Over ons

Een kijkje in ons leven

Over ons Anna-Maria en Gerardus Michaël

Wij, Anna-Maria en Gerardus Michaël, kortweg Anna en Michaël, zijn twee onafscheidelijke zielenmaatjes die elkaar jaren geleden hebben gevonden in de Liefde en in het uitdragen van hun spirituele – paranormale gaven en levensovertuiging. We zijn na enig zoekwerk in Diever een spirituele praktijk begonnen.

Elkaar aanvullen in het paranormale

Eerst gaven we ieder apart consulten, maar al snel kwamen we tot de conclusie dat door het samen bundelen van onze expertises we elkaar perfect aanvullen. De één komt als het ware 'van links' en de ander 'van rechts' in het doorkrijgen van beelden en informatie. Gebundeld dus een krachtig en compleet plaatje. Allebei zijn we zoals het ook wel wordt genoemd; “met de helm op geboren” en bezitten beide de paranormale gaven van helder waarnemen zoals bijvoorbeeld helderziendheid.

'Nuchterheid'

Wij houden ervan om met 'nuchterheid' onze gaven uit te dragen. Dus met beide benen op de grond. We zijn hele gewone mensen met de gave van helder waarnemen. Niet meer en niet minder!

Ervaringen

Voordat we ons volledig toe konden leggen op het werken met onze gaven, zijn we jaren actief geweest in het bedrijfsleven en hebben daar onze sporen verdiend en heel veel levens- en werkervaring opgedaan. Die ervaringen, mooie en minder mooie, gebruiken wij nu dagelijks in het beoefenen van ons vak als mediums en paragnosten met een beetje meer...

Verdieping

Want het gaat verder dan dat, want levenservaring is natuurlijk een belangrijk gegeven, maar het mediumschap en de psychologische en spirituele hulp die wij verlenen vereist uiteraard meer dan dat alleen. Daarom hebben wij ons verdiept in essentiële technieken en vaardigheden.

Opleiding…

Een opleiding voor het verkrijgen van mediamieke gaven en vaardigheden hebben wij geen van beide nodig gehad, onze gaves zijn sterk geworden, geslepen en verfijnd door ervaring én zijn we ermee geboren. We hebben ons wel stevig verdiept in bijvoorbeeld psychologie, EFT en Auriculo. We hebben ons dat eigen gemaakt omdat het prachtige en noodzakelijke aansluitingen zijn op ons mediumschap. Auriculo bijvoorbeeld is een rijke aanvulling in de hulpverlening op het fysieke/psychische vlak voor onze cliënten. Zeker wanneer wij dit toepassen in combinatie met onze meest dankbare gave van het spiritueel healen. Neem hiervoor ook even een kijkje in onze blog waar wij onze ervaringen met healen delen of lees de reviews van andere cliënten. Een aparte tak in het mediumschap zijn energetische huisreinigingen Hier geldt; afstemmen en verbinden met de hoogste gidsen en vervolgens het eigen ontwikkelde ritueel uitvoeren. Heel speciaal...

Voedingssupplementen en gezondheid

Wij zijn ervan overtuigd dat voeding een essentieel onderdeel is van gezondheid en het in stand houden daarvan. De hedendaagse voeding schiet echter op alle fronten tekort als het gaat om voldoende vitamines, mineralen, spoorelementen en meer. Daarom zijn we orthomoleculair advies over gezondheidsproducten aan gaan bieden in onze praktijk. Wij weten dat ook veel artsen enthousiast zijn over supplementen welke wij adviseren. Dus vitamines,, mineralen en voedingssupplementen die de gezondheid écht de ondersteuning geven die noodzakelijk is. Overigens hebben wij hier wél een clinic 'Basis Principes Orthomoleculaire Geneeskunde' succesvol voor bijgewoond en er zullen nog meer bijgewoond worden in de toekomst.

Het gebed en meditatie

In de stilte kunnen wij de stem van God horen. Als deze stem de mens leidt, is hij op weg naar het geluk en de eeuwigheid.

Bij het bidden richt je je niet enkel tot een vage entiteit, waarbij je hem om gezondheid, succes of een goed huwelijk vraagt. Bidden is het herstellen van een verbinding met het allerhoogste Wezen, de Schepper van hemel en aarde. Als je leert een relatie op te bouwen met dit Wezen, dat eeuwig en oneindig is, zul je elementen aantrekken uit de hogere werelden, en dan gaat het niet om een paar omstandigheden in je fysieke, materiële leven die gaan veranderen, maar om je diepste wezen.
Het echte gebed is een contact met de sublieme regionen. Slaag je erin één enkel element uit deze gebieden op te vangen, dan wordt alles ineens anders: je voelt dit element in je binnenste vibreren, en dit zuivert je, verlicht je, herstelt de harmonie in heel je wezen. En deze heilzame toestand heeft zijn uitwerking op al diegenen die je omringen: zij worden erdoor beïnvloed, omdat ze iets van dit kostbare element van jou ontvangen.  - Omraam Mikhaël Aïvanhov (Peter Deunov)

OntspanningOver Ons en ontspanning

Met creativiteit en meditatie doen we nieuwe energie op. Zingen, sieraden maken, portrettekenen, lezen en natuurwandelingen zijn onze uitlaatkleppen en geven rust in ons leven en kunnen daardoor onze taak als mediums en paragnosten hopelijk nog jaren volhouden. Voor jou, voor ons, voor het grote geheel.

In Liefde

Anna-Maria en Gerardus Michaël. 

Over ons Anna Jasmijn en Gerardus Michaël

 

 

 

Boekentips;

Eindeloos bewustzijn Pim van Lommel    Na dit Leven - Eben Alexander    Het ontstaan van het HeelAl - Jozef Rulof

Ongestoord Sterven - Renate Greinert    De Huizen van de Ziel - Rosemary Altea    Je kunt Je leven Helen - Louise Hay

Gea van den Bosch

Anna en Michael heb ik via een beurs ontmoet. Ik had op dat moment veel emotionele problemen en wist niet meer welke kant ik op moest. Tijdens de beurs ben ik bij hun gaan zitten voor een consult want had een dringende vraag. En ik  had sterk het gevoel dat ik juist bij hun moest zijn. Het voelde gelijk fijn en liefdevol. En mijn vraag hoefde ik niet te stellen want dat kwam vrijwel meteen aan de orde. Het hele consult was zo verhelderend dat ik later bij hun thuis kwam voor  een uitgebreider consult. Wat een welkom, thuiskomen en liefdevol. Zij hebben mij weer op het juiste pad gezet met praktische adviezen mee naar huis waar je echt wat mee kan. Door hun hulp ben ik weer in mijn kracht komen te staan en kan voor mijzelf opkomen en voor mijzelf kiezen. Wil je echt op aards niveau duidelijkheid wat belangrijk voor je is dan kan ik hun met mijn hand op het hart echt aanbevelen.

En ik gebruik ook nog altijd de geadviseerde middelen voor mijn immuunsysteem, en daar slaap je oa goed op.

Op welke wijze kunnen we meer voor je betekenen

Maak een afspraak voor een bezoek aan onze praktijk of voor een  telefonisch consult

Je kunt ook een bericht sturen voor meer informatie over ons aanbod of producten

Recente berichten

Energetisch huisreinigen een gave apart

Energetisch huisreinigen een gave apart

Last van entiteiten? Spookt het in je huis? Maar hoe nu verder; zelf proberen of overlaten aan de experts?

Energetisch huisreinigen en smudgen

Energetisch huisreinigen en smudgen

Energetisch huisreinigen en smudgen Wanneer heeft energetisch huisreinigen door smudgen zin en wanneer niet? Kun je überhaupt je huis wel reinigen door alleen maar te smudgen met salie en kun je je aura reinigen door te smudgen? We hebben in eerdere artikelen uitgebreid over het energetisch reinigen van je woning gesproken en daar ook het … Lees meer

Je huisreinigen van entiteiten en geesten

Je huis energetisch reinigen van entiteiten

Je huis energetisch reinigen van entiteiten Als mensen zich onprettig voelen in hun eigen huis of bedrijf dan worden mediums zoals wij ingeschakeld. We gaan dan je huis energetisch reinigen van entiteiten. De last die men kan ervaren van entiteiten in huis kan vervelend en in sommige gevallen heel heftig en akelig zijn. Je kunt … Lees meer