Blauw worden door Colloïdaal Zilver Het ware verhaal achter de “Blue man” fraude en de leugen over het blauw worden door colloïdaal zilver. Gerankh mediums vindt het belangrijk dat je van eerlijke informatie wordt voorzien. Het geval van de legendarische “Blue Man” wiens hele lichaam blauw werd na het nemen van een vloeibaar brouwsel dat … Lees meer