Reviews / Ervaringen

Wij waarderen uw feedback en reviews

Thea Boonstra
16/12/2022
Ik ben bij Micheal en Anna geweest. Eerst een reading en vervolgens een healing alleen bij Micheal. Ze geven je een duidelijk inzicht hoe je leven eruit ziet. En waarom dingen gebeuren in jouw leven. En wat de betekenis hiervan is. Na deze 2 sessies zijn erg veel dingen duidelijk geworden. Hierdoor heb ik een andere en positieve kijk op het leven gekregen. Ik heb weer heel veel energie en ben een betere ik geworden..... Dank jullie hartelijk hiervoor.
Es mée
05/12/2022
2 maanden geleden ben ik bij Anna & Michael geweest nadat ik ze op een spirituele beurs heb gesproken. Ik heb een hele fijne sessie gehad waarin wat emoties los mochten worden gelaten en ruimte is gecreëerd zodat ik me weer wat vrijer ben gaan voelen en weer voorruit kan kijken. Heel fijn en absoluut een aanrader om ze eens te bezoeken als je ergens vast loopt.
Lies R.
30/10/2022
Ik ben blij dat Michael en Anna op mijn pad zijn gekomen, ik heb veel steun gevonden in hun inzichten en adviezen, een heel warm, veilig en inspirerend contact. Ik heb ervaren dat zij heel zuiver en helder werken met veel liefde en integriteit. Ik voel me gehoord, begrepen en erkend op een heel diep zielsniveau en dat is iets heel bijzonders en dierbaars. Dankzij de ondersteuning van Michael voel ik dat ik eindelijk weer in mijn kracht kom te staan en daarvoor ben ik hem zeer dankbaar!
marie sluiter
17/09/2022
Blij met jullie.
Francoise Meijer
22/08/2022
Zeer fijne reading en begeleiding gehad. Beide geven je een zeer welkom gevoel. Je voelt je gezien en gehoord erg fijn.
Ingrid Kienstra
05/07/2022
Vanochtend ben ik bij Anna en Gerard geweest voor een duo-reading. De ontvangst was erg hartelijk, je voelt je onmiddellijk op je gemak bij deze lieve mensen. Alsof je in een warm bad stapt. Ik ben er met een heleboel nieuwe inzichten vandaan gekomen. Over vroeger, over wat er nog gaat komen, en over huidige situaties waar ik me zorgen om maakte, of even niet wist welke kant dat op zou "moeten". Het hele gesprek heeft bij mij als het ware de boel even opgeschud, zodat er weer wat lucht komt om zaken anders te bekijken, en aan te pakken. Veel om eens over na te denken. Echt een aanrader om hier eens heen te gaan, het is een cadeautje aan jezelf! Lieve Anna en Gerard, bedankt voor de bijzondere ervaring!
marco blom (alias lange)
28/05/2022
Goed advies, lieve mensen huis voelt beter aan korte Reading/healing gehad voelt top Zeker aan te raden
H K
01/02/2022
Al vele jaren ervaar ik dit bijzondere medium als zeer deskundig en hartverwarmend. De energie die vrijkomt na een reading geeft je vleugels en zet je tegelijkertijd in je kracht.De samenwerking tussen deze liefdevolle mensen is een bekrachtiging van hun gave. Heleen
Karin van den Hazel
24/01/2022
Positief: Kwaliteit, duidelijke communicatie en zeer liefdevol in hun bejegening!
Gea van den Bosch
23/01/2022
Onlangs consult gehad en heb veel inzichten gekregen door deze lieve mensen die je hartelijk ontvangen. Ze helpen je echt weer op weg. Aanrader om bij hun een een consult te doen. Ook hebben zij hele fijne voedingssupplementen die goed werken. Zijn ook via de webwinkel te bestellen.

Door Hier te Klikken kom je op onze Google pagina waar je een review kunt plaatsen over onze dienstverlening.

Als je niet op Google kunt of wilt schrijven omdat je bijvoorbeeld geen Google account hebt, dan kun je ons ook een berichtje sturen.

Je review wordt dan hieronder op deze pagina geplaatst.

Wij vinden het fijn als je een berichtje achterlaat over je ervaring met onze spirituele hulpverlening.

In Liefde

Reviews en ervaringen Voor een ieder het geluk

Anna Jasmijn en Gerardus Michaël

 

Reviews

29-12-22

Wat een warm welkom door deze twee mooie mensen! Ik alle veiligheid en een hele fijne energie kon ik even ‘zijn’. En wat ik dat nodig! Een prachtige duo-Reading, waarin ik mij voor het eerst zo gezien voelde in wie ik ben en wie ik nog meer ben. Ontzettend raak, mooie nieuwe inzichten en ook veel bevestiging van wat ik diep van binnen al wel voelde.
Ook in de sessies daarna met Michael. Altijd liefdevol, eerlijk en met de nodige humor. Heel erg fijn!
Toen ik mijn eigen pad even niet zo goed meer kon zien, hebben jullie mij weer op weg geholpen en mooie richtingaanwijzers meegegeven! Heel dankbaar en ik kom zeker weer terug!

Marieke

_____________________________________________________________

23-11-22

Wat een ontzettend lief en warm stel, twee pure tevens oude zielen, met veel inzichten en kennis, een ontzettend bijzondere ervaring. Je wordt overladen met licht en liefde tijdens de sessie, er wordt tevens echt de tijd genomen, ik voelde mij oprecht  gezien voor wie ik werkelijk ben. Ik heb deze middag echt ervaren als een warm bad van liefde en oprechtheid vanuit de puurste vorm.

Heel dankbaar, veel liefs Fréderique  Dupont

_____________________________________________________________

08-10-22

Ik ben blij dat Michael en Anna op mijn pad zijn gekomen, ik heb erg veel steun gevonden in hun inzichten en adviezen, een heel warm, veilig en inspirerend contact. Ik heb ervaren dat zij heel zuiver en helder werken met veel liefde en integriteit. Ik voel me gehoord, begrepen en erkend op een heel diep zielsniveau en dat is iets heel bijzonders en dierbaars. Dankzij de ondersteuning van Michael voel ik dat ik eindelijk weer in mijn kracht kom te staan en daarvoor ben ik hem zeer dankbaar!

Liesbeth

_____________________________________________________________

15-09-22 Healing

Hoi Michael

Je hebt toch mijn hoofd behandeld en het werd heel warm. Met het rijden naar huis was mijn hoofd zó helder en nu nog, zoals het hoort te zijn. Heb niet één keer last gehad onder het rijden dat ik moe was en mijn ogen niet open kon houden. En nu voel ik me kiplekker. Dat heb ik niet zo vaak dat ik me zo voel! Ik weet wel zeker dat ik heel erg zal opknappen als mijn hoofd zo wordt doorbehandeld. Graag de volgende keren weer zo mijn hoofd behandelen! Ik moest vroeger naar bed van je, nou als ik zo fit ben wordt het nog later.

Als je al jaren klachten hebt, heeft herstel ook tijd nodig. Ik weet wat jou behandelingen kunnen doen en dat ook mijn darmen, heup en hoofd weer goed gaan komen en herstellen. Ook al zal het een jaar duren, je moet gewoon volhouden!

Tera

_____________________________________________________________

18-06-2022 Reading

Goedenavond Anna en Michael

Even een reactie na de reading van gister.
Ik wil jullie danken voor de lieve en gastvrije ontvangst. Het voelde als een warm bad!
De reading gaf me veel bevestiging en ook stimulans om zachter met mezelf om te gaan. Ik ben ‘s nachts heel veel wakker geworden, onrust, geen duidelijke reden .
Ik was denk ik behoorlijk onder de indruk. Ik heb de boodschap van jullie aan mijn broer en schoonzus doorgegeven. Mijn schoonzus was geëmotioneerd, mijn broer vond het een mooi bericht.
Alles moet nu verder bezinken bij mij. Ik wilde toch wel graag de supplementen van jullie bestellen. Dus de C60, de collodiaal Goud en de Nigella zwart zaad olie.

Dank voor jullie lieve aandacht voor mij!

Lieve groeten,
Dymph 

______________________________________________________________

19-03-2022

Anna Jasmijn en Michael zijn echt 2 schatten van mensen. Ze helpen mij door een van de moeilijkste periodes van mijn leven. Wanneer ik met Anna Jasmijn of Michael gesproken heb, voel ik me altijd een stuk beter. Ze voelen dingen goed aan en begrijpen precies hoe ik me voel. Ze weten mij op een bepaalde manier gerust te stellen. Het zijn hele lieve mensen met een groot hart. Ik zou Gerankh mediums zeker aanraden!

Samantha

______________________________________________________________

EFT sessies - Emotional Freedom Techniques.

In een liefdevolle, veilige omgeving heb ik kort na elkaar 2 EFT sessies gevolgd bij Michael.
Het was een bijzondere ervaring.
Na de eerste sessie voelde ik mezelf zakken in mijn lichaam. Alsof ik meer in mijn kracht
stond en meer gecentreerd was.
Bij de tweede sessie  beleefde ik dit nog krachtiger.
Ik voel me nog steeds krachtig en meer in balans.

Bedankt Michael voor deze mooie ervaring.

Wilma

______________________________________________________________

24-01-2022 Para psychosociale  hulp

Ruim 5 jaar geleden hebben Anna Jasmijn & Michael een huisreiniging bij ons gedaan. Het voelde letterlijk alsof daarmee een last verdween, ons huis voelde naderhand meer als thuis; warm en er heerste rust. Dit, samen met de kaartlegging die daarmee gecombineerd werd, was mijn eerste kennismaking met de paranormale wereld en het voelde fijn. Het was alsof ik jullie al jaren kende, ongelooflijk hoeveel jullie konden delen met ons, zonder dat we jullie iets hoefden aan te geven, en ook de inzichten en aandachtsgebieden die we meekregen, bleken in de tijd daarna uit te werken en voor ons ten goede te keren.

In de loop der tijd was er behoefte ontstaan aan een reading met Anna Jasmijn & Michael.
Deze keer, najaar 2021, mochten we in hun praktijk komen en dat voelde meteen heel vertrouwd en liefdevol. De reading was enorm verrassend te noemen, gezien de enorm rake inzichten en herkenningspunten die de revue passeerden. Dit alles gebeurde in duidelijke taal, op heel respectvolle, empathische wijze.

In de maanden daarna zijn we beide voor een vervolgsessie bij Michael geweest, in het teken van traumaverwerking. Ook dit heeft heel veel dingen op hun plek doen vallen, waar ik al langer naar op zoek was, en ik heb concrete punten gekregen om mee aan het werk te gaan en verder te helen.

Lieve mensen, ontzettend fijn dat jullie in ons leven zijn gekomen. Dank voor alles wat jullie al voor ons hebben betekend, en we hopen op nog meer mooie momenten samen!

Liefs,
Karin

______________________________________________________________

06-08-2021

Heb Michael en Anna ongeveer 10 jaar geleden leren kennen.
De eerste keer dat ik een reading van ze kreeg was het meteen raak, wat een gevoel en wat een energie dat vrij kwam!

Heb heel veel aan deze mensen te danken.
Inmiddels woon ik al 5 jaar in het buitenland
En heb nog altijd contact met ze!!
Dikke 5 sterren voor deze lieverds !!!

Niels

______________________________________________________________

25-07-2021

Ben voor een reading en later ook nog voor een healing bij A en M geweest. Ik voelde me enorm gehoord ,gezien en gesteund door hen. Het zijn integere, warme en liefdevolle mensen. Ben door hen verder gekomen in een moeilijk proces waarin ik mij bevond. Daar ben ik ze zeer erkentelijk voor! Ik zou ze zeker aanraden om naar toe te gaan!

M.

_______________________________________________________________

24-01-2021

Via een kennis bij Michael en Ank in contact gekomen.

Een afspraak gemaakt om mijn huis te reinigen en een kaartlegging.

 

De eerste kennismaking voelde goed en zuiver aan.

Dat is erg belangrijk voor mij de eerste indruk van iemand. 

Bij een kopje koffie gesprek gehad voor dat ze huis gingen reinigen.

Waarbij ze goede uitleg gaven van wat ze gingen doen.

Ook mijn vragen werden goed beantwoord.

 

Mijn huis voelt na het reinigen en het plaatsen van twee chembusters heel anders aan.

Ik voel nu een warme energie in mijn huis.

Het valt mij steeds weer op als ik van buitenkom en mijn huis inga.

 

Ook de kaartlegging was een bijzondere ervaring.

Wat in het verleden was gebeurd (ik had daar niks over gezegd) werd mij zomaar verteld.

Michael en Ank staan met beide benen op de grond.

Zijn niet zweverig maar aardige warme mensen.

 

Ik was verkouden en had keelpijn, op advies van Michael

Heb ik mijn neus en keel een aantal keren per dag met gesprayd met zilverwater.

Na twee dagen was het zo goed als over.

 

Ik was altijd vreselijk moe.

Op advies van Michael heb ik het volgende ingenomen.

Zwarte komijnzaad olie met colloidaal zilver en chaga thee iedere dag.

Na twee weken voelde ik behoorlijk verschil en was de moeheid veel minder geworden.

Zij gaan uitstekend en eerlijk met hun gaven om.

Ik kan het een ieder aanbevelen.

Tera

_______________________________________________________________

12-02-2021

Lieve Anna Jasmijn en Michael,

Wat een spontane bijzondere ontmoeting! Alsof het zo moest zijn...

Ik heb nog nooit zo een gedetailleerde / spot on Reading gehad, wow!!

De combinatie van mannelijke en vrouwelijke energie tijdens de Reading vond ik heel bijzonder.

Maar wat boven alles uitsteeg is jullie warmte en authenticiteit... en gastvrijheid...

Dit kadootje aan mezelf voelde echt als thuis komen 

Hartelijk dank & ik hoop dat onze paden nog eens kruizen..

Ik kan door jullie weer verder met mijn reis!

Liefs, Jennifer

________________________________________________________________________

03-02-2021

Voor Anna Jasmijn en Michael,

Wat een mooie en zuivere mediums/ lichtwerkers zijn jullie. In elk gesprek weten jullie altijd weer hele mooie inzichten te geven waar je ook echt mee verder kan. Zoveel fijne gesprekken en feedbacksessies met jullie gehad, altijd weer lichtpuntjes om naar uit te kijken. Ook ben ik zo blij met jullie colodiaal zilver. Ik had het al van verschillende leveranciers geprobeerd, maar dit is de eerste die echt heel erg goed werkt.

Cancan

_________________________________________________________________________

29-01-2021

Dankbaar deze wonderbaarlijke mensen op mijn weg gekomen zijn, super in readings/ advies echt fenomenaal en doe zo verder!

Liefs, Kristel Croons

________________________________________________________________________

07-02-2021

Lieve Anna en Michael.Ik heb jullie leren kennen via een vriendin.Ik ben bipolair,maar jullie zagen geen ziekte bij mij.Vorig jaar werkten mijn nieren nog maar 25% door de lithium maar door het colodial goud/zilver werd dat weer 53%.Toen werd mij Deparkine voorgeschreven en kreeg ik maag/darmproblematiek,haaruitval en werd lithargisch, daardoor kreeg ik een dubbele longembolie.Doordat ik nu al een 1/2 jaar geen medicijnen meer gebruik,is mijn lichaam hersteld door de healings en zwartzaadolie en zo.Bedankt Anna en Michael

Marianne

________________________________________________________________________

28-01-2021

Lieve Anna en Michael.

Ik heb jullie op een beurs leren kennen waar ik zelf ook als medium aanwezig was.

Wat een liefdevolle verbinding, direct pats boem!

Het wederzijds respect en vertrouwen is groots en daar borduren we op verder.

Jullie hebben mij zoveel heldere inzichten gegeven waar ik in mijn persoonlijke leven mee verder kan.

 En niet alleen mij maar ook 1 van mijn kinderen.

Jullie zijn puur, eerlijk en oprecht!

Blij dat ik jullie heb mogen leren kennen

Liefs, Rieke

_________________________________________________________________________

26-01-2021 Spirituele hulp

Lieve Anna en Michael,

Het is inmiddels ruim 8 jaar geleden dat ik vanuit nieuwsgierigheid en aanbeveling bij jullie terecht kwam.

Achteraf gezien, was dit de aftrap van een (her)nieuwe fase in mijn leven. Vanuit daar heb ik prachtige begeleiding en hulp van jullie ervaren.

Jullie zijn lichtwerkers met een zuivere intentie en verbinding met de bron. Mensen met het hart op de juiste plaats. Met ieder z'n unieke, waardevolle en liefdevolle kwaliteiten, maar ook manier van werken. Jullie zijn een mooi duo en aanvulling op elkaar.

Wanneer ik vastloop, of een sparringpartner goed kan gebruiken, vraag ik met alle liefde een reading bij jullie aan. Ik weet dat het een goede investering is en kan het zeker anderen aanraden.

Evenals de aardstraal metingen en huis reinigingen, al is het maar voor 1x om de energie in huis te resetten.

Ik ervaar jullie als, warm, oprecht, direct doch respectvol, liefdevol en eerlijke mensen die hier duidelijk met een missie zijn.

Deze website sluit daar prachtig bij aan. Mooie ondersteunende producten en diensten.

Succes met jullie praktijk, ik weet zeker dat jullie nog meer mensen de meest mooie ondersteuning gaan bieden.

Dankbaar dat jullie op mijn pad zijn gekomen, dank jullie wel voor wie jullie zijn.

Liefs Bo

_______________________________________________________________________

20-01-2021 Over ons

Anna en Michael, beide prachtige liefdevolle mensen, zijn een opmerkelijk duo. Een duo waarin hun mediamieke gaven zijn verdubbeld. Beide vullen elkaar aan met daarin hun kijk vanuit de de vrouwelijke energie versus mannelijke energie. Dat juist maakt het zo bijzonder en is in deze overgang naar de nieuwe tijd zo welkom.

Er is zoveel liefde en zuivere energie voelbaar in en rondom hen heen dat het me telkens weer vleugels geeft als ik weer naar huis ga. Alles wat er gezegd wordt, heeft een waarheid die binnenkomt en klopt.

Bescheidenheid siert deze lieve mensen, die hun missie uitdragen om de mens te ondersteunen en verder te brengen op hun pad.

Heleen

________________________________________________________________________

20-01-2021

Anna en Michael heb ik via een beurs ontmoet. Ik had op dat moment veel emotionele problemen en wist niet meer welke kant ik op moest. Tijdens de beurs ben ik bij hun gaan zitten voor een consult want had een dringende vraag. En ik  had sterk het gevoel dat ik juist bij hun moest zijn. Het voelde gelijk fijn en lïefdevol. En mijn vraag hoefde ik niet te stellen want dat kwam vrijwel meteen aan de orde. Het hele consult was zo verhelderend dat ik later bij hun thuis kwam voor  een uitgebreider consult. Wat een welkom, thuiskomen en liefdevol. Zij hebben mij weer op het juiste pad gezet met praktische adviezen mee naar huis waar je echt wat mee kan. Door hun hulp ben ik weer in mijn kracht komen te staan en kan voor mijzelf opkomen en voor mijzelf kiezen. Wil je echt op aards niveau duidelijkheid wat belangrijk voor je is dan kan ik hun met met mijn hand op het hart echt aanbevelen.

En ik gebruik ook nog altijd het zilverwater voor mijn immuunsysteem en komijnzaadolie, en daar slaap je oa goed op.

Gea van den Bosch

_______________________________________________________________________

18-01-2021 Healing

Ik kwam bij Michaël en Ankh terecht via een goede vriend van mij die hele goede ervaringen had met de behandeling van zijn klachten door hen. Aangezien ikzelf MS patiënt ben, en ik dus ook een behoorlijk aantal klachten heb, werd mijn interesse gewekt. Misschien zou het voor mij ook mogelijk zijn om mezelf, zonder chemische medicatie van de neuroloog, op de been te houden ? Na de eerste kennismaking ging ik naar huis met een prachtige kaartlegging door Michaël en Ankh samen, waarin alles spot-on klopte maar ook met de daarbij horende adviezen. Sommige dingen zijn niet altijd leuk om te horen, maar geven je wel voeding mee voor onderweg en gaandeweg begreep ik steeds meer wat er gezegd was en kan ik daar nu en in de toekomst mijn voordeel mee doen. Ook adviseerden ze mij om voor mijn MS klachten colloïdaal goud- en zilverwater te gaan gebruiken zodat mijn ernstig verzwakte immuunsysteem sterker gaat worden. Ankh had een prachtige ketting voor mij gemaakt waarvoor zij zich van tevoren op mij en mijn problematiek had afgestemd. Een prachtig sieraad geworden waar ik ook zeer dankbaar voor ben en erg graag draag. Al met al een zeer geslaagd bezoek aan deze mediums. Sinds deze eerste keer worden mijn klachten significant minder, iets waar ik erg blij mee ben ! Ik kijk altijd uit naar mijn bezoeken aan hen omdat het buiten zeer vakkundige mediums ook nog eens mensen zijn met een hart van goud die niets anders willen dan dat het jou goed gaat en daar samen met jou alles aan zullen doen wat in hun macht ligt.

Sandra Collewijn

_______________________________________________________________________

18-01-2021

Al jaren een groot fan, altijd fijne gesprekken en veel steun ervaren, heb in het verleden al veel mediums gesproken maar ben hier de laatste jaren blijven ‘hangen’, het voelt altijd oprecht en eerlijk ook al is het niet soms leuk om te horen, je kan er wel verder mee. Hopelijk nog veel mooie readings. Liefs wendy

_______________________________________________________________________

18-01-2021

Laat ik het zo zeggen wat zou ik hier neer kunnen zetten,het zou sowieso te weinig zijn,deze twee mensen zijn in een woord geweldig als mens maar ook als mediums,als je voor een Reading gaat weet je zeker dat je bij deze twee ontzettende lieve,aardige en vooral eerlijke mensen op het juiste adres bent,ik heb er geen moment spijt van gehad dat ik bij deze twee mensen langs ben geweest.Ik kan dit echt iedereen aanraden zij zijn geweldig en alles wat in de Reading te spraken kwam is uit gekomen,uit de Reading kwam ook dat ik heel slecht sliep en daar heb ik zilverwater genomen en zwarte zaad olie en ik moet zeggen heb geen last van mijn maag meer en ik begin ook af te vallen en mijn darmen werken ook weer perfect ik heb geen pijn meer gehad,en wat voor mij ook heel belangrijk was ik slaap weer heerlijk,dus ook dit is een aanrader en allemaal te verkrijgen bij deze twee kanjers want een ander woord heb ik niet voor deze twee ongelofelijke lieve mensen.Ik ben ze erg dankbaar en kijk al uit naar de volgende Reading nogmaals vanuit mijn hart bedankt,dikke knuffel Frans Cornet