Afspraken 06 4800 4166 info@gerankhmediums.nl

Reading

Hemels advies op aards niveau

Een spirituele reading voor jou

Hieronder hebben we uitgebreid beschreven wat het is om een spirituele te geven en te ontvangen. Het belangrijkste doel van een spirituele of paranormale reading is natuurlijk om jou verder te helpen, helderheid te verschaffen of je na de reading verder te begeleiden met een dieper stuk of meer. Wanneer je last hebt oude pijn of een burnout en daarin vastloopt, hebben wij wellicht de juiste tools om je verder te helpen. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon een reading van ons krijgen voor het moment of omdat je nog nooit eerder een spirituele reading hebt gekregen en weleens wilt weten of je daarmee verder komt. Wees welkom en schroom niet om Contact met ons op te nemen voor een afspraak. Voor meer specifieke informatie nodigen we je uit om verder te lezen.

Readen is meer dan energie lezen

De verklaring voor het geven of ontvangen van een reading is bijna altijd; “energie lezen bij de persoon die een reading ontvangt door het medium of de paragnost.”  Een andere; “het is een manier van bewust intuïtief waarnemen van informatie die zich bevindt in je energie systeem (auralagen en chakra’s). Een reading geeft een beeld van wat er op dit moment in essentie in je leven afspeelt en waarom”. Voor ons is readen echter veel meer dan het lezen van energie…

Natuurlijk, een medium of paragnost, dus wij ook, stemt zich af op de cliënt die om een reading heeft gevraagd. En uiteraard krijg je als medium dan informatie uit het energieveld of aura van de man, vrouw of kind (met toestemming van de ouders) die tegenover je zit of die je aan de telefoon hebt in geval dat het om een telefonische reading gaat. Je leest dan gebeurtenissen die dat moment iemand bezighouden of die bijvoorbeeld de kinderen of geliefden van de cliënt aangaan. En in vele gevallen oude zaken of trauma’s en emoties die elke dag een negatieve invloed hebben op het leven en functioneren van de bezoeker van het medium of paragnost.

Wat is een reading dan nog meer?

Zoals gezegd is readen meer voor ons dan energie of aura lezen. Wij stellen ons niet alleen af op dít energieveld, maar ook op onze spirituele begeleiding of gidsen. Sterker nog, we stellen ons open voor alle gidsen die op dat moment aanwezig zijn en een boodschap voor u hebben. Dus ook bijvoorbeeld uw overleden geliefden of familieleden. Hierbij aangetekend dat wij ons alléén voor gidsen en engelen verbinden die op het Licht of voor de duidelijkheid, de positieve Sferen zijn afgestemd. Want alleen deze engelen geven zuivere en betrouwbare informatie door. Voordat we verder gaan, bekijken we eerst de verschillende vormen van readen of spirituele boodschappen doorgeven of vastleggen.

Er zijn tal van wegen waarop een bericht aan een medium door zijn of haar geestelijk leider kan worden doorgegeven. Het is hier van het grootste belang dat het medium of paragnost zichzelf zoveel mogelijk ‘leeg’ maakt. Dit geldt ook voor een reading waarbij alleen de energie van de cliënt gelezen wordt. Want als het medium bijvoorbeeld teveel aan zijn eigen beslommeringen of zorgen denkt en zich daar niet los van kan maken, kan hij zich ook niet goed openstellen voor berichten of energieën lezen. Daarnaast zijn er zeer veel hulpmiddelen waar een medium gebruik van kan maken. Bijvoorbeeld kaarten of runestenen. De grote uitdaging van kaarten en dergelijke is dat ze wel op de juiste wijze geïnterpreteerd dienen te worden. Een kaart of een runesteen is voor ons slechts een hulpmiddel voor de communicatie tussen hemel en aarde en de energie van de cliënt en dus niet persé de enige route. Wij zeggen altijd dat je kaarten ook moet ‘voelen’. Zonder deze hulpmiddelen kunnen wij u ook een reading geven.

Mediums zijn er in vele gradaties

Mediumschap kent vele gradaties, net als in het onderwijs kun je spirituele gaves in gradaties verdelen. Je hebt mediums en paragnosten die alleen de hooggevoeligheid bezitten of puur op hun intuïtie afgaan. Zo zijn er ook mediums die een hoge graad van helderhoren, helderzien, helderweten, helderruiken en heldervoelen eigen hebben gemaakt in de vele geleefde levens die achter hem of haar liggen. En dan is er natuurlijk ook nog de gave van het healen/magnetiseren. Er zijn zelfs enkelen die bewust uit kunnen treden en de etherische wereld kunnen bezoeken. De vroegere Egyptische priesters en priesteressen bijvoorbeeld waren hier meesters in. Een goed medium staat altijd stevig met beide benen op de aarde, gaat hij teveel ‘zweven’ dan kan een boodschap zeer verwarrend en uiteindelijk van weinig nut of zelfs schadelijk zijn.

Mediumschap en psychologie

De hulpvraag neemt in onze praktijk de laatste jaren steeds meer toe. Wellicht heeft daar de huidige situatie in de wereld mee te maken en de daardoor ontstane geestelijke ontwaking bij velen onder ons. Dit doet de vraag naar spirituele en de daarmee samengaande para psychologische ondersteuning sterk toenemen. Geestelijke ontwaking brengt innerlijke verandering teweeg in mensen en daardoor ook in relaties, werksituaties, liefde en meer. Dit betekent soms dat onze gaves van helder waarnemen alléén niet voldoende zijn omdat de behoefte en vraag van de cliënt verder gaan en er een vervolg traject ingezet wordt. Ons aanbod van hulpverlening gaat daarom veel verder dan ‘alleen maar’ het geven van een reading. We kunnen u ook ondersteuning en hulp bieden die aansluiten bij jou ontwikkeling of juist de oorzaken helpen op te lossen die je groei en gevoel van vrijheid en veiligheid in de weg staan.

Readingen
Reading GerAnkh mediums
Reading