Spirituele Reading

Hemels advies op aards niveau

Een spirituele reading ontvangen

Het belangrijkste doel van een paranormale of spirituele reading is om jou verder te helpen, helderheid te verschaffen en/of je na de reading met spirituele hulpverlening verder te begeleiden met een dieper stuk of meer. Onze duo-readingen zijn uniek en zeer uitgebreid!

Een persoonlijke reading; wat kun je verwachten en is er mogelijk;

  • Een zeer uitgebreide duo-reading die je veel informatie en antwoorden en inzichten geven.
  • Een fotoreading van een (overleden) geliefde of een persoon waar je een relatie mee hebt.
  • Een unieke kaartlegging als extra tool om de paranormaal verkregen informatie te bekrachtigen of aan te vullen.
  • De mogelijkheid voor vervolg met verdere verdieping en healing in een "Stoel sessie" indien dit wenselijk blijkt te zijn.
  • We de betekenis van je dromen uitleggen zodat je de (verborgen) boodschap hiervan begrijpt.
  • De mogelijkheid om tegen meerprijs thuis een duo-reading te krijgen als je zelf niet in staat bent te reizen en toch graag persoonlijk contact wilt.
  • Integriteit en eerlijkheid, dit kan ook betekenen dat je iets te horen krijgt wat je minder mooi vindt.

 

Een Spirituele Reading met behulp van kaarten

Wat is een spirituele reading?

Spiritueel readen is meer dan energie lezen...

De verklaring voor het geven of ontvangen van een spirituele reading is bijna altijd; “energie lezen bij de persoon die een reading ontvangt door het medium of de paragnost.” Een andere; “het is een manier van bewust intuïtief waarnemen van informatie die zich bevindt in je energie systeem (auralagen en chakra’s). Een reading geeft een beeld van wat er op dit moment in essentie in je leven afspeelt en waarom”. Voor ons is readen echter veel meer dan het lezen van energie…

Natuurlijk, een medium of paragnost, dus wij ook, stemt zich af op de cliënt die om een spiritule reading heeft gevraagd. En uiteraard krijg je als medium dan informatie uit het energieveld of aura van de man, vrouw of kind (met toestemming van de ouders) die tegenover je zit of die je aan de telefoon hebt in geval dat het om een telefonische reading gaat. Je leest dan gebeurtenissen die dat moment iemand bezighouden of die bijvoorbeeld de kinderen of geliefden van de cliënt aangaan. En in vele gevallen oude zaken of trauma’s en emoties die elke dag een negatieve invloed hebben op het leven en functioneren van de bezoeker van het medium of paragnost.

Wat is een spirituele reading dan nog meer?

Zoals gezegd is readen meer voor ons dan energie of aura lezen. Wij stellen ons niet alleen af op dít energieveld, maar ook op onze spirituele begeleiding of gidsen. Sterker nog, we stellen ons open voor alle gidsen die op dat moment aanwezig zijn en een boodschap voor u hebben. Dus ook bijvoorbeeld uw overleden geliefden of familieleden. Hierbij aangetekend dat wij ons alléén voor gidsen en engelen verbinden die op het Licht of voor de duidelijkheid, de positieve Sferen zijn afgestemd. Want alleen deze engelen geven zuivere en betrouwbare informatie door. Voordat we verder gaan, bekijken we eerst de verschillende vormen van readen of spirituele boodschappen doorgeven of vastleggen.

Leegmaken en hulpmiddelen

Er zijn tal van wegen waarop een bericht aan een medium door zijn of haar geestelijk leider kan worden doorgegeven. Het is hier van het grootste belang dat het medium of paragnost zichzelf zoveel mogelijk ‘leeg’ maakt. Dit geldt zowel voor een spirituele healing in onze Healing Praktijk en voor ons ook bij het geven van een para-psychosociale sessie, als ook voor een reading waarbij de energie van de cliënt gelezen wordt.

Want als het medium bijvoorbeeld teveel aan zijn eigen beslommeringen of zorgen denkt en zich daar niet los van kan maken, kan hij zich ook niet goed openstellen voor berichten of energieën lezen.

Daarnaast zijn er zeer veel hulpmiddelen waar een medium gebruik van kan maken. Bijvoorbeeld kaarten of runestenen. De grote uitdaging van kaarten en dergelijke is dat ze wel op de juiste wijze geïnterpreteerd dienen te worden. Een kaart of een runensteen is voor ons slechts een hulpmiddel voor de communicatie tussen hemel en aarde en de energie van de cliënt en dus niet persé de enige route. Wij zeggen altijd dat je kaarten ook moet ‘voelen’. Zonder deze hulpmiddelen kunnen wij je echter ook een reading geven en je antwoorden en inzichten geven die waardevol zijn.

Spirituele reading vanaf een foto
Tekening gemaakt door Gerardus Michael

Het readen van foto’s - psychometrie

Ook het foto readen van een (overleden) familielid, geliefde, vriend(in) of huisdier is een gave die bij het mediumschap behoort. Het doorkrijgen van informatie via foto readen wordt ook wel psychometrie genoemd. Het is een vak apart als het ware, want niet iedere paragnost of medium bezit deze gave. Het is weer het kunnen afstemmen op de energie van de persoon die op de foto staat en zo een eventuele boodschap door te geven.

Foto readen en helderzien, heldervoelen en helderweten

Een medium die foto's goed kan lezen door de gave van helderzien, heldervoelen en/of helderweten kan veel vertellen over de persoon of het huisdier dat hem getoond wordt.
Vaak blijven mensen met vragen zitten over overleden geliefden, vrienden of ex-geliefden en kunnen op deze wijze om informatie krijgen mits het om zuivere intenties gaat en het medium of de paragnost de informatie mág krijgen en doorgeven.

Tijdens een consult bij GerAnkh mediums & paragnosten mag je altijd een foto inbrengen om gelezen te worden (ook een goede foto op je mobieltje is voldoende).

Voorwerpen readen

Tot slot is er nog de gave van het readen van voorwerpen wat ook weer onder de naam psychometrie bekend staat is een tevens weer een apart onderdeel van het mediumschap. Deze vorm van waarnemen past lang niet ieder medium toe en ook wij gebruiken deze methode eigenlijk nooit.

 

Droomuitleg, dromen verklaren

Dromen uitleggen is een speciaal onderdeel van ons werk als medium. Regelmatig komt het voor dat mensen heldere dromen krijgen met een boodschap. Dit kan een bericht zijn vanuit het onderbewuste, je gids of een overleden familielid. Meestal gaat het om een boodschap welke verpakt is in beelden en/of zinnen die dieper gaan en nadere uitleg is dan gewenst om het een en ander te kunnen begrijpen.

Je hebt verschillende vormen van dromen, dit hangt samen met de diepte van je slaapstadium. Hoe dieper de slaap, hoe dichter je bij de wereld van het ongeziene komt. Je kunt dan tijdens die hele diepe slaap uittreden en geliefden of je gidsen ontmoeten en daar boodschappen of troost van krijgen. Je kunt dan meestal beter en met nieuwe moed het leven weer aan.

Dromen en de betekenis ervan

Dromen kunnen echter ook het verwerken van emoties, trauma’s zijn of gewoon de belevenissen van de dag inhouden die je op deze manier herbeleeft. En dan heb je natuurlijk ook nog de voorspellende dromen, dan krijg je (een glimp) te zien wat er aan staat te komen in de wereld of met een persoon.

Bijzondere dromen komen vaak over als een droom die als werkelijkheid wordt ervaren en ook wordt onthouden. De meeste dromen weten we meestal niet meer te herinneren, maar dit soort dromen met een boodschap juist wel of het belangrijkste gedeelte ervan is opgeslagen in de herinnering. GerAnkh mediums & paragnosten kunnen je dromen verklaren en de betekenis ervan verhelderen.

Mediums zijn er in vele gradaties

Mediumschap kent vele gradaties, net als in het onderwijs kun je spirituele gaves in gradaties verdelen. Je hebt mediums en paragnosten die alleen de hooggevoeligheid bezitten of puur op hun intuïtie afgaan. Je hebt mediums die alleen de gave van het spiritueel healen bezitten of uitdragen. Voor ons één van mooiste kwaliteiten die een medium ook in eigendom kán hebben.

Zo zijn er ook mediums die een hoge graad van helderhoren, helderzien, helderweten, helderruiken en heldervoelen eigen hebben gemaakt in de vele geleefde levens die achter hem of haar liggen.

Er zijn zelfs enkelen die bewust uit kunnen treden en de etherische wereld kunnen bezoeken. Hele bekende mediums waren bijvoorbeeld Jozef Rulof, Peter Deunov en Edgar Cayce ook wel de 'slapende profeet' genoemd. De vroegere Egyptische priesters waren echte meesters in het bewuste uittreden. Een goed medium staat altijd stevig met beide benen op de aarde, gaat hij teveel ‘zweven’ dan kan een boodschap zeer verwarrend en uiteindelijk van weinig nut of zelfs schadelijk zijn.

Mediumschap en psychologie

De hulpvraag neemt in onze praktijk de laatste jaren steeds meer toe. Wellicht heeft daar de huidige situatie in de wereld mee te maken en de daardoor ontstane geestelijke ontwaking bij velen onder ons. Dit doet de vraag naar spirituele en tevens de daarmee samengaande para psychosociale hulp sterk toenemen.

Geestelijke ontwaking brengt innerlijke verandering teweeg in mensen en daardoor ook in relaties, werksituaties, liefde en meer. Dit betekent soms dat onze gaves van helder waarnemen alléén niet voldoende zijn omdat de behoefte en vraag van de cliënt verder gaan en er een vervolg traject ingezet wordt. Ons aanbod van hulpverlening gaat daarom veel verder dan ‘alleen maar’ het geven van een spirituele reading. We bieden je ook ondersteuning en hulp aan die aansluiten bij jou ontwikkeling of juist de oorzaken helpen op te lossen die je groei en gevoel van vrijheid en veiligheid in de weg staan.

Lees hier de ervaringen en reacties van onze cliënten.

Jennifer

Lieve Anna Jasmijn en Michael,
Wat een spontane bijzondere ontmoeting! Alsof het zo moest zijn… Ik heb nog nooit zo een gedetailleerde / spot on Reading gehad, wow!! De combinatie van mannelijke en vrouwelijke energie tijdens de Reading vond ik heel bijzonder. Maar wat boven alles uitsteeg is jullie warmte en authenticiteit… en gastvrijheid… Dit kadootje aan mezelf voelde echt als thuis komen  Hartelijk dank & ik hoop dat onze paden nog eens kruizen..Ik kan door jullie weer verder met mijn reis!

Liefs, Jennifer

Maak direct een afspraak voor een Spirituele Reading sessie

Agenda en prijsopgaves uitsluitend via persoonlijk telefonisch contact!

Dit is sneller, completer en we voelen direct de situatie al in.

Diensten formulier