Reviews en recensies

Wij waarderen uw reviews en recensies

Reviews GerAnkh mediums en paragnosten

Hierboven geven cliënten hun reviews en recensies over onze dienstverlening weer.

Je mag je recensie ook aan ons schrijven via het contactformulier of via een mailtje (info@gerankhmediums.nl). Jou ingezonden reactie wordt dan één op één op deze pagina geplaatst.

Wij vinden het altijd fijn als je een review/recensie achterlaat over je ervaring met onze spirituele hulpverlening.

In Liefde

Anna Maria en Gerardus Michaël

Mijn Reviews en ervaringen, Het geluk weer teruggevonden

 

 

 

 

Ingezonden recensies Gerankh mediums

09-12-2023 Energetische huisreiniging

Hoi Michael en Anna, jullie zijn bij mij geweest om mijn (nieuwe) huis te reinigen.

Wat voor impact dat op mij heeft gehad, is bijna niet te geloven als je dat niet hebt meegemaakt.

Ik was zo moe, helemaal leeggezogen. Ik kon bijna niets meer ik kon me bijna niet meer verzorgen en laat staan het eten klaarmaken, ik kon gewoon niet meer.

Jullie hebben mijn huis gereinigd, en ik werd de volgende dag wakker en mijn (leeggezogen) moeheid was weg!

Voor de reiniging sliep ik heel slecht en werd ’s nachts wel drie of vier keer wakker, nu slaap ik weer heerlijk!

Ik liep met de rollator de dag ervoor en nu na het reinigen zonder. Het is bijna niet te geloven! Bedankt hiervoor, ik kan nu weer verder.

Ik zou een ieder aanraden hun huis te laten reinigen als men zo intens moe is!

Lieve groet

Tera

___________________________________________________________

04-12-2023

De Stoel

Ooo, ik heb geen passende woorden hiervoor. In 1 woord magisch,

Op de stoel komt alles tot z, n recht en wordt alles helder en duidelijk . Je ruimt op onder geweldige begeleiding van ger. Zo enorm helder en liefdevol . Dank jullie wel , lieve lieve mensen

Heleen

___________________________________________________________

02-12-2023

Anna en Gerardus dankjewel, voor de tweede keer zo een fijn consult zonder de tijd in de gaten te houden! Zodra ik bij jullie binnenkom voel ik de rust, sereniteit en goddelijke liefde. Daarom een gebedje voor ons allemaal hier op aarde (uit de cursus in wonderen):

ik voel de liefde van god nu in mij.

Vader, wij kennen de weg naar u niet. Maar we hebben geroepen en u heeft ons geantwoord. We zullen geen hindernissen opwerpen. De wegen der verlossing zijn niet de onze, want ze behoren u toe. En we wenden ons tot u om die te vinden. Onze handen zijn open om uw gaven te ontvangen. We hebben geen gedachten die we los van u denken, en koesteren geen overtuigingen over wat we zijn of wie ons geschapen heeft. Uw weg is het die wij willen vinden en volgen. En we vragen louter dat uw wil, die ook de onze is, geschiedde in ons en in de wereld, opdat zij nu een deel van de hemel wordt. Amen.

Ger

___________________________________________________________

28-11-2023 reading, energetische huisreiniging, 'de stoel'

Anna en Michael hebben een hele fijne dynamiek samen, stellen je op je gemak, het voelt gelijk vertrouwd. Grappig ook hoe ze elkaar in de rede vallen als ze dan iets doorkrijgen en dan het woord willen.

Er is diepgang en luchtigheid tegelijk.

Heel bijzonder om van twee mensen tegelijk een reading te ontvangen.

Ook 'de stoel' van Michael alleen heb ik als heel prettig ervaren. Er is even alle aandacht helemaal voor jou. En ik voelde me gelijk krachtig, ze geven je heel veel mee!

Liefs l. M.

___________________________________________________________

21-08-2023 para-psychsociale hulp echtpaar.

Jullie zijn trots op ons, maar ik wil ook graag mijn bewondering uitspreken. Jullie zijn met ons de boot opgestapt en kwamen met een harde boodschap, en toch hebben jullie gevoeld en het vertrouwen gehad dat de uitkomst mooier zou worden!

Dan heb je vertrouwen in je kunnen en weet je wat je in huis hebt.

Want wat was het zwaar & heftig. Dat zijn jullie niet uit de weg gegaan en.... Hebben ons nooit alleen laten varen en zijn betrokken gebleven!

Zo ook vandaag voel ik dat ik er toe doe, dat jullie er voor me zijn en echt horen wat ik zeg. En daar ben ik enorm dankbaar voor. Bedankt dat jullie de wereld een heel stuk mooier maken door er te zijn .

P en t

___________________________________________________________

08-05-2023 energetische huisreiniging

Al jaren niet fijn en t huis gezeten en altijd alert ook snachts.... Nu na huisreiniging eindelijk rust... Het kleed kan weer van de grote spiegelkast en de kinderen zijn niet meer bang boven en in de gang. Super! ! Doen zou ik zeggen! Ze leggen alles goed uit en bieden bij praktisch alles hulp aan en methodes die je zelf ook kan doen. Bedankt

Femke

___________________________________________________________

01-05-2023 psychosociale hulp en huisreiniging

De eerste kennismaking met michael & anna was bij ons thuis voor een huisreiniging, het eerste contact was bij binnenkomst meteen heel prettig en fijn. Ons nieuwe aangekochte huis was na de reiniging vrij en vanaf toen werd het voor ons een fijn thuis.

Al gauw bleek dat ze mij op meerdere vlakken konden helpen.

Ik heb oa duo gesprekken gevoerd met beide incl kaart legging, en een individuele stoel sessie met gerardus (michael) gehad. Door hun heldere kijk en hen mee te laten kijken hebben ze mij en tevens mijn man heel veel mooie inzichten gegeven, en met name inzichten gegeven waar ik zelf niet bij kon, wat geresulteerd heeft dat we na een hele verdrietige periode nog bij elkaar zijn, dat mede door het meedenken & meekijken van gerardus & anke.

Ik kan alleen maar zeggen, 1 en al liefde & betrokkenheid heb ik mogen ervaren, ze zijn ten allertijden open, eerlijk en transparant. Schatten zijn het .

Petra

___________________________________________________________

22-04-2023 reading en psychosociale hulp

Ik ontmoette twee prachtige liefdevolle mensen die in hun praktijk elkaar perfect aanvullen.

Na mijn burn-out voelde ik dat ik niet goed opknapte, er was nog iets.... Omdat toeval niet bestaat kwam ik bij michael en anna terecht. Wat een fijne plek en ik voelde dat dit was wat ik nodig had.

In de eerste sessie kwamen er "spot-on" berichten wat voor mij als hoog- gevoelige ook veel bevestiging gaf. Maar ook mijn blinde vlekken werden in het licht gezet, heel fijn!

De kaartlegging was ook heel verhelderend met veel herkenbare stukken.

Je wordt als het ware even binnenstebuiten gekeerd zodat je weer weet wat je in huis hebt.

In de tweede sessie kwam ik in de "stoel". Niet zomaar wat, maar voor mij oh zo nodig.

Onder begeleiding van michael deed ik grote opruiming en werd heel wat lichter. Ik had nog e. E. A. Te vereffenen met mensen uit mijn verleden. Hier opnieuw doorheen gaan kostte moeite, maar met de positieve energie en begeleiding van michael ging dat goed. Die oude pijnstukken opruimen voelde heel goed.

Hierna kwam voor mij alles in een ander perspectief te staan, diezelfde avond al zelfs.

Ik kijk anders naar mijn verleden (al had ik daar al eerder wat werk in gedaan), en besefte dat ik een jas had uitgedaan.

De 3e sessie deden we een opvolging en keken terug.

Na mijn burn-out kon ik er lichamelijk niet goed meer bovenop komen. Dus ook dit stuk werd door Michael onder de loep genomen.

Ik had veel tekorten, want jaaa..... In de reguliere geneeskunde worden dergelijke zaken niet onder de loep genomen. Vitaminen, mineralen werden aangeboden en ik gebruik ze elke dag. Na inname kon ik dezelfde week al flinke vooruitgang waarnemen en zelfs de magnesium met d3 deed de volgende dag al wonderen!

Ik kan jullie Gerankh mediums & paragnosten zeer aanraden, je zult niet teleurgesteld zijn.

Als je voelt dat het goed voor je is en je aanspreekt, maak die afspraak!

Dank voor wie en wat jullie zijn michael en anna en ga door met jullie mooie werk.

In lak'ech (maya groet en betekent "ik ben een andere jij, jij bent een andere ik.

Lieve, warme groet Fokje.

___________________________________________________________

13-04-2023 parapsychologische hulp

Een tijdje geleden mocht ik plaats nemen op de stoel van Michael.

Al heel lang had ik plannen daarvoor, maar elke keer kwam het er niet van. Maar eindelijk was het zover. Ik wist niet zeker wat ik ervan moest verwachten, maar voelde dat het op dat moment heel hard nodig was in mijn leven.

Ik liep tegen veel blokkades aan, en inmiddels ging dat ook in mijn lijf vastzitten met lichamelijke klachten.

De behandeling was magisch!

Ik snap inmiddels de naam stoel want de ervaring is zo bijzonder dat er geen aardse woorden aan te geven zijn. Alles hoe je de behandeling zou noemen zou het gewoon te kort doen. Onder begeleiding van michael word je meegenomen op een reis door je verleden om je huidige situatie te helen. In een sessie van 2 uur kom je bij situaties en personen terecht waar blokkades en beschadigingen zijn ontstaan. Michael begeleid het geheel zo en helpt je je verloren zielsdelen te helen en terug te halen.

Naderhand moest ik echt bijkomen, maar dan is daar de liefdevolle opvang met wat te drinken en een nagesprek met Anna en Michael.

Een eerdere keer was ik al bij Anna geweest om inzicht te krijgen, zij heeft met behulp van de kaarten een prachtig inzicht gevend consult gegeven wat nog lang na borrelde. Ook kunnen zij beide heel verhelderend meekijken in je leven en je bruikbare tips geven.

De weken na het consult heeft de behandeling zeker doorgewerkt, ik merkte dat ik veel krachtiger kon handelen in bepaalde situaties die mij eerder vaak onderuit haalden. Ook heb ik meer inzicht gekregen in waarom mij dingen overkomen of waarom mensen op een bepaalde manier handelen. Nu kan ik daar veel beter mee omgaan. Dit is voor mij een heel dierbare behandeling geweest en ik zou het zeker iedereen aanraden.

Liefs

ciska

___________________________________________________________

11-04-2023 reading en healing

ik heb ervaren dat deze lieve mensen Michael en Anna goed advies en begeleiding geven, en mij ondersteunen, ook met hele goede voedingssupplementen die echt werken.

Daar ben ik hun heel dankbaar voor.

Vooral zijn het hele goede mediums.

Lieve groetjes,

anneke

___________________________________________________________

24-02-2023 reading en healing

Lieve Michael & Anna,

Een warm welkom, ik ervaar jullie als twee lieve en oprechte mensen.

Na de reading vielen er heel wat puzzelstukjes op de plek en ging ik met nieuwe inzichten en een prettig gevoel weer naar huis.

De uitleg die jullie mij gaven is zo verhelderend, echt en liefdevol.

De healing heb ik ook als heel bijzonder ervaren, ik voelde zon rust. Een duwtje in de rug om mijn (eigen) leven te leven waar ik zo naar verlang.

Ik ben dankbaar dat ik jullie heb leren kennen,

dikke knuffel

Erna

_____________________________________________________________

29-12-22 reading

Wat een warm welkom door deze twee mooie mensen! Ik alle veiligheid en een hele fijne energie kon ik even zijn. En wat ik dat nodig! Een prachtige duo-reading, waarin ik mij voor het eerst zo gezien voelde in wie ik ben en wie ik nog meer ben. Ontzettend raak, mooie nieuwe inzichten en ook veel bevestiging van wat ik diep van binnen al wel voelde.

Ook in de sessies daarna met Michael. Altijd liefdevol, eerlijk en met de nodige humor. Heel erg fijn!

Toen ik mijn eigen pad even niet zo goed meer kon zien, hebben jullie mij weer op weg geholpen en mooie richtingaanwijzers meegegeven! Heel dankbaar en ik kom zeker weer terug!

Marieke

_____________________________________________________________

23-11-22

Wat een ontzettend lief en warm stel, twee pure tevens oude zielen, met veel inzichten en kennis, een ontzettend bijzondere ervaring. Je wordt overladen met licht en liefde tijdens de sessie, er wordt tevens echt de tijd genomen, ik voelde mij oprecht gezien voor wie ik werkelijk ben. Ik heb deze middag echt ervaren als een warm bad van liefde en oprechtheid vanuit de puurste vorm.

Heel dankbaar, veel liefs Frederique Dupont

_____________________________________________________________

08-10-22

Ik ben blij dat Michael en Anna op mijn pad zijn gekomen, ik heb erg veel steun gevonden in hun inzichten en adviezen, een heel warm, veilig en inspirerend contact. Ik heb ervaren dat zij heel zuiver en helder werken met veel liefde en integriteit.

Ik voel me gehoord, begrepen en erkend op een heel diep zielsniveau en dat is iets heel bijzonders en dierbaars. Dankzij de ondersteuning van Michael voel ik dat ik eindelijk weer in mijn kracht kom te staan en daarvoor ben ik hem zeer dankbaar!

Liesbeth

_____________________________________________________________

15-09-22 healing

Hoi Michael

Je hebt toch mijn hoofd behandeld en het werd heel warm. Met het rijden naar huis was mijn hoofd zo helder en nu nog, zoals het hoort te zijn. Heb niet een keer last gehad onder het rijden dat ik moe was en mijn ogen niet open kon houden. En nu voel ik me kiplekker. Dat heb ik niet zo vaak dat ik me zo voel! Ik weet wel zeker dat ik heel erg zal opknappen als mijn hoofd zo wordt doorbehandeld. Graag de volgende keren weer zo mijn hoofd behandelen! Ik moest vroeger naar bed van je, nou als ik zo fit ben wordt het nog later.

Als je al jaren klachten hebt, heeft herstel ook tijd nodig. Ik weet wat jou behandelingen kunnen doen en dat ook mijn darmen, heup en hoofd weer goed gaan komen en herstellen. Ook al zal het een jaar duren, je moet gewoon volhouden!

Tera

_____________________________________________________________

18-06-2022 reading

goedenavond Anna en Michael

Even een reactie na de reading van gister.

Ik wil jullie danken voor de lieve en gastvrije ontvangst. Het voelde als een warm bad!

De reading gaf me veel bevestiging en ook stimulans om zachter met mezelf om te gaan. Ik ben s nachts heel veel wakker geworden, onrust, geen duidelijke reden .

Ik was denk ik behoorlijk onder de indruk. Ik heb de boodschap van jullie aan mijn broer en schoonzus doorgegeven. Mijn schoonzus was geëmotioneerd, mijn broer vond het een mooi bericht.

Alles moet nu verder bezinken bij mij. Ik wilde toch wel graag supplementen van jullie bestellen.

Dank voor jullie lieve aandacht voor mij!

Lieve groeten,

Dymph

______________________________________________________________

19-03-2022

Anna Jasmijn en Michael zijn echt 2 schatten van mensen. Ze helpen mij door een van de moeilijkste periodes van mijn leven. Wanneer ik met Anna Jasmijn of Michael gesproken heb, voel ik me altijd een stuk beter. Ze voelen dingen goed aan en begrijpen precies hoe ik me voel. Ze weten mij op een bepaalde manier gerust te stellen. Het zijn hele lieve mensen met een groot hart.

Ik zou Gerankh mediums zeker aanraden!

Samantha

______________________________________________________________

eft sessies - emotional freedom technique.

In een liefdevolle, veilige omgeving heb ik kort na elkaar 2 eft sessies gevolgd bij Michael.

Het was een bijzondere ervaring.

Na de eerste sessie voelde ik mezelf zakken in mijn lichaam. Alsof ik meer in mijn kracht

stond en meer gecentreerd was.

Bij de tweede sessie beleefde ik dit nog krachtiger.

Ik voel me nog steeds krachtig en meer in balans.

Bedankt Michael voor deze mooie ervaring.

Wilma

______________________________________________________________

24-01-2022 para psychosociale hulp

Ruim 5 jaar geleden hebben Anna Jasmijn & Michael een huisreiniging bij ons gedaan. Het voelde letterlijk alsof daarmee een last verdween, ons huis voelde naderhand meer als thuis; warm en er heerste rust. Dit, samen met de kaartlegging die daarmee gecombineerd werd, was mijn eerste kennismaking met de paranormale wereld en het voelde fijn. Het was alsof ik jullie al jaren kende, ongelooflijk hoeveel jullie konden delen met ons, zonder dat we jullie iets hoefden aan te geven, en ook de inzichten en aandachtsgebieden die we meekregen, bleken in de tijd daarna uit te werken en voor ons ten goede te keren.

In de loop der tijd was er behoefte ontstaan aan een reading met anna jasmijn & michael.

Deze keer, najaar 2021, mochten we in hun praktijk komen en dat voelde meteen heel vertrouwd en liefdevol. De reading was enorm verrassend te noemen, gezien de enorm rake inzichten en herkenningspunten die de revue passeerden. Dit alles gebeurde in duidelijke taal, op heel respectvolle, empathische wijze.

In de maanden daarna zijn we beide voor een vervolgsessie bij michael geweest, in het teken van traumaverwerking. Ook dit heeft heel veel dingen op hun plek doen vallen, waar ik al langer naar op zoek was, en ik heb concrete punten gekregen om mee aan het werk te gaan en verder te helen.

Lieve mensen, ontzettend fijn dat jullie in ons leven zijn gekomen. Dank voor alles wat jullie al voor ons hebben betekend, en we hopen op nog meer mooie momenten samen!

Liefs,

karin

______________________________________________________________

06-08-2021

Heb Michael en Anna ongeveer 10 jaar geleden leren kennen.

De eerste keer dat ik een reading van ze kreeg was het meteen raak, wat een gevoel en wat een energie dat vrij kwam!

Heb heel veel aan deze mensen te danken.

Inmiddels woon ik al 5 jaar in het buitenland

en heb nog altijd contact met ze! !

Dikke 5 sterren voor deze lieverds ! ! !

Niels

______________________________________________________________

25-07-2021

Ben voor een reading en later ook nog voor een healing bij a en m geweest. Ik voelde me enorm gehoord , gezien en gesteund door hen. Het zijn integere, warme en liefdevolle mensen. Ben door hen verder gekomen in een moeilijk proces waarin ik mij bevond. Daar ben ik ze zeer erkentelijk voor! Ik zou ze zeker aanraden om naar toe te gaan!

M.

_______________________________________________________________

24-01-2021 reading, healing, huisreiniging en chembuster

'mijn reviews'

via een kennis bij Michael en Ank in contact gekomen.

Een afspraak gemaakt om mijn huis te reinigen en een kaartlegging.

 

De eerste kennismaking voelde goed en zuiver aan.

Dat is erg belangrijk voor mij de eerste indruk van iemand.

Bij een kopje koffie gesprek gehad voor dat ze huis gingen reinigen.

Waarbij ze goede uitleg gaven van wat ze gingen doen.

Ook mijn vragen werden goed beantwoord.

 

Mijn huis voelt na het reinigen en het plaatsen van twee chembusters heel anders aan.

Ik voel nu een warme energie in mijn huis.

Het valt mij steeds weer op als ik van buitenkom en mijn huis inga.

 

Ook de kaartlegging was een bijzondere ervaring.

Wat in het verleden was gebeurd (ik had daar niks over gezegd) werd mij zomaar verteld.

Michael en ank staan met beide benen op de grond.

Zijn niet zweverig maar aardige warme mensen.

 

Ik was verkouden en had keelpijn, op advies van michael

heb ik mijn neus en keel een aantal keren per dag met gesprayd met 'speciaal water'.

Na twee dagen was het zo goed als over.

 

Ik was altijd vreselijk moe.

Op advies van michael heb ik het volgende ingenomen.

Gezonde voedingssupplementen en chaga thee iedere dag.

Na twee weken voelde ik behoorlijk verschil en was de moeheid veel minder geworden.

Zij gaan uitstekend en eerlijk met hun gaven om.

Ik kan het een ieder aanbevelen.

T.

_______________________________________________________________

12-02-2021

Lieve Anna Jasmijn en Michael,

Wat een spontane bijzondere ontmoeting! Alsof het zo moest zijn...

Ik heb nog nooit zo een gedetailleerde / spot on reading gehad, wow! !

De combinatie van mannelijke en vrouwelijke energie tijdens de reading vond ik heel bijzonder.

Maar wat boven alles uitsteeg is jullie warmte en authenticiteit... En gastvrijheid...

Dit kadootje aan mezelf voelde echt als thuis komen

hartelijk dank & ik hoop dat onze paden nog eens kruizen..

Ik kan door jullie weer verder met mijn reis!

Liefs, Jennifer

________________________________________________________________________

03-02-2021

voor Anna Jasmijn en Michael,

Wat een mooie en zuivere mediums/ lichtwerkers zijn jullie. In elk gesprek weten jullie altijd weer hele mooie inzichten te geven waar je ook echt mee verder kan. Zoveel fijne gesprekken en feedbacksessies met jullie gehad, altijd weer lichtpuntjes om naar uit te kijken. Ook ben ik zo blij met jullie 'speciale water'. Ik had het al van verschillende leveranciers geprobeerd, maar dit is de eerste die echt heel erg goed werkt.

Cancan

_________________________________________________________________________

29-01-2021

Dankbaar deze wonderbaarlijke mensen op mijn weg gekomen zijn, super in readings/ advies echt fenomenaal en doe zo verder!

Liefs, Kristel Croons

________________________________________________________________________

07-02-2021

Lieve Anna en Michael. Ik heb jullie leren kennen via een vriendin. Ik ben bipolair, maar jullie zagen geen ziekte bij mij. Vorig jaar werkten mijn nieren nog maar 25% door de lithium maar door de uitstekende middelen van jullie werd dat weer 53%. Toen werd mij deparkine voorgeschreven en kreeg ik maag/darmproblematiek, haaruitval en werd lithargisch, daardoor kreeg ik een dubbele longembolie. Doordat ik nu al een 1/2 jaar geen medicijnen meer gebruik, is mijn lichaam hersteld door de healings en supplementen en zo. Bedankt anna en michael

Marianne

________________________________________________________________________

28-01-2021

Lieve Anna en Michael.

Ik heb jullie op een beurs leren kennen waar ik zelf ook als medium aanwezig was.

Wat een liefdevolle verbinding, direct pats boem!

Het wederzijds respect en vertrouwen is groots en daar borduren we op verder.

Jullie hebben mij zoveel heldere inzichten gegeven waar ik in mijn persoonlijke leven mee verder kan.

En niet alleen mij maar ook 1 van mijn kinderen.

Jullie zijn puur, eerlijk en oprecht!

Blij dat ik jullie heb mogen leren kennen

liefs, Rieke

_________________________________________________________________________

26-01-2021 spirituele hulp

Lieve Anna en Michael,

Het is inmiddels ruim 8 jaar geleden dat ik vanuit nieuwsgierigheid en aanbeveling bij jullie terecht kwam.

Achteraf gezien, was dit de aftrap van een (her)nieuwe fase in mijn leven. Vanuit daar heb ik prachtige begeleiding en hulp van jullie ervaren.

Jullie zijn lichtwerkers met een zuivere intentie en verbinding met de bron. Mensen met het hart op de juiste plaats. Met ieder z'n unieke, waardevolle en liefdevolle kwaliteiten, maar ook manier van werken. Jullie zijn een mooi duo en aanvulling op elkaar.

Wanneer ik vastloop, of een sparringpartner goed kan gebruiken, vraag ik met alle liefde een reading bij jullie aan. Ik weet dat het een goede investering is en kan het zeker anderen aanraden.

Evenals de aardstraal metingen en huis reinigingen, al is het maar voor 1x om de energie in huis te resetten.

Ik ervaar jullie als, warm, oprecht, direct doch respectvol, liefdevol en eerlijke mensen die hier duidelijk met een missie zijn.

Deze website sluit daar prachtig bij aan. Mooie ondersteunende producten en diensten.

Succes met jullie praktijk, ik weet zeker dat jullie nog meer mensen de meest mooie ondersteuning gaan bieden.

Dankbaar dat jullie op mijn pad zijn gekomen, dank jullie wel voor wie jullie zijn.

Liefs Bo

_______________________________________________________________________

20-01-2021

Anna en Michael, beide prachtige liefdevolle mensen, zijn een opmerkelijk duo. Een duo waarin hun mediamieke gaven zijn verdubbeld. Beide vullen elkaar aan met daarin hun kijk vanuit de de vrouwelijke energie versus mannelijke energie. Dat juist maakt het zo bijzonder en is in deze overgang naar de nieuwe tijd zo welkom.

Er is zoveel liefde en zuivere energie voelbaar in en rondom hen heen dat het me telkens weer vleugels geeft als ik weer naar huis ga. Alles wat er gezegd wordt, heeft een waarheid die binnenkomt en klopt.

Bescheidenheid siert deze lieve mensen, die hun missie uitdragen om de mens te ondersteunen en verder te brengen op hun pad.

Heleen

________________________________________________________________________

20-01-2021

Anna en Michael heb ik via een beurs ontmoet. Ik had op dat moment veel emotionele problemen en wist niet meer welke kant ik op moest. Tijdens de beurs ben ik bij hun gaan zitten voor een consult want had een dringende vraag. En ik had sterk het gevoel dat ik juist bij hun moest zijn.

Het voelde gelijk fijn en liefdevol. En mijn vraag hoefde ik niet te stellen want dat kwam vrijwel meteen aan de orde. Het hele consult was zo verhelderend dat ik later bij hun thuis kwam voor een uitgebreider consult.

Wat een welkom, thuiskomen en liefdevol. Zij hebben mij weer op het juiste pad gezet met praktische adviezen mee naar huis waar je echt wat mee kan. Door hun hulp ben ik weer in mijn kracht komen te staan en kan voor mijzelf opkomen en voor mijzelf kiezen.

Wil je echt op aards niveau duidelijkheid wat belangrijk voor je is dan kan ik hun met met mijn hand op het hart echt aanbevelen.

En ik gebruik ook nog altijd het voedingssupplementen voor mijn immuunsysteem en die speciale olie, en daar slaap je oa goed op.

Gea van den Bosch

_______________________________________________________________________

18-01-2021 healing

Ik kwam bij Michael en Ankh terecht via een goede vriend van mij die hele goede ervaringen had met de behandeling van zijn klachten door hen.

Aangezien ikzelf ms patient ben, en ik dus ook een behoorlijk aantal klachten heb, werd mijn interesse gewekt. Misschien zou het voor mij ook mogelijk zijn om mezelf, zonder chemische medicatie van de neuroloog, op de been te houden?

Na de eerste kennismaking ging ik naar huis met een prachtige kaartlegging door michael en ankh samen, waarin alles spot-on klopte maar ook met de daarbij horende adviezen. Sommige dingen zijn niet altijd leuk om te horen, maar geven je wel voeding mee voor onderweg en gaandeweg begreep ik steeds meer wat er gezegd was en kan ik daar nu en in de toekomst mijn voordeel mee doen.

Ook adviseerden ze mij om voor mijn ms klachten bepaalde voedingssupplementen te gaan gebruiken zodat mijn ernstig verzwakte immuunsysteem sterker gaat worden.

Ankh had een prachtige ketting voor mij gemaakt waarvoor zij zich van tevoren op mij en mijn problematiek had afgestemd. Een prachtig sieraad geworden waar ik ook zeer dankbaar voor ben en erg graag draag.

Al met al een zeer geslaagd bezoek aan deze mediums. Sinds deze eerste keer worden mijn klachten significant minder, iets waar ik erg blij mee ben!

Ik kijk altijd uit naar mijn bezoeken aan hen omdat het buiten zeer vakkundige mediums ook nog eens mensen zijn met een hart van goud die niets anders willen dan dat het jou goed gaat en daar samen met jou alles aan zullen doen wat in hun macht ligt.

Sandra Collewijn

_______________________________________________________________________

18-01-2021

Al jaren een groot fan, altijd fijne gesprekken en veel steun ervaren, heb in het verleden al veel mediums gesproken maar ben hier de laatste jaren blijven hangen, het voelt altijd oprecht en eerlijk ook al is het niet soms leuk om te horen, je kan er wel verder mee. Hopelijk nog veel mooie readings. Liefs Wendy

_______________________________________________________________________

18-01-2021

Laat ik het zo zeggen wat zou ik hier neer kunnen zetten, het zou sowieso te weinig zijn. Deze twee mensen zijn in een woord geweldig als mens maar ook als mediums, als je voor een reading gaat weet je zeker dat je bij deze twee ontzettende lieve, aardige en vooral eerlijke mensen op het juiste adres bent.

Ik heb er geen moment spijt van gehad dat ik bij deze twee mensen langs ben geweest. Ik kan dit echt iedereen aanraden zij zijn geweldig en alles wat in de reading te sprake kwam is uit gekomen. Uit de reading kwam ook dat ik heel slecht sliep en daar heb ik 'speciaal water' genomen en ook speciale olie.

En ik moet zeggen heb geen last van mijn maag meer en ik begin ook af te vallen en mijn darmen werken ook weer perfect. Ik heb geen pijn meer gehad, en wat voor mij ook heel belangrijk was ik slaap weer heerlijk, dus ook dit is een aanrader en allemaal te verkrijgen bij deze twee kanjers, want een ander woord heb ik niet voor deze twee ongelofelijke lieve mensen.

Ik ben ze erg dankbaar en kijk al uit naar de volgende reading nogmaals vanuit mijn hart bedankt,

dikke knuffel Frans Cornet

Boekentip!

 

Reviews website GerAnkhmediums.nl