Reading

Hemels advies op aards niveau

Een spirituele reading krijgen

Het belangrijkste doel van een spirituele of paranormale reading is om jou verder te helpen, helderheid te verschaffen en/of je na de reading verder te begeleiden met een dieper stuk of meer. Onze duo-readingen zijn uniek en zeer uitgebreid!

Wat kun je verwachten en is er mogelijk:

  • Een zeer uitgebreide duo-reading met veel informatie voor jou, wat belangrijk is voor je en veel helderheid en inzichten geeft. 
  • Een unieke kaartlegging als extra tool om de paranormale  verkregen informatie te bekrachtigen of aan te vullen.
  • Op afspraak een telefonische duo-reading kunnen krijgen in geval dat de afstand naar onze praktijk te ver voor je is. Beschikbaarheid is van 16.00 tot 19.00 uur op zondag niet.
  • De mogelijkheid om tegen meerprijs thuis een duo-reading te krijgen als je zelf niet in staat bent te reizen en toch graag een persoonlijk contact wilt.
  • Integriteit en eerlijkheid, dit kan ook betekenen dat je iets te horen krijgt wat je minder mooi vindt.

Readen is meer dan energie lezen

De verklaring voor het geven of ontvangen van een reading is bijna altijd; “energie lezen bij de persoon die een reading ontvangt door het medium of de paragnost.”  Een andere; “het is een manier van bewust intuïtief waarnemen van informatie die zich bevindt in je energie systeem (auralagen en chakra’s). Een reading geeft een beeld van wat er op dit moment in essentie in je leven afspeelt en waarom”. Voor ons is readen echter veel meer dan het lezen van energie…

Natuurlijk, een medium of paragnost, dus wij ook, stemt zich af op de cliënt die om een reading heeft gevraagd. En uiteraard krijg je als medium dan informatie uit het energieveld of aura van de man, vrouw of kind (met toestemming van de ouders) die tegenover je zit of die je aan de telefoon hebt in geval dat het om een telefonische reading gaat. Je leest dan gebeurtenissen die dat moment iemand bezighouden of die bijvoorbeeld de kinderen of geliefden van de cliënt aangaan. En in vele gevallen oude zaken of trauma’s en emoties die elke dag een negatieve invloed hebben op het leven en functioneren van de bezoeker van het medium of paragnost.

Wat is een reading dan nog meer?

Zoals gezegd is readen meer voor ons dan energie of aura lezen. Wij stellen ons niet alleen af op dít energieveld, maar ook op onze spirituele begeleiding of gidsen. Sterker nog, we stellen ons open voor alle gidsen die op dat moment aanwezig zijn en een boodschap voor u hebben. Dus ook bijvoorbeeld uw overleden geliefden of familieleden. Hierbij aangetekend dat wij ons alléén voor gidsen en engelen verbinden die op het Licht of voor de duidelijkheid, de positieve Sferen zijn afgestemd. Want alleen deze engelen geven zuivere en betrouwbare informatie door. Voordat we verder gaan, bekijken we eerst de verschillende vormen van readen of spirituele boodschappen doorgeven of vastleggen.

Er zijn tal van wegen waarop een bericht aan een medium door zijn of haar geestelijk leider kan worden doorgegeven. Het is hier van het grootste belang dat het medium of paragnost zichzelf zoveel mogelijk ‘leeg’ maakt. Dit geldt ook voor een reading waarbij alleen de energie van de cliënt gelezen wordt. Want als het medium bijvoorbeeld teveel aan zijn eigen beslommeringen of zorgen denkt en zich daar niet los van kan maken, kan hij zich ook niet goed openstellen voor berichten of energieën lezen. Daarnaast zijn er zeer veel hulpmiddelen waar een medium gebruik van kan maken. Bijvoorbeeld kaarten of runestenen. De grote uitdaging van kaarten en dergelijke is dat ze wel op de juiste wijze geïnterpreteerd dienen te worden. Een kaart of een runesteen is voor ons slechts een hulpmiddel voor de communicatie tussen hemel en aarde en de energie van de cliënt en dus niet persé de enige route. Wij zeggen altijd dat je kaarten ook moet ‘voelen’. Zonder deze hulpmiddelen kunnen wij u ook een reading geven.

Mediums zijn er in vele gradaties

Mediumschap kent vele gradaties, net als in het onderwijs kun je spirituele gaves in gradaties verdelen. Je hebt mediums en paragnosten die alleen de hooggevoeligheid bezitten of puur op hun intuïtie afgaan. Zo zijn er ook mediums die een hoge graad van helderhoren, helderzien, helderweten, helderruiken en heldervoelen eigen hebben gemaakt in de vele geleefde levens die achter hem of haar liggen. En dan is er natuurlijk ook nog de gave van het healen/magnetiseren. Er zijn zelfs enkelen die bewust uit kunnen treden en de etherische wereld kunnen bezoeken. De vroegere Egyptische priesters en priesteressen bijvoorbeeld waren hier meesters in. Een goed medium staat altijd stevig met beide benen op de aarde, gaat hij teveel ‘zweven’ dan kan een boodschap zeer verwarrend en uiteindelijk van weinig nut of zelfs schadelijk zijn.

Mediumschap en psychologie

De hulpvraag neemt in onze praktijk de laatste jaren steeds meer toe. Wellicht heeft daar de huidige situatie in de wereld mee te maken en de daardoor ontstane geestelijke ontwaking bij velen onder ons. Dit doet de vraag naar spirituele en de daarmee samengaande para psychologische ondersteuning sterk toenemen. Geestelijke ontwaking brengt innerlijke verandering teweeg in mensen en daardoor ook in relaties, werksituaties, liefde en meer. Dit betekent soms dat onze gaves van helder waarnemen alléén niet voldoende zijn omdat de behoefte en vraag van de cliënt verder gaan en er een vervolg traject ingezet wordt. Ons aanbod van hulpverlening gaat daarom veel verder dan ‘alleen maar’ het geven van een reading. We kunnen u ook ondersteuning en hulp bieden die aansluiten bij jou ontwikkeling of juist de oorzaken helpen op te lossen die je groei en gevoel van vrijheid en veiligheid in de weg staan.

Jennifer

Lieve Anna Jasmijn en Michael,
Wat een spontane bijzondere ontmoeting! Alsof het zo moest zijn… Ik heb nog nooit zo een gedetailleerde / spot on Reading gehad, wow!! De combinatie van mannelijke en vrouwelijke energie tijdens de Reading vond ik heel bijzonder. Maar wat boven alles uitsteeg is jullie warmte en authenticiteit… en gastvrijheid… Dit kadootje aan mezelf voelde echt als thuis komen  Hartelijk dank & ik hoop dat onze paden nog eens kruizen..Ik kan door jullie weer verder met mijn reis!

Liefs, Jennifer

Maak direct een afspraak voor een Reading sessie

Fjjn als je ons (Gerard & Anna) direct je (hulp)vraag of opmerking stuurt. Dan kunnen we als je wilt verder afstemmen welke van onze diensten passen bij jouw specifieke situatie.