Over ons

Een kijkje in ons leven

Over Anna-Jasmijn en Gerardus Michaël

Wij, Anna Jasmijn en Gerardus Michaël, kortweg Anna en Gerard (Michaël mag ook), zijn twee onafscheidelijke zielenmaatjes die elkaar jaren geleden hebben gevonden in de Liefde en in het uitdragen van hun spirituele – paranormale gaven en levensovertuiging. We zijn na enig zoekwerk in Diever een praktijk begonnen. 

Aanvullen

Eerst gaven we ieder apart consulten, maar al snel kwamen we tot de conclusie dat door het samen bundelen van onze expertises we elkaar perfect aanvullen. De één komt als het ware 'van links' en de ander 'van rechts' in het doorkrijgen van beelden en informatie. Gebundeld dus een krachtig en compleet plaatje. Allebei zijn we zoals het ook wel wordt genoemd; “met de helm op geboren” en bezitten beide de paranormale gaven van helder waarnemen zoals bijvoorbeeld helderziendheid. 

Ervaringen

Voordat we ons hier echter volledig op toe konden leggen, zijn we jaren actief geweest in het bedrijfsleven en hebben daar onze sporen verdiend en heel veel levens- en werkervaring opgedaan. Die ervaringen, mooie en minder mooie, gebruiken wij nu dagelijks in het beoefenen van ons vak als, mediums, paragnosten en in paranormale-spirituele hulpverlening. 

Verdieping

Maar het gaat verder dan dat, want levenservaring is natuurlijk een belangrijk gegeven, maar het mediumschap en de psychologische en spirituele hulp die wij verlenen vereist uiteraard meer dan dat alleen. Daarom hebben wij ons verdiept in essentiële technieken en vaardigheden. 

Opleiding…

Een opleiding voor het verkrijgen van mediamieke gaven en vaardigheden hebben wij geen van beide nodig gehad, onze gaves zijn sterk geworden, geslepen en verfijnd door ervaring én zijn we ermee geboren. We hebben ons wel stevig verdiept in bijvoorbeeld psychologie, EFT en Auriculotherapie en hebben daar studies van gemaakt omdat het prachtige en noodzakelijke aansluitingen zijn op ons mediumschap. Auriculotherapie is een rijke aanvulling in het meer medische aanbod naar onze cliënten toe.

Voeding en gezondheid

Wij zijn ervan overtuigd dat voeding een essentieel onderdeel is van gezondheid en het in stand houden daarvan. De hedendaagse voeding schiet echter op alle fronten tekort als het gaat om voldoende vitamines, mineralen, spoorelementen en meer. Daarom zijn we gezondheidsproducten aan gaan bieden in onze praktijk. Wij weten dat ook veel artsen enthousiast zijn over supplementen die wij presenteren en promoten. Bijvoorbeeld C60 en Resveratrol, maar ook onze oliën zijn super gezond.

Ontspanning

Met creativiteit en meditatie doen we nieuwe energie op. Zingen, sierraden maken, portrettekenen en natuurwandelingen zijn onze uitlaatkleppen en geven rust in ons leven en kunnen daardoor onze taak als mediums en paragnosten hopelijk nog jaren volhouden. Voor jou, voor ons, voor het grote geheel.

In Liefde

Anna en Gerardus Michaël.

Gea van den Bosch

Anna en Michael heb ik via een beurs ontmoet. Ik had op dat moment veel emotionele problemen en wist niet meer welke kant ik op moest. Tijdens de beurs ben ik bij hun gaan zitten voor een consult want had een dringende vraag. En ik  had sterk het gevoel dat ik juist bij hun moest zijn. Het voelde gelijk fijn en liefdevol. En mijn vraag hoefde ik niet te stellen want dat kwam vrijwel meteen aan de orde. Het hele consult was zo verhelderend dat ik later bij hun thuis kwam voor  een uitgebreider consult. Wat een welkom, thuiskomen en liefdevol. Zij hebben mij weer op het juiste pad gezet met praktische adviezen mee naar huis waar je echt wat mee kan. Door hun hulp ben ik weer in mijn kracht komen te staan en kan voor mijzelf opkomen en voor mijzelf kiezen. Wil je echt op aards niveau duidelijkheid wat belangrijk voor je is dan kan ik hun met mijn hand op het hart echt aanbevelen.

En ik gebruik ook nog altijd het zilverwater voor mijn immuunsysteem en komijnzaadolie, en daar slaap je oa goed op.

Maak je direct een afspraak met ons?

Maak een afspraak voor een van onze diensten voor onze praktijk of een telefonisch consult. 

Je kan ons ook een email bericht sturen voor meer informatie over onze diensten en producten. 

Recente berichten

Detox zilver-goud-platina

De beste voedingssupplementen om te ontgiften

Super Antioxidanten en Voedingssupplementen. Vaak wordt aan ons mediums gevraagd wat nou eigenlijk goede producten zijn om het lichaam van gifstoffen te ontdoen welke door verschillende oorzaken het lichaam zijn binnen gekomen. Denk hierbij aan milieuvervuiling, vaccinaties, bewerkte voeding (schadelijke E-nummers) en ga zo maar door. Daar komt bij dat de huidige groenten en fruit … Meer lezen

Gerankh-mediums-en-paragnosten - geen boosterprik

Boosterprik nemen of toch beter van niet…

Boosterprik nemen of toch beter van niet… De overheid maakt op het moment heel veel propaganda voor het nemen van een boosterprik. Er worden allerlei (gezondheids)voordelen gepromoot en ingespeeld op het wegnemen van angst voor ziek worden. Al die prikken houden ons gezond volgens de informatie die de overheid ons voorspiegeld en opdringt via de … Meer lezen

Een hernieuwde start

Hoe verwijder ik een foute injectie uit mijn lichaam – ‘Prikspijt’

Geïnjecteerd zijn en daarna klachten en/of prikspijt krijgen… Wij krijgen de laatste tijd steeds meer cliënten in de praktijk die “prikspijt” hebben gekregen en de gifstoffen van de injecties weer uit hun systeem willen hebben. ‘Kan dat?’, is dan de vraag die aan ons gesteld wordt. Kun je iets garanderen in deze situatie waar nog … Meer lezen