Energetisch huisreinigen en smudgen

Energetisch huisreinigen en smudgen

Wanneer heeft energetisch huisreinigen door smudgen zin en wanneer niet? Kun je überhaupt je huis wel reinigen door alleen maar te smudgen met salie en kun je je aura reinigen door te smudgen?

We hebben in eerdere artikelen uitgebreid over het energetisch reinigen van je woning gesproken en daar ook het smudgen even aangeraakt. Je huis reinigen met salie, het zogenaamde smudgen met salie is heel erg bekend en wordt vaak gebruikt als er negatieve energieën worden ervaren in huis of bij jezelf.

Optie je huis reinigen met Palo Santo, wierook of kristallen

Smudgen met wierook sticks

Naast salie wordt ook vaak Palo Santo hout en het huis reinigen met wierook en kristallen toegepast. Maar ook meditatie, mooie liefdevolle muziek en het letterlijk schoonmaken van vloeren en ramen kunnen de harmonie in je huis herstellen. Maar…is smudgen of je huis reinigen met palo santo en aanverwante zaken ook goed om entiteiten te verwijderen? Nee! Maar hoe zit dat dan?

Cliënten die ons benaderen vertellen vaak dat ze hun woning al meerdere malen hebben gereinigd, maar dat het blijft ‘spoken’. Of dat het even rustig en stil is geweest, maar dat het na een poosje weer terug is gekomen. Hoe kan dat is dan de logische vraag die men aan ons voorlegd.

Er is een groot verschil tussen het reinigen van zware energie en het verdrijven van duistere/negatieve entiteiten.

Zware energieën

Stel je hebt iets ergs meegemaakt of je hebt een heel vervelend bezoek gehad dan kun je je leefruimte (woonkamer) zuiveren met smudgen. Je klaart daarmee de energie weer op en brengt het terug naar dat wat bij jou past.

Je hebt een naar bericht gehad of je komt van een begrafenis dan kun je ook je energie en je huis reinigen door te smudgen.

Of je hebt je heel erg boos gemaakt om iets of een situatie wat is gebeurd en je wilt van dat vervelende en nare gevoel af omdat je daar niet zo trots op bent kun je jezelf reinigen met salie.

Smudge stic in bowl
witte salie smudge stick

Er wordt ook wel gezegd dat smudgen na een operatie je balans weer terug kan brengen. Daar gaan wij ten dele in mee, met die kanttekening dat je er verstandig aan doet om je aura te (laten) healen omdat ook die open heeft gelegen tijdens de operatie. Dus de wond ook energetisch afsluiten. Het smudgen haalt dus alleen de zware energie weg en heelt niet de opening in de aura.

Het verschil tussen smudgen en edelstenen, of nog beter een chembuster of een healing plate, is dat smudgen werkt ná een gebeurtenis en dat edelstenen en chembusters altijd werken. Deze laatste harmoniseert voortdurend de energie in je huis.

Dan tot slot; als je afhankelijk wordt van het dagelijks zuiveren van je aura of woning dan kán er meer aan de hand zijn en is het wellicht verstandig om ook wat dieper bij jezelf te kijken. Lukt dit niet zo goed maak dan een afspraak met ons voor een reading of voor een ‘stoelsessie’. Dit wil niet zeggen dat je huis niet vervuild is overigens, maar meer dat er dan een bredere kijk op de gehele situatie noodzakelijk is.

Verdrijven van duistere entiteiten, je huis reinigen van geesten

Tot zover het zuiveren van zware energieën in je huis en je aura. Maar wat als de energie zwaarder is en dat je voelt, hoort of ziet dat er meer aan de hand is.

Wanneer je je huis met smudgen gereinigd hebt en de voorvallen zijn heftiger geworden dan betekent dat je ‘iets’ boos hebt gemaakt in je pogingen het te verdrijven. Dan is er sprake van de aanwezigheid van één of meerdere entiteiten in je huis. En een entiteit laat zich niet zomaar uit ‘zijn’ huis verjagen en is je huis reinigen met salie gevaarlijk in zekere zin.

Hoog afgestemde geesten

Entiteiten vanuit de Hoge sferen zijn omringd met licht en liefde. Iemand met de gave van helder ruiken, kunnen soms een zoete en aangename geur waarnemen. Deze geesten zullen je nooit(!) kwaad doen en zijn er alleen maar om je te beschermen of over je te waken. Ook kunnen ze je aansporen om bijvoorbeeld ons te bellen voor hulp. Deze geesten hoeven uiteraard niet weggehaald te worden. Lees ook deze boeken over onder andere dit onderwerp en meer, veel meer.

Duistere of laag afgestemde geesten

Duistere entiteiten hebben kou bij zich en dat is voor heel mensen ook letterlijk voelbaar. De afstemming die deze geesten bezitten komt uit de lagere en onbewuste sferen. Deze geesten zijn ware parasieten en teren op de energie van jouw of je naasten. Je voelt je dan vaak uitgeput en voortdurend (erg) vermoeid. Als je de gave van helder ruiken bezit dan kun je een akelige walgelijke geur of soms een soort van ‘branderige’ lucht ruiken. Heel smerig.

Een kwade geest of entiteit kan je uit je gewone doen halen. Je kunt bijvoorbeeld sneller boos of geïrriteerd worden. Maar je kunt ook heel veel tegenslag in je leven ervaren en dan lijkt niets te willen lukken.

Je kunt ’s morgens wakker worden met krassen op je lichaam of voortdurend achtervolgt worden door nachtmerries. Midden in de nacht wakker worden, meestal tussen drie en vier uur, en het gevoel hebben dat je bekeken wordt en soms gedaantes bij je bed zien staan.

Je voelt je dan vaak angstig en bedreigd, een gevoel wat je gegeven wordt door deze gedaantes. Daar scheppen ze zelfs genoegen in.

Deuren die zomaar dichtslaan, spullen die van de muur of de kast vallen, lampen die knipperen en zo meer.

Dieren (honden en katten) die onrustig zijn en waaraan je merkt dat ze iets zien wat er niet is of niet op bepaalde plekken in huis willen zijn.

En niet te vergeten; kinderen die huilend en angstig wakker worden of niet goed kunnen slapen in hun eigen bed omdat ze ‘iets’ of iemand zien in hun kamertje.

In al deze gevallen moet er met meer kracht ingegrepen worden. Het smudgen alleen is in al deze situaties bij lange na niet voldoende.

Conclusie

Hoge geesten met afstemming op Licht en Liefde beschermen jou en je gezin en zullen je bij gevaar of onheil proberen te beschermen, dus ook tegen duistere invloeden.

Duistere geesten zijn schadelijk en teren op jou energie. Deze kun je niet verdrijven met smudgen alleen. Deze geesten of entiteiten die zich in jouw huis bevinden moeten dan verdreven worden of liever gezegd opgehaald en naar hun eigen ‘sfeer’ gebracht worden door professionals met een extra gave zoals wij. Ook wij krijgen hier hulp bij van hoog afgestemde geesten die samen met ons ervoor zorgen dat je huis weer een thuis wordt.

In liefde

Anna en Michael

Hieronder één van de vele reviews:

De eerste kennismaking met Michaël en Anna was bij ons thuis voor een huisreiniging, het eerste contact was bij binnenkomst meteen heel prettig en fijn. Ons nieuwe aangekochte huis was na de reiniging “vrij” en vanaf toen werd het voor ons een fijn thuis. Al gauw bleek dat ze mij op meerdere vlakken konden helpen…

Petra

Dit vind je vast ook interessant

Ode aan onze vriend Wim - Foto

Ode aan onze vriend Wim

Ode aan onze vriend Wim 15 mei 2021 Lieve vriend Je bent zo ver weg en toch zo dichtbij. Altijd stond je klaar voor iedereen en zeker voor mij. Je was in mijn leven meer dan een vriend. Het ging dan ook dwars door m’n ziel dat jij zo moest lijden, dat had je nimmer … Lees meer

Verwijder foute injectie Prikspijt afbeelding

Verwijder foute injectie Prikspijt

Verwijder foute injectie Prikspijt 25 november 2021 Gevaccineerd zijn en daarna klachten en/of prikspijt krijgen… We krijgen de laatste tijd steeds meer cliënten in de praktijk die “prikspijt” hebben gekregen en de gifstoffen van de covid-19 injecties/vaccinaties weer uit hun systeem willen hebben. ‘Kan dat?’, is dan de vraag die aan ons gesteld wordt. Kun … Lees meer