Je huis energetisch reinigen van entiteiten

Je huis energetisch reinigen van entiteiten

Als mensen zich onprettig voelen in hun eigen huis of bedrijf dan worden mediums zoals wij ingeschakeld. We gaan dan je huis energetisch reinigen van entiteiten. De last die men kan ervaren van entiteiten in huis kan vervelend en in sommige gevallen heel heftig en akelig zijn. Je kunt je bedreigd, bekeken, onprettig en ook heel erg moe voelen als er ongewenste energieën in je huis of bedrijf aanwezig zijn.

Oude emoties en energieën.

Zo raden we bijvoorbeeld eenieder die gaat verhuizen naar een andere of nieuwe woning deze eerst energetisch te laten reinigen en ook door ons te laten meten op allerlei straling(en). Dan weet je ook zeker dat je in een energetisch schoon huis komt te wonen. Een huis waar in het verleden heel veel leed, verdriet, ruzies of geweld heeft voorgedaan hangt die negatieve energie nog en voelt voor de nieuwe bewoner(s) vaak erg vervelend aan.

Entiteiten en gevoeligheid.

Om beter duidelijk te maken waar en wat het om gaat wat je hindert of last van kunt hebben en hoe een huis écht goed gereinigd moet worden en hoe het juist niet moet, hebben we dit artikel geschreven.

Wat kan er in een huis ‘rondzweven’ en jou als gevoelig mens uit je natuurlijke balans halen en/of lastigvallen.

We praten hier dus heel bewust over ‘gevoelig’ want niet iedereen heeft last van negatieve energieën of entiteiten. Die gevoeligheid heeft niet direct met emoties te maken, maar meer met sensitiviteit op het gebied van energieën.

Sensitieve en mediamieke kinderen

Kinderen bezitten heel vaak deze sensitiviteit of mediamieke gaven om meer waar te nemen, dus te zien, te horen of te voelen en dat is heel goed te verklaren. Kinderen staan namelijk nog heel dicht bij de Bron.

Hoe zit dat precies…

Als een ziel terugkomt op aarde vanuit de spirituele sfeer waar hij of zij afstemming op heeft, dan gaat deze eerst naar een sfeer van een diepe slaap. In die sfeer worden de herinneringen van vorige levens voor een groot deel of helemaal afgeblokt. Dit is eigenlijk een genade, want als wij hier op aarde alles zouden weten, zien en voelen wat wij hebben beleefd in al die levens die we gehad hebben zouden we dit niet aankunnen. Dit is zowel verstandelijk als fysiek. We vergeten hier op aarde dus tijdelijk wie of wat we eerder zijn geweest in vorige levens

Maar er zijn (steeds meer) geïncarneerde zielen die niet helemaal afgesloten zijn ‘van’ en zich nog delen kunnen herinneren of door hun geestelijke groei, opgedaan in vele vorige levens, dichter verbonden zijn met de geestelijke werelden. Dus de mediums, de paragnosten, de heldervoelenden, helderzienden en zo meer.

Wonderkinderen

Om terug te komen op de kinderen; De ziel van een kind is, zoals eerder genoemd nog heel sterk verbonden met de Bron. Voordat een ziel namelijk volledig in een menselijk lichaam ‘ingedaald’ is, zijn er al heel wat jaren verstreken, zeker meer dan vijfentwintig en meestal nog ouder. Een kind heeft vaak tot ongeveer zijn zevende jaar nog heel veel herinneringen uit zijn/haar vorige leven omdat tot die leeftijd deze informatie gemakkelijk kan ontvangen.

Als een kind ouder wordt gaat hij meer in zijn denken en ratio ‘zitten’ en gaat zich daardoor steeds meer verwijderen van het contact met de Bron en het helderzien of heldervoelen. Maar het komt ook voor dat deze verbinding zo sterk is dat het vorige leven bij wijze van spreken voortgezet wordt. Denk hierbij aan de ‘wonderkinderen’ die bijvoorbeeld op hele jonge leeftijd al prachtige muziek kunnen maken of ware geniën zijn in de wetenschap.

De gave van wonderkinderen is door henzelf opgebouwd in vele vorige levens van hard werken en studeren. Leven na leven legden zij zich toe op het vergroten van hun kunst of wetenschap. Elk volgende leven konden ze met meer gevoel voor die kunst of wetenschap beginnen, en hierdoor in dat leven verder komen. In het leven dat als wonderkind begint, kunnen ze dan het hoogste voor kunst of wetenschap bereiken. Als ze hiermee de ontwikkeling van de mensheid dienen, dan worden ze bovendien geïnspireerd vanuit het hiernamaals. Meer hierover kun je lezen in deze spirituele boeken.

Je huisreinigen van geesten en entiteiten
Jonge mediums

Kinderen die zo dicht bij de bron staan kunnen vaak ook energetisch of helder waarnemen en wanneer dit waarnemend vermogen blijft na hun zevende levensjaar (overigens is dit getal ongeveer en niet exact) zijn dit vaak de mediums en paragnosten van de toekomst. Hierbij aangetekend dat een mens ondanks deze gaven er vanuit zijn vrije wil ook voor kan kiezen hier niet veel mee te gaan doen. Het komt ook voor dat deze gaven te overweldigend zijn en afgesloten (dienen te) worden, omdat iemand geestelijk hier in feite nog niet klaar voor is.

Geesten in je slaapkamer

Kinderen kunnen dus vaak de aanwezigheid van overleden mensen zien en/of horen. Dit kan goed zijn, maar ook zeer beangstigend als het geziene minder positief of zelfs negatief is. Als je als ouder niet de gevoeligheid bezit die je kind wel bezit, neem zijn/haar waarnemingen dan alsjeblieft wel serieus en doe er wat mee! Schakel ons in om je huis energetisch te reinigen als je kind niet kan slapen, huilend wakker wordt en bang is. Kinderen wijzen soms naar een bepaalde plaats in hun slaapkamer als ze nog heel jong zijn en jou als ouder duidelijk willen maken dat er een geestverschijning aanwezig is.

Als volwassen mens entiteiten voelen

Natuurlijk kan het zijn dat je als (hoog)gevoelig mens ook voelt dat er verkeerde energieën in je huis of bedrijf zitten. Dat kunnen dus entiteiten zijn. En entiteiten zijn in dit geval overleden negatieve mensen die graag op jouw energie teren of bijvoorbeeld ‘hun’ huis of bezit niet kunnen loslaten. In enkele gevallen kunnen het ook dolende zielen zijn die niet goed beseffen dat ze dood zijn voor de aarde.

De symptomen negatieve energie in huis zijn bijvoorbeeld dat een kwade geest of entiteit je uit je gewone doen haalt. Je kunt bijvoorbeeld sneller boos of geïrriteerd worden. Maar je kunt ook heel veel tegenslag in je leven ervaren en dan lijkt niets te willen lukken. Of deuren die zomaar dichtslaan, spullen die van de muur of de kast vallen, lampen die knipperen en zo meer. Ook je huisdieren kunnen vreemd gedrag vertonen en zich ongemakkelijk voel bij de aanwezigheid van entiteiten.

Waarom komen entiteiten naar de aarde, wie zijn ze?

Vele geesten bezoeken opnieuw de aarde. Hun bedoeling hangt af van het niveau van geestelijke liefde dat ze ontwikkeld hebben. Lichtgeesten komen naar de aarde om hun aardse geliefden te beschermen tegen gevaren en te waarschuwen voor onheil. Op aarde worden ze daarom ook ‘beschermengelen’ genoemd. Ze verzachten pijnen bij ziekten en inspireren medici om ziekten te bestrijden. Ze helpen stervenden om los te komen van het aardse lichaam, en begeleiden hen daarna in hun geestelijke ontwaking. Geleerden worden door hen geïnspireerd om met technische middelen de arbeid te verlichten en alle mensen met elkaar in contact te brengen. 

Elke mens op aarde die zich wil inzetten voor een liefdevollere samenleving, wordt door hen geholpen. Ze vormen een machtig netwerk om de mensheid te leiden naar een hogere geestelijke ontwikkeling. Dat netwerk wordt de ‘Universiteit van Christus’ genoemd.

Ook worden heel veel geesten naar de aarde teruggetrokken door het treuren van hun geliefden. De geesten proberen dan hun geliefden te laten voelen dat ze verder leven en gelukkig zijn, maar de meeste mensen op aarde kunnen deze boodschap niet ontvangen. Deze geesten kunnen de aarde pas loslaten als het treuren van hun geliefden is overgegaan in een zachte hunkering naar een geestelijk weerzien.

Naast lichtgeesten zijn er dus ook duistere geesten of zwarte entiteiten op aarde. 

Zij verbinden zich met mensen om hun aardse genoegens mee te beleven. Ze kunnen alleen die mensen bereiken die nog geen liefde voelen voor al het leven. De mensen die in gevoel al afgestemd zijn op een lichtsfeer zijn te ijl voor duistere geesten, en hierdoor zijn die mensen afgeschermd van duistere beïnvloeding.

Dit houdt niet in dat als men duistere entiteiten waarneemt dat de waarnemer afstemming heeft op het duister. Nee, juist als men afstemming heeft op lichtende sferen kan men door de ontwikkelde gevoeligheid de kilte van het duister voelen. Maar als men bijvoorbeeld verslaafd is aan alcohol of drugs of kwade intenties heeft t.a.v. het leven staat men open om sterk beïnvloed of overgenomen te worden door duistere krachten.

Energetisch reinigen van je huis

Hoe het ook zei, deze duistere zielen horen niet langer tot de aarde en hebben hulp nodig om naar de plaats/sfeer te worden geleid waar ze nu wel thuishoren.

Hoe doe je dit? Met alleen salie of wierook? Door alleen maar te smudgen? Nee, dat werkt niet! Het kan een klein onderdeel zijn van het geheel, maar is zeker niet afdoende. Sterker nog; het kan het verergeren en wordt het huis reinigen met salie gevaarlijk zelfs. Met wierook, salie of heilig hout kun je wel de negatieve energie in huis een beetje opklaren of verwijderen (bijvoorbeeld na een ruzie of verkeerd gezelschap wat in je woning is geweest), maar entiteiten haal je hier niet mee weg.

Als je last hebt van entiteiten is dat zeker merkbaar door bijvoorbeeld aanhoudende kou in je huis, zelfs als je de kachel hoog hebt staan kun je nog de kou voelen van de ongewenste medebewoner(s). Lichten kunnen knipperen, deuren kunnen zomaar opengaan, je voelt je (heel vaak van achteren) bekeken zonder dat je zelf iemand ziet, voorwerpen kunnen van de muur vallen, je kunt geklop of voetstappen horen ergens in je huis enzovoort. Kortweg; er gebeuren allemaal onverklaarbare dingen in je huis.

Entiteiten in huis weggehaald geeft rust

In zo’n situatie raden wij je aan om onze om hulp in te schakelen en niet zelf te gaan experimenteren. Wij komen dan zo snel mogelijk naar je toe en zorgen weer voor rust. De ongewenste medebewoner wordt weggeleid en daar heen gebracht waar hij/zij thuishoort. We leiden ze door de energetische poort naar hun eigen afstemming waar ze alleen gelijkgestemden zullen ontmoeten, maar kunnen er ook voor kiezen om hoger te willen gaan, geestelijk te willen groeien naar een betere afstemming. Deze vraag wordt door meesters uit de lichtsferen aan ze voorgelegd en als daar mee ingestemd wordt zullen ze alle hulp krijgen die nodig is.

Een energetische huisreiniging is dus een samenwerking tussen ons mediums en onze gidsen uit de lichtwerelden. Wij komen met z’n tweeën als eenheid, gesteund, geleid en geholpen door onze gidsen uit de hoogste sferen. Een heel team dus dat ervoor zorgt dat je huis weer je thuis is als we klaar zijn.

Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op en/of bekijk de reviews van onze cliënten.

In Liefde

Anna en Michaël

Gespecialiseerd in het energetisch reinigen van woningen.

Hieronder één van de vele reviews van een cliënt:

Al jaren niet fijn thuis gezeten en altijd alert ook ’s nachts….nu na huisreiniging eindelijk rust…het kleed kan weer van de grote spiegelkast en de kinderen zijn niet meer bang boven en in de gang. Super!! Doen zou ik zeggen! Ze leggen alles goed uit en bieden bij praktisch alles hulp aan en methodes die je zelf ook kan doen. Bedankt 👍🤗

Femke

Dit vind je vast ook interessant

Blauw worden door colloïdaal zilver, de Blue man Fraude

Blauw worden door Colloïdaal Zilver

Blauw worden door Colloïdaal Zilver 8 december 2023 Volgens ons het ware verhaal achter de “Blue man” fraude en de leugen over het blauw worden door colloïdaal zilver. Het geval van de legendarische “Blue Man” wiens hele lichaam blauw werd na het nemen van een vloeibaar brouwsel dat de reguliere media nog steeds “colloïdaal zilver” … Lees meer

Werking Chembusters, energie opschonen

Werking Chembusters

Alles over de werking Chembusters en Orgonite. 8 december 2022 Wij zetten chembusters (ook wel cloudbuster genoemd) heel vaak in bij het energetisch huisreinigen van woningen en bedrijven om allerlei vormen van storende stralingen op te heffen. Hieronder kun je alles lezen over de oorsprong en werking en oorsprong van dit bijzondere product. Onderstaaande informatie … Lees meer