Afspraken 06 4800 4166 | Direct consult 0909 040 4040 [email protected]

Spirituele hulpverlening

The only way out is in

Een korte introductie

Spirituele hulpverlening met een plus is in feite een betere benaming en omschrijving voor dat wat wij mensen vanuit ons vakgebied te bieden hebben. Mediumschap vanuit een holistische visie zou ook wel een passende titel zijn. Een mens is zoveel meer dan alleen maar het fysieke lijf met verstandelijke vermogens. Het is een godsdeel, een deeltje van de kosmos, een ziel op weg naar huis. Die weg gaat nu eenmaal nooit over rozen, maar kent vele obstakels, zowel spiritueel als persoonlijk en ook lichamelijk. Het gaat altijd samen. De eenvoudigste manier om dit uit te leggen is met het gegeven ‘stress’. Als iemand veel last heeft van stress gaat dit altijd gepaard met fysieke klachten. Maar waar komt die stress vandaan, wat zit hier achter, wat is de diepere spirituele boodschap of oorzaak achter deze klachten. Hoe leeft zo iemand, hoe is zijn gedachtewereld, is deze positief of juist heel negatief, neemt zo iemand wel voldoende rust en mediteert hij bijvoorbeeld ook. Kortom, hoe gaat hij met zichzelf om in het dagelijkse leven, wat ligt er nog meer ten grondslag op een dieper niveau waardoor iemand uit balans raakt. En hoewel wij geen artsen zijn, kunnen we vanuit onze expertise u wel terdege ondersteunen en adviseren. Naast een verhelderende reading of een krachtige healing bieden wij tevens psychologische ondersteuning, kunnen wij negatieve energie├źn uit uw woning of bedrijf verdrijven en bieden wij gezonde producten aan in onze webshop. Op deze site proberen we u zo volledig mogelijk ons aanbod uit te leggen, lees gerust verder…

Reading

Reading

Een reading geeft helderheid over bepaalde situaties of problemen waar u tegenaan loopt in uw leven. Voor kinderen kan een reading ook zeer zinvol zijn om ze verder te helpen in hun ontwikkeling. Zeker voor hooggevoelige kinderen is dit een cadeau.

Lees meer…

Healing

Healing

Wanneer u fysieke klachten en ongemak ervaart is een healing wellicht iets voor u. Ook dieren kunnen wij een healing geven. Een diertje geeft zelf altijd aan wanneer hij genoeg energie heeft gekregen. Het is zeer dankbaar werk om te mogen healen.

Lees meer…

Para psycho-sociale hulpverlening

Para psycho-sociale hulpverlening

Para psychologie is de smeltkroes van al onze gaven gecombineerd met psychologie zoals wij vinden hoe dat moet zijn. Dus een eigen wijze van spirituele en psychologische hulpverlening waarbij u als mens, geest en ziel centraal staat.

Lees meer…

EFT

Emotional Freedom Techniques

Een zeer effectieve manier en een aanvulling op de para psychologie is Emotional Freedom Techniques afgekort EFT ook wel tappen genoemd. Het lijkt wel een negatieve manier van een probleem benaderen met een positief eindresultaat.

Lees meer…

Energetische Huisreiniging

Energetische huisreiniging

Als u zich ongemakkelijk voelt in uw eigen huis of op uw werkplek en bijvoorbeeld bekeken voelt of koude ervaart en dit niet weg kunt krijgen, dan kunnen wij veel voor u betekenen. Ook bijvoorbeeld wifi en aardstralen kunnen wij voor u elimineren.

Lees meer…

Huiskamerbijeenkomst

Spirituele Avond

Een gezellige spirituele avond of middag samen met vrienden of familie met een spirituele inhoud. Vragen stellen, een korte reading, een lezing, een zielentekening of zangles van een professional. Bespreek met ons uw wensen, in overleg is veel mogelijk.

Lees meer…

Open chat
GerAnkh Mediums & Paragnosten
Kunnen wij u helpen?