Afspraken 06 4800 4166 | Direct consult 0909 040 4040 [email protected]

Reviews / Ervaringen

Cliënten over ons

Wij waarderen uw feedback

Door Hier te Klikken komt u op onze Google pagina waar u een review kunt plaatsen over onze dienstverlening.

Als u niet op Google kunt of wilt schrijven omdat u bijvoorbeeld geen Google account heeft, dan kunt u ons ook een berichtje sturen.

Uw review wordt dan hieronder op deze pagina geplaatst.

Wij vinden het fijn als u een berichtje achterlaat over uw contact/ervaring met onze spirituele hulpverlening.

In Liefde

Anna Jasmijn en Gerardus Michaël

 

Reviews

______________________________________________________________

06-08-2021

Heb Michael en Anna ongeveer 10 jaar geleden leren kennen.
De eerste keer dat ik een reading van ze kreeg was het meteen raak, wat een gevoel en wat een energie dat vrij kwam!

Heb heel veel aan deze mensen te danken.
Inmiddels woon ik al 5 jaar in het buitenland
En heb nog altijd contact met ze!!
Dikke 5 sterren 🌟🌟🌟🌟🌟 voor deze lieverds !!!

Niels

______________________________________________________________

25-07-2021

Ben voor een reading en later ook nog voor een healing bij A en M geweest. Ik voelde me enorm gehoord ,gezien en gesteund door hen. Het zijn integere, warme en liefdevolle mensen. Ben door hen verder gekomen in een moeilijk proces waarin ik mij bevond. Daar ben ik ze zeer erkentelijk voor! Ik zou ze zeker aanraden om naar toe te gaan!

M.

_______________________________________________________________

24-01-2021

Via een kennis bij Michael en Ank in contact gekomen.

Een afspraak gemaakt om mijn huis te reinigen en een kaartlegging.

 

De eerste kennismaking voelde goed en zuiver aan.

Dat is erg belangrijk voor mij de eerste indruk van iemand. 

Bij een kopje koffie gesprek gehad voor dat ze huis gingen reinigen.

Waarbij ze goede uitleg gaven van wat ze gingen doen.

Ook mijn vragen werden goed beantwoord.

 

Mijn huis voelt na het reinigen en het plaatsen van twee chembusters heel anders aan.

Ik voel nu een warme energie in mijn huis.

Het valt mij steeds weer op als ik van buitenkom en mijn huis inga.

 

Ook de kaartlegging was een bijzondere ervaring.

Wat in het verleden was gebeurd (ik had daar niks over gezegd) werd mij zomaar verteld.

Michael en Ank staan met beide benen op de grond.

Zijn niet zweverig maar aardige warme mensen.

 

Ik was verkouden en had keelpijn, op advies van Michael

Heb ik mijn neus en keel een aantal keren per dag met gesprayd met zilverwater.

Na twee dagen was het zo goed als over.

 

Ik was altijd vreselijk moe.

Op advies van Michael heb ik het volgende ingenomen.

Zwarte komijnzaad olie met colloidaal zilver en chaga thee iedere dag.

Na twee weken voelde ik behoorlijk verschil en was de moeheid veel minder geworden.

Zij gaan uitstekend en eerlijk met hun gaven om.

Ik kan het een ieder aanbevelen.

Tera

_______________________________________________________________

12-02-2021

Lieve Anna Jasmijn en Michael,

Wat een spontane bijzondere ontmoeting! Alsof het zo moest zijn…

Ik heb nog nooit zo een gedetailleerde / spot on Reading gehad, wow!!

De combinatie van mannelijke en vrouwelijke energie tijdens de Reading vond ik heel bijzonder.

Maar wat boven alles uitsteeg is jullie warmte en authenticiteit… en gastvrijheid…

Dit kadootje aan mezelf voelde echt als thuis komen 

Hartelijk dank & ik hoop dat onze paden nog eens kruizen..

Ik kan door jullie weer verder met mijn reis!

Liefs, Jennifer

________________________________________________________________________

03-02-2021

Voor Anna Jasmijn en Michael,

Wat een mooie en zuivere mediums/ lichtwerkers zijn jullie. In elk gesprek weten jullie altijd weer hele mooie inzichten te geven waar je ook echt mee verder kan. Zoveel fijne gesprekken en feedbacksessies met jullie gehad, altijd weer lichtpuntjes om naar uit te kijken. Ook ben ik zo blij met jullie colodiaal zilver. Ik had het al van verschillende leveranciers geprobeerd, maar dit is de eerste die echt heel erg goed werkt.

Cancan

_________________________________________________________________________

29-01-2021

Dankbaar deze wonderbaarlijke mensen op mijn weg gekomen zijn, super in readings/ advies echt fenomenaal en doe zo verder!

Liefs, Kristel Croons

________________________________________________________________________

07-02-2021

Lieve Anna en Michael.Ik heb jullie leren kennen via een vriendin.Ik ben bipolair,maar jullie zagen geen ziekte bij mij.Vorig jaar werkten mijn nieren nog maar 25% door de lithium maar door het colodial goud/zilver werd dat weer 53%.Toen werd mij Deparkine voorgeschreven en kreeg ik maag/darmproblematiek,haaruitval en werd lithargisch, daardoor kreeg ik een dubbele longembolie.Doordat ik nu al een 1/2 jaar geen medicijnen meer gebruik,is mijn lichaam hersteld door de healings en zwartzaadolie en zo.Bedankt Anna en Michael

Marianne

________________________________________________________________________

28-01-2021

Lieve Anna en Michael.

Ik heb jullie op een beurs leren kennen waar ik zelf ook als medium aanwezig was.

Wat een liefdevolle verbinding, direct pats boem!

Het wederzijds respect en vertrouwen is groots en daar borduren we op verder.

Jullie hebben mij zoveel heldere inzichten gegeven waar ik in mijn persoonlijke leven mee verder kan.

 En niet alleen mij maar ook 1 van mijn kinderen.

Jullie zijn puur, eerlijk en oprecht!

Blij dat ik jullie heb mogen leren kennen

Liefs, Rieke

_________________________________________________________________________

26-01-2021

Lieve Anna en Michael,

Het is inmiddels ruim 8 jaar geleden dat ik vanuit nieuwsgierigheid en aanbeveling bij jullie terecht kwam.

Achteraf gezien, was dit de aftrap van een (her)nieuwe fase in mijn leven. Vanuit daar heb ik prachtige begeleiding en hulp van jullie ervaren.

Jullie zijn lichtwerkers met een zuivere intentie en verbinding met de bron. Mensen met het hart op de juiste plaats. Met ieder z’n unieke, waardevolle en liefdevolle kwaliteiten, maar ook manier van werken. Jullie zijn een mooi duo en aanvulling op elkaar.

Wanneer ik vastloop, of een sparringpartner goed kan gebruiken, vraag ik met alle liefde een reading bij jullie aan. Ik weet dat het een goede investering is en kan het zeker anderen aanraden.

Evenals de aardstraal metingen en huis reinigingen, al is het maar voor 1x om de energie in huis te resetten.

Ik ervaar jullie als, warm, oprecht, direct doch respectvol, liefdevol en eerlijke mensen die hier duidelijk met een missie zijn.

Deze website sluit daar prachtig bij aan. Mooie ondersteunende producten en diensten.

Succes met jullie praktijk, ik weet zeker dat jullie nog meer mensen de meest mooie ondersteuning gaan bieden.

Dankbaar dat jullie op mijn pad zijn gekomen, dank jullie wel voor wie jullie zijn.

Liefs Bo

_______________________________________________________________________

20-01-2021

Anna en Michael, beide prachtige liefdevolle mensen, zijn een opmerkelijk duo. Een duo waarin hun mediamieke gaven zijn verdubbeld. Beide vullen elkaar aan met daarin hun kijk vanuit de de vrouwelijke energie versus mannelijke energie. Dat juist maakt het zo bijzonder en is in deze overgang naar de nieuwe tijd zo welkom.

Er is zoveel liefde en zuivere energie voelbaar in en rondom hen heen dat het me telkens weer vleugels geeft als ik weer naar huis ga. Alles wat er gezegd wordt, heeft een waarheid die binnenkomt en klopt.

Bescheidenheid siert deze lieve mensen, die hun missie uitdragen om de mens te ondersteunen en verder te brengen op hun pad.

Heleen

________________________________________________________________________

20-01-2021

Anna en Michael heb ik via een beurs ontmoet. Ik had op dat moment veel emotionele problemen en wist niet meer welke kant ik op moest. Tijdens de beurs ben ik bij hun gaan zitten voor een consult want had een dringende vraag. En ik  had sterk het gevoel dat ik juist bij hun moest zijn. Het voelde gelijk fijn en lïefdevol. En mijn vraag hoefde ik niet te stellen want dat kwam vrijwel meteen aan de orde. Het hele consult was zo verhelderend dat ik later bij hun thuis kwam voor  een uitgebreider consult. Wat een welkom, thuiskomen en liefdevol. Zij hebben mij weer op het juiste pad gezet met praktische adviezen mee naar huis waar je echt wat mee kan. Door hun hulp ben ik weer in mijn kracht komen te staan en kan voor mijzelf opkomen en voor mijzelf kiezen. Wil je echt op aards niveau duidelijkheid wat belangrijk voor je is dan kan ik hun met met mijn hand op het hart echt aanbevelen.

En ik gebruik ook nog altijd het zilverwater voor mijn immuunsysteem en komijnzaadolie, en daar slaap je oa goed op.

Gea van den Bosch

_______________________________________________________________________

18-01-2021

Ik kwam bij Michaël en Ankh terecht via een goede vriend van mij die hele goede ervaringen had met de behandeling van zijn klachten door hen. Aangezien ikzelf MS patiënt ben, en ik dus ook een behoorlijk aantal klachten heb, werd mijn interesse gewekt. Misschien zou het voor mij ook mogelijk zijn om mezelf, zonder chemische medicatie van de neuroloog, op de been te houden ? Na de eerste kennismaking ging ik naar huis met een prachtige kaartlegging door Michaël en Ankh samen, waarin alles spot-on klopte maar ook met de daarbij horende adviezen. Sommige dingen zijn niet altijd leuk om te horen, maar geven je wel voeding mee voor onderweg en gaandeweg begreep ik steeds meer wat er gezegd was en kan ik daar nu en in de toekomst mijn voordeel mee doen. Ook adviseerden ze mij om voor mijn MS klachten colloïdaal goud- en zilverwater te gaan gebruiken zodat mijn ernstig verzwakte immuunsysteem sterker gaat worden. Ankh had een prachtige ketting voor mij gemaakt waarvoor zij zich van tevoren op mij en mijn problematiek had afgestemd. Een prachtig sieraad geworden waar ik ook zeer dankbaar voor ben en erg graag draag. Al met al een zeer geslaagd bezoek aan deze mediums. Sinds deze eerste keer worden mijn klachten significant minder, iets waar ik erg blij mee ben ! Ik kijk altijd uit naar mijn bezoeken aan hen omdat het buiten zeer vakkundige mediums ook nog eens mensen zijn met een hart van goud die niets anders willen dan dat het jou goed gaat en daar samen met jou alles aan zullen doen wat in hun macht ligt.

Sandra Collewijn

_______________________________________________________________________

18-01-2021

Al jaren een groot fan, altijd fijne gesprekken en veel steun ervaren, heb in het verleden al veel mediums gesproken maar ben hier de laatste jaren blijven ‘hangen’, het voelt altijd oprecht en eerlijk ook al is het niet soms leuk om te horen, je kan er wel verder mee. Hopelijk nog veel mooie readings. Liefs wendy

_______________________________________________________________________

18-01-2021

Laat ik het zo zeggen wat zou ik hier neer kunnen zetten,het zou sowieso te weinig zijn,deze twee mensen zijn in een woord geweldig als mens maar ook als mediums,als je voor een Reading gaat weet je zeker dat je bij deze twee ontzettende lieve,aardige en vooral eerlijke mensen op het juiste adres bent,ik heb er geen moment spijt van gehad dat ik bij deze twee mensen langs ben geweest.Ik kan dit echt iedereen aanraden zij zijn geweldig en alles wat in de Reading te spraken kwam is uit gekomen,uit de Reading kwam ook dat ik heel slecht sliep en daar heb ik zilverwater genomen en zwarte zaad olie en ik moet zeggen heb geen last van mijn maag meer en ik begin ook af te vallen en mijn darmen werken ook weer perfect ik heb geen pijn meer gehad,en wat voor mij ook heel belangrijk was ik slaap weer heerlijk,dus ook dit is een aanrader en allemaal te verkrijgen bij deze twee kanjers want een ander woord heb ik niet voor deze twee ongelofelijke lieve mensen.Ik ben ze erg dankbaar en kijk al uit naar de volgende Reading nogmaals vanuit mijn hart bedankt,dikke knuffel Frans Cornet

 

Reviews
Reading
Reviews
Open chat
GerAnkh Mediums & Paragnosten
Kunnen wij u helpen?