Spirituele Hulpverlening

The only way out is in

Paranormale & Spirituele hulpverlening

Paranormale en spirituele hulpverlening met een plus is in feite een betere benaming en omschrijving voor dat wat wij jou vanuit ons vakgebied te bieden hebben. Mediumschap vanuit een holistische visie zou ook een passende titel zijn. Voorop staat dat jij als cliënt in ons betrouwbare mediums en paragnosten vindt die je op bijna elk gebied ondersteuning kunnen bieden.

spirituele hulpverlening bij GerAnkh mediums en paragnosten'Is er een dokter in de zaal?' Ja, wij werken desgevraagd nauw samen met andere zorgprofessionals.

Een mens is veel meer dan alleen maar een fysiek lijf dat aangestuurd wordt door de hersenen. Het is een godsdeel, een deeltje van de kosmos, een ziel op weg naar huis. Die weg gaat vaak niet over rozen, maar kent regelmatig vervelende obstakels, zowel spiritueel als persoonlijk en/of lichamelijk.

Daarom kun je bij ons niet alleen een verhelderende reading, een krachtige healing of een energetische stoelmassage en medische hulp krijgen, maar bieden wij ook (para)psychologische ondersteuning en EFT aan. Daarnaast kunnen we negatieve energieën uit je woning of bedrijf verdrijven en kun je ons uitnodigen voor een paranormale avond kortom een breed aanbod van paranormale en spirituele hulpverlening. Hieronder kun je een keuze maken uit ons brede aanbod.