Energetisch huisreinigen een gave apart

Energetisch huisreinigen een gave apart, lees hier waarom!

Last van entiteiten? Spookt het in je huis? Hoe dan verder; zelf proberen te reinigen of over laten aan de experts? Lees dit eerst!

Hoe reinig je energetisch je huis en moet je dat zelf wel proberen? In dit artikel gaan we in op keuzes waar mensen voor komen te staan als het in hun huis ‘spookt’ en er onverklaarbare dingen gebeuren, schimmen waargenomen worden, mensen (ook kinderen) wakker worden met krassen op het lijf waar geen verklaring voor is, je het gevoel hebt van zwaarte of verstikking, lichten die knipperen, deuren die zomaar dichtslaan, het horen van voetstappen terwijl er niemand anders dan jij aanwezig is en ga zo maar door.

Wat is dan verstandig en juist niet verstandig om te doen. Hoe reinig je energetisch je huis en moet je dat zelf wel proberen of laat je een expert komen? En waar moet je dan op letten als je iemand erbij haalt die zegt dat hij daarvoor gekwalificeerd is? Vanuit welke bron werkt zo iemand en hoe doet hij het dan? Met andere woorden; wat komt er bij kijken om een energetische huisreiniging uit te voeren en entiteiten, geesten of negatieve energieën te verdrijven.

Smudgen met een saliestick
Salie, Palo Santo, wierook, kristallen, sprays, pendelen en meer

Het internet staat er vol van, webwinkels bieden het in alle soorten aan, spirituele bladen schrijven er hele artikelen over; zelf je huis energetisch reinigen, met salie smudgen, wierook branden, sprayen of pendelen en nog meer. En dan wordt er bijna altijd bij vermeld dat je op deze manier entiteiten naar het licht kunt brengen. Dit laatste lees je ook op veel sites; het medium welke je kunt inschakelen beweert vaak dat hij/zij deze entiteiten naar het licht stuurt of brengt. Klopt deze voorstelling van zaken wel helemaal? Of klopt dit helemaal niet.

Afstemmingen, lagen van bewustzijn of sferen

In het hiernamaals hebben we te maken met geestelijke afstemmingen ook wel sferen genoemd. Een geestelijke afstemming is een laag van bewustzijn waar je zielen vindt met gelijkwaardigheid van bewustzijn. Bewustzijn is eigenlijk niets anders dan Liefde voor al het leven dat tot nu toe gevoeld wordt, en bereikt is door de ziel.

Iedere ziel heeft deze weg af te leggen in zijn evolutieproces. Dit begint bij voordierlijke intuïtie die door miljoenen eeuwen en vele, vele levens zich ontwikkeld tot het bewustzijn en de Liefde van de allerhoogste orde; het Christusbewustzijn. Dan ben je als ziel weer één met de Albron of God. Anders gezegd; Je eigen Goddelijkheid, want je bent een deeltje van de Albron en dat is dan weer in zijn geheel in harmonische gelijkheid met de Oorsprong vanwaar uit je gekomen bent.

De reis van een ziel in bewustzijnswordingsproces

Voordat we verder gaan is het belangrijk om te weten wat een dolende ziel, een entiteit en een geest van licht nu precies is en waar deze ’thuishoren’. Zoals gezegd zijn er vele lagen van bewustzijn of sferen van bewustzijn in het leven na de aardse dood.

Zo zijn er de Hogere sferen, bewustzijnslagen waar alleen groei is in ware en pure Liefde. De tussenlagen, de sfeer van ‘mist’ waar de afstemming van de ziel noch goed noch kwaad is. De ziel heeft zich nog geen hogere Liefde eigen gemaakt, maar wil ook geen kwaad meer in zijn bestaan.

En tot slot hebben we onder deze sfeer van mist, de geestelijke afstemmingen van steeds lagere bewustzijnslagen wat wij het kwaad noemen. Bijvoorbeeld de wereld van ‘haat’. In alle afstemmingen onder de eerste sfeer van Liefde groeit niets en is het kil, duister en koud en is ook geen dierlijk leven aanwezig, zoals vogels bijvoorbeeld. Een ziel die daar afstemming op heeft moet nog ontwaken voor ware Liefde en Licht. Hoe lager de afstemming, hoe erger de daden… Lees hiervoor ook deze boeken voor meer verdieping en bewustzijn.

Het huidige transitie proces, bewustzijnsverandering van de massa

We bevinden ons in een unieke tijdsspanne. De gehele aarde staat aan het begin van de belangrijkste transitie ooit, ook wel het begin van de ‘Gouden Eeuw’ of de ‘Nieuwe Aarde‘ genoemd. Hierdoor is de tegenkracht zowel op aarde als vanuit de sferen van het kwaad heel heftig. Juist nu willen alle entiteiten en negatieve energieën, in menselijke vorm op aarde en uit de sferen van het duister, zich meer dan ooit laten gelden. Ze hebben eeuwen lang de mensheid in haar macht gehad en konden zich volledig uitleven en nu breekt die controle en macht af.

De weerstand voor deze verandering is groot, vooral de laatste jaren. Overigens zinloos, want het licht heeft al gewonnen, het duister verliest haar macht en invloed op de massa. Wat er nu gebeurd zijn stuiptrekkingen van het duister. Het bewustzijn en dus de Liefde van de massa is te groot voor deze negatieve invloeden geworden! Er blijven echter nog miljoenen zielen hangen in het duister, het onbewuste, ook al zijn er miljarden die hun bewustzijn verhogen door het goede na te streven en het kwaad steeds beter doorzien.

Gehechtheid

Zielen die dus afstemming hebben op de lagere sferen en geen warmte in hun eigen bestaan hebben, hunkeren naar Licht en menselijke warmte. Ook hier is er vaak een ziekelijke gehechtheid aan wat eens hun aardse bezit was, geld, materie, maar ook verslavingen zoals drank, seks en drugs kunnen ze niet loslaten. Deze zielen denken alleen maar aan zichzelf en scheppen genoegen in de ellende van jou als aards mens, ze proberen hun eigen negatieve gevoelens over te brengen via je aura of met gedachten bijvoorbeeld. En als je daar voor open staat sporen ze je aan om totaal verkeerde besluiten te nemen waardoor je een ongelukkig leven lijdt.

Je hebt ook de zogenaamde dolende zielen. Zielen die niet los kunnen komen van de aarde omdat ze bijvoorbeeld de weg naar hun eigen sfeer niet kunnen vinden. Deze zielen weten vaak niet dat ze voor de aarde gestorven zijn en zijn op zoek naar familieleden of aanverwanten. Dolende zielen zijn vaak niet goed en niet slecht en hebben in dat geval afstemming op de sfeer van mist.

Zo zijn er duizenden redenen waarom zielen aan het aardse blijven vastzitten en niet verder gaan in hun eigen evolutieproces van bewustwording. Eeuwen lang kunnen ze hier blijven hangen op aarde.

Entiteiten in huis en energetische huisreiniging
Smudgen met wierook in leuke houdertjes

Wanneer jij of je familieleden, je kinderen, entiteiten of negatieve energieën in huis waarnemen en de onrust en andere ellende daarvan ervaren is de volgende logische en ook noodzakelijke stap een energetische huisreiniging. Die vervelende plaaggeest(en) moeten jouw huis uit! Maar hoe? Hoe doe je dat? Door wie kan dat gedaan worden?

Heel vaak maken wij mee dat mensen zelf zijn gaan onderzoeken en bijvoorbeeld het huis met Palo Santo of salie hebben berookt (smudgen) of zijn gaan sprayen met aurasprays of sprays van salie. Bijna net zo vaak lukt het dan niet of slechts tijdelijk waarna het nog erger wordt dan voorheen. Ook andere middeltjes worden ingezet om die vervelende energie het huis uit te krijgen, meestal zonder succes.

Dan is er een neef of nicht, een vriend of een andere verwante die het wel ‘eventjes’ voor je kan doen, met een pendel, salie of een spray en zelfs stickers worden ingezet. Of er wordt een ‘medium’ ingeschakeld die de entiteiten wel even naar het licht zal brengen. Vaak horen wij dan dat deze ‘mediums’ meerdere keren moeten komen omdat het niet in één keer lukt. Of dat ze het wel even op afstand gaan doen… en dat vervolgens niets uithaalt maar er wel kosten zijn gemaakt.

De werkelijkheid

Bij een effectieve en juiste energetische huisreiniging komt veel meer bij kijken dan dat. Ja, het is juist dat een duistere ziel een hekel heeft aan salie, kristallen, Palo Santo en voorwerpen of rook met hoge of verhogende trilling in (licht)energie. Maar hoe komt het dan dat ze bijna altijd weer terugkomen dus niet echt verwijderd zijn? Heel eenvoudig, omdat boven beschreven methodes bij lange na niet voldoende zijn om ze uit je huis te verdrijven!!!

Hoe dan wel? Wat is een succesvolle manier om je huis energetisch te reinigen?

Het verdrijven of het thuis brengen van dolende zielen, entiteiten of kwade geesten is een ritueel! Je moet je hier terdege in bekwamen voordat je dit echt goed kunt uitvoeren. Het smudgen bijvoorbeeld is niet het hoofdbestanddeel maar hooguit en slechts een deeltje van het hele proces van een goede energetische huisreiniging.

Er zijn tal van zaken die hier bij komen kijken, zoals bijvoorbeeld echt gezegend en heilig water. Maar boven alles is het de verbinding die jij als medium hebt met de engelen van Licht en Liefde vanuit het hoogste bewustzijn, het Christusbewustzijn! Je mag het ook Krisna of Allah noemen, als het maar de hoogste afstemming van Liefde heeft die hier noodzakelijk is.

Is er nog meer nodig dan dit?

Jazeker! Dat jij als medium het vermogen in je hebt om een goede verbinding met die hoogste geestenwereld of lichtwereld te realiseren, want jij bent hun aardse werktuig, het middel/medium waarmee zij samenwerken en entiteiten verdrijven of thuisbrengen.

Niet iedere entiteit laat zich thuisbrengen naar zijn eigen sfeer en laat zich zeker niet naar het Licht brengen. Dat laatste is ook onmogelijk, want dat is niet hun afstemming. Een duistere ziel die zijn kille leven achter zich wil laten, zal hard aan zichzelf moeten werken, goed moeten maken wat hij eens heeft misdaan. Vaak opnieuw incarneren en vooral heel hard werken, om zichzelf Licht en Liefde eigen te maken.

Entiteiten die zich laten meevoeren door de energetische poort wordt altijd gevraagd of ze hun negatieve instelling af willen werpen en willen beginnen aan een ander en beter leven. Hier krijgen ze in dat geval vanzelfsprekend alle hulp bij die ze nodig hebben en goed voor ze is.

En wat als een entiteit niet mee wil werken en hier op aarde blijft rondzweven? Verkiest om in die vreselijke afstemming van haat en verderf te blijven staan en gaan?! Die wordt het onmogelijk gemaakt om jouw huis weer ‘binnen te komen’. Hoe? Door het Licht wat door ons en de hoogste meesters van Licht en Liefde, de Christusenergie, in en om je huis heen wordt gezet.

Onze conclusie

Wil je jezelf veel ellende en tegenslag besparen bij het energetisch reinigen van je huis schakel dan professionele hulp in. Dit is veiliger, gezonder en veel effectiever, zowel voor jou, je kinderen en zelfs voor de entiteit of de dolende ziel die zich in jouw woning bevindt! Neem voor meer vragen contact met ons op want een huis energetisch reinigen is een gave apart!

In liefde

Anna Maria en Gerardus Michaël

Femke’s review/recensie;

Al jaren niet fijn en t huis gezeten en altijd alert ook snachts….nu na huisreiniging eindelijk rust…het kleed kan weer van de grote spiegelkast en de kinderen zijn niet meer bang boven en in de gang. Super!! Doen zou ik zeggen! Ze leggen alles goed uit en bieden bij praktisch alles hulp aan en methodes die je zelf ook kan doen. Bedankt 👍🤗

.

Dit vind je vast ook interessant

Nieuwsbrief Christina von Dreien afbeelding

Nieuwsbrief Christina von Dreien

Nieuwsbrief Christina von Dreien 19 september 2021 Onze gedachtes op het positieve richten Op dit moment lijkt het voor velen van ons alsof het alleen maar erger wordt. Velen van ons verliezen soms de moed. Ik hoor vaak dat mensen dan ontevreden zijn over zichzelf, omdat dit hen is overkomen. Maar het is helemaal OK … Lees meer

Verwijder foute injectie Prikspijt afbeelding

Verwijder foute injectie Prikspijt

Verwijder foute injectie Prikspijt 25 november 2021 Gevaccineerd zijn en daarna klachten en/of prikspijt krijgen… We krijgen de laatste tijd steeds meer cliënten in de praktijk die “prikspijt” hebben gekregen en de gifstoffen van de covid-19 injecties/vaccinaties weer uit hun systeem willen hebben. ‘Kan dat?’, is dan de vraag die aan ons gesteld wordt. Kun … Lees meer