Energetische Huisreiniging 3in1

Het licht van één kaarsje verdrijft heel veel duisternis

Een energetische huisreiniging 3in1 laten doen…

‘Brrrr, ik voel me bekeken, koud en niet prettig in mijn eigen huis!’ Of; ‘Het tocht hier altijd, ik voel altijd een koude wind  op bepaalde plekken in huis ook al zijn alle ramen en deuren dicht’. Of; ‘Bijna elke nacht wordt ons zoontje of dochtertje (huilend) wakker en is bang’. En ook; ‘Ik hoor heel vaak onverklaarbare geluiden of voetstappen, of iets dergelijks in huis’.

Herken je één van deze situaties of iets vergelijkbaars, dan doe je er verstandig aan om onze hulp in te schakelen voor een effectieve en grondige energetische huisreiniging van je huis of bedrijf. Wij zorgen er dan voor dat je huis (of bedrijf) weer snel een thuis wordt!

Als we bij je komen voor een energetische huisreiniging dan kun je van ons verwachten;

  • We meten je woning of bedrijf helemaal door op allerlei ongewenste energieën.
  • We eventueel het energieveld van bewoners checken en energetisch reinigen.
  • We zorgen ervoor dat jij en je gezin weer rust krijgen in je huis (of je bedrijf).
  • We oplossingen aandragen als er sprake is van overbelasting door elektro magnetische velden, EMF
  • We zogenaamde aardstralen opzoeken en kunnen elimineren.
  • We meestal ook een reading aan de hoofdbewoner geven als extra service voor het reinigen.

Energetische huisreiniging want je voelt je niet thuis in je huis

Je kent vast wel het onbehaaglijke gevoel als je ergens binnenkomt waar net een heftige ruzie is geweest of nog gaande is. De sfeer voelt gespannen, zwaar en erg onplezierig aan in zo’n kamer, huis of kantoor.

Maar je kent vast ook wel het tegenovergestelde als je ergens komt waar een vrolijke en gelukkige sfeer hangt, bijvoorbeeld een bruiloft of als er gelachen wordt en leuke grapjes worden verteld. Dan is de sfeer of energie juist lichtend en opgewekt, voelt heel fijn en plezierig aan en tilt je als het ware op. Zo werken energieën.

Maar als energieën blijven hangen en altijd in je eigen huis, kantoor of werkplaats aanwezig zijn dan kan dat je welzijn, gezondheid, levenslust en productiviteit beïnvloeden. Een positieve beïnvloeding is natuurlijk altijd welkom, maar het wordt anders als de energie jou nadelig beïnvloed en jou, je kinderen of je naasten hier echt last van krijgen. Als dit zich voordoet, is het verstandig om ons in te schakelen voor een energetische huisreiniging.

met een energetische huisreiniging 3in1 worden ook aardstralen en emf aangepaktNegatieve energie en entiteiten

Wat als er meer is dan ‘alleen maar’ negatieve energie van menselijke emoties. Stel je voelt je bekeken in je huis of op uw werkplek. En dan bekeken worden zonder dat er zichtbaar iemand in je omgeving aanwezig is. Of je lampen, tv of andere elektronica gaat opeens aan of uit. En wat ook nogal eens gebeurt is dat (kleine) kinderen midden in de nacht wakker worden omdat er een geestverschijning van een overledene in de slaapkamer staat. Dan spreken we van de aanwezigheid van zogenaamde entiteiten of geesten.

Een entiteit hoeft niet per definitie slecht te zijn. Er zijn zeker positieve entiteiten, geesten of geestverschijningen. Denk hierbij aan een geliefd overleden familielid, opa, oma, broer, zus, oom of tante of een gids vanuit het positieve, de sferen van licht en liefde.

Dan is die geest met een juiste intentie en bedoeling aanwezig of heeft een boodschap (van liefde) voor jou, je kind of andere gezinsleden. Voelt de aanwezigheid van een entiteit, zichtbaar of niet zichtbaar, echter onprettig en onveilig aan dan hebben we te maken met een onbewuste aanwezigheid (lees; onbewust van liefde) die afstemming heeft op het duister en is een energetische huisreiniging zeker zinvol.

 

Wat zijn entiteiten

Een (duistere) entiteit is de ziel van een overleden iemand en kan letterlijk eeuwen op aarde blijven rondhangen. Waarom zo’n ziel hier in de aardse sfeer blijft kan om ongelooflijk veel redenen zijn. Voorbeelden hiervan zijn; gehechtheid aan aardse materie en bezit, verslavingen of oorlogsslachtoffers (deze zielen weten vaak niet dat ze dood zijn voor de aarde).

Dolende negatieve zielen willen de koude van hun eigen bestaan ontvluchten via uw energie als zij daar de kans toe krijgen of in ieder geval uw energie aftappen.

Ook geesten van licht en liefde gebruiken energie van de mens, dier en planten, maar dit gebeurt dan omdat ze deze krachten nodig hebben om zich kenbaar te maken en je zult je hier nooit akelig bij voelen. Waterenergie of energieën van elektronica wordt hier ook voor gebruikt in sommige gevallen.

Energetische huisreiniging 3in1 Weer thuis in je eigen huisDe weg kwijt of Hogere afstemmingen

Het gebeurt ook dat vroegere bewoners van jou woning daar overleden zijn en weigeren ‘hun’ huis te verlaten. In de meeste gevallen komen deze entiteiten in opstand op het moment dat je iets verandert in ‘hun’ huis.

Dan hebben we de aardgebonden zielen die niet slecht, maar ook nog niet verlicht zijn (nog geen hogere afstemming bezitten). Deze zielen weten zelf niet de weg te vinden naar hun afstemming en hebben hier hulp bij nodig.

En dan zijn er nog de zielen, gidsen met een hogere afstemming die uit de sferen van licht en liefde komen om je te ondersteunen op je levenspad of te waarschuwen voor onheil. Deze geesten zullen jou nooit(!) kwaad doen, iets willen afdwingen of je angst aan willen jagen.

Tot slot nog dit; je kunt ook zelf negatieve geesten aantrekken door een aanhoudende verkeerde levenswijze of overdreven en ongezonde verlangens, daarentegen kun je geesten van licht aantrekken door het goede na te streven en zuivere liefde te geven aan al wat leeft.

Er zijn heel veel goede boeken over het leven na het aardse leven en over geesten en entiteiten te verkrijgen, kijk bijvoorbeeld Hier of Hier eens en lees of dit jou aanspreekt en met je resoneert. Lees ook onze blog berichten 'Je huis reinigen van entiteiten', 'Energetisch huisreinigen en smudgen' en 'Energetisch huisreinigen, een gave apart'.

Entiteiten en aardstralen

Niet alle negativiteit in uw huis of bedrijf hoeft van entiteiten te komen, maar kunnen (mede) door zogenaamde aardstralen veroorzaakt worden. Aardstralen zijn eenvoudigweg gezegd de stralingen en energetische velden die schadelijk kunnen zijn voor de mens en dieren. Ze zijn niet áltijd schadelijk en ook niet schadelijk voor iedereen. Hoewel je daar niet écht op kunt vertrouwen door te stellen dat je er geen last van hebt. Later kan het blijken dat ze tóch schadelijk zijn wanneer iemand ziek is geworden in zijn eigen woning.

Geopatische stoorzones

Als iemand die ziek is of slecht in zijn vel zit zal hij/zij meer (direct voelbaar) beïnvloed worden door aardstralen dan een gezond en vitaal persoon en (hoog)gevoelige mensen kunnen behoorlijk last ondervinden van aardstralen. De invloed die aardstralen hebben, wordt geopathie genoemd. Geopathische stoorzones bevatten niet alleen aardstralen, maar bijvoorbeeld ook wateraders, bodembreuken en spiralen. Wateraders trekken vanwege haar energie ook weer gemakkelijk entiteiten aan.

Ziek worden van aardstralen

De energie die uit deze aardstralen komen kunnen dus in woningen, bedrijfspanden en op meer plaatsen dusdanige negatieve invloed hebben op mens en dier dat dit lichamelijke en geestelijke ongemakken en zelfs ernstige ziekte kan veroorzaken. Denk hierbij aan depressies, fysieke klachten, en zelfs kanker en in bedrijven veel tegenslag (of erger). Zijn er in zo’n geval ook entiteiten aanwezig dan heeft dit een nog grotere neerwaartse impact. Onze ervaring is dat dit in werkelijkheid zeer vaak voorkomt.

 Eenrgetische huisreiniging 3in1 Foto schadelijke en ziekmakende zendmastStraling van zendmasten en EMF

Tot slot willen we opmerken dat straling van EMF en bijvoorbeeld zendmasten ook voor niet te onderschatten problemen kunnen zorgen.  En dus echte ziekteverwekkers kunnen zijn.

De mens heeft een gezonde leefomgeving nodig. Een omgeving zonder straling die is afgestemd op onze lichamelijke behoeften die gebaseerd zijn op de natuur. Wij zijn 'natuur'. Onze lichaamscellen wijken niet of nauwelijks af van de cellen die het begin van het leven op aarde vormden. Onze cellen hebben nog steeds diezelfde natuurlijke omstandigheden nodig. Omstandigheden die ideaal bleken voor het ontstaan van leven op aarde. Maar die natuurlijke omgeving is tegenwoordig ver te zoeken.

Straling is overal en er is teveel.

5G wordt er nog eens aan toegevoegd. Voor ons (en veel anderen) is het zonneklaar dat straling invloed heeft op ons lichaam. Op ons zenuwstelsel dat een elektrisch systeem is. Op onze hersenen die de hele nacht door elektromagnetische velden en pulsen worden geactiveerd en nooit tot rust komen. Op onze cellen waarvan de celwand op basis van elektriciteit (potentiaal) stoffen in of uit de cel laat (stofwisseling).

De Wetenschap wil er niet aan. De Industrie wil er niet aan. De Overheid wil er niet aan. En toch is er meer dan voldoende wetenschappelijk bewijs dat elektromagnetische straling schadelijk is. Lees ook op https://www.5gappeal.eu/ over de schadelijke effecten van (5G) straling op al het leven. Of kijk op de site van StralingsBewust voor meer informatie en op de site van het Wetenschappelijk Platform EMF Nederland. Bij de laatst genoemde kun je het boek "Straling van alle kanten bekeken" downloaden voor een klein bedrag of bestellen in boekvorm.

Hoe verwijder je deze negatieve entiteiten en aardstralen?

Voor al de bovengenoemde problemen hebben wij een eigen methode van ‘energetische huisreiniging’ ontwikkeld om uw leef- of werkomgeving weer aangenaam te maken door negatieve entiteiten te verwijderen en schadelijke straling te neutraliseren. Je levensenergie kan weer vrij stromen als jouw huis energetisch gereinigd is.

Een Energetische huisreiniging geeft wer rust en sereniteit

Tera

Via een kennis bij Michael en Ank in contact gekomen. Een afspraak gemaakt om mijn huis te reinigen en een kaartlegging. 

De eerste kennismaking voelde goed en zuiver aan. Dat is erg belangrijk voor mij de eerste indruk van iemand. Bij een kopje koffie gesprek gehad voor dat ze huis gingen reinigen. Waarbij ze goede uitleg gaven van wat ze gingen doen. Ook mijn vragen werden goed beantwoord.

 Mijn huis voelt na het reinigen en het plaatsen van twee chembusters heel anders aan. Ik voel nu een warme energie in mijn huis. Het valt mij steeds weer op als ik van buitenkom en mijn huis inga. 

Ook de kaartlegging was een bijzondere ervaring. Wat in het verleden was gebeurd (ik had daar niks over gezegd) werd mij zomaar verteld. Michael en Ank staan met beide benen op de grond. Zijn niet zweverig maar aardige warme mensen. Zij gaan uitstekend en eerlijk met hun gaven om.

Ik kan het een ieder aanbevelen.

Maak direct een afspraak voor een Energetische Huisreiniging 3in1 sessie

Agenda en prijsopgaves uitsluitend via persoonlijk telefonisch contact!

Dit is sneller, completer en we voelen direct de situatie al in.

Diensten formulier