Spirituele-Paranormale Avond

Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit te werken

Een gezellige spirituele-paranormale avond

Gezellig, boeiend en leerzaam! Samen met je vrienden, buren of familie mediums vragen kunnen stellen of een korte reading of inzichten krijgen van één, twee of zelfs meerdere mediums. Op een leuke manier kennismaken met het paranormale tijdens een spirituele-paranormale avond.

Hoe, wat, waarover en waar;

  • Een luchtige avond waarin ook serieuze onderwerpen aan de orde kunnen en mogen komen.
  • Er kunnen korte readings worden gegeven, gezongen en getekend worden of een korte lezing  gehouden worden over een bepaald onderwerp. In overleg is eigen inbreng uiteraard ook mogelijk.
  • Bij twaalf personen of meer kunnen we ook met gastmediums de avond verrijken.
  • Hoe groter het aantal belangstellenden hoe meer mediums er kunnen komen.
  • Bij jou thuis, of op locatie in een zaaltje dat jij tot je beschikking hebt.
  • Alles in wederzijds overleg, dan is er veel mogelijk.

Een spirituele-paranormale avond van verdieping en verbinding

In deze tijd van ‘The Great Awakening’ of ook wel de transitie van de 3de naar de 5de dimensie genoemd neemt de behoefte naar bijeenkomsten met gelijkgestemden met spirituele of paranormale onderwerpen meer en meer toe.

In feite zijn we op zoek naar verbinding, verheldering, ondersteuning en uitleg over wat er gaande is in de wereld van vandaag. Hoe gaan we om met de strijd die er op dit moment gaande is tussen licht en duister, bewust en onbewust. En waar sta ik als mens, ziel, kosmisch wezen in dit geheel. In deze strijd. Wat is de weg die ik moet volgen en hoe blijf ik zelf staande in deze ogenschijnlijk verscheurde maatschappij met al zijn uitersten?

Maar ook vragen als; wat is het doel van dit alles, wat is het doel of de zin van mijn eigen bestaan. Wat is ‘Christusbewustzijn’, wat is religie vanuit spiritueel, kosmisch standpunt, wat betekent de dood en wat gebeurt er daarna? Wat is de ‘hemel’ en wat is de ‘hel’? Hoe is de ontwikkeling van de mens tot nu geweest, hoe gaat het verder na dit aardse leven, wat zijn tweelingzielen en hoe is eigenlijk alles ontstaan?

Wat is een gebed of hoe werkt een gebed, wat gebeurt er met het uitzenden, uitspreken van een gebed? Een mens in ontwikkeling, een mens of ziel welke duizend en één vragen heeft omdat diens ziel voortgestuwd wordt door een innerlijke kracht om meer te willen weten over zichzelf, de god, de Christusbron in zichzelf en de bron van al het leven, die willen wij graag steunen en zoveel mogelijk van antwoorden voorzien voor zover dat in onze menselijke en spirituele vermogens ligt.

Reading, fotoreading, kaartleggingen en lezingen

Bovengenoemde uitleg is weliswaar heel erg belangrijk vanuit onze visie als mediums, maar een spirituele of paranormale avond hoeft natuurlijk niet alleen maar op deze wijze ingevuld te worden. Mensen hebben vaak ook behoefte aan een meer persoonlijke benadering, bijvoorbeeld met een korte reading of het lezen van een foto van een (overleden) geliefde of familielid.

Ons uitgangspunt hierbij is altijd iemand te ondersteunen in zijn of haar ontwikkeling en natuurlijk; sterken in de persoonlijke zielenkracht om hier op aarde de taak te volbrengen waar je voor gekomen bent. Kort gezegd; Jezelf beter leren kennen in alle opzichten.

Naast bovengenoemde mogelijkheden kan er natuurlijk ook een behoefte zijn vanuit u of uw eigen kring van belangstellenden om een bepaald onderwerp te willen uitdiepen of te leren. En het is natuurlijk ook mogelijk om uitleg te geven over spirituele onderwerpen die in vele boeken worden besproken.

Denk hierbij aan een introductie van een kaartlegging en hoe wij deze als hulpmiddel inzetten bij het geven van een reading. Hierbij willen we wel opmerken dat het leggen van kaarten en vooral de uitleg van deze, altijd het vermogen van goed kunnen vertalen de belangrijkste sleutel is.

Voor mensen die deze gevoeligheid minder goed of niet bezitten is zo’n introductie toch nog interessant wil men meer weten over dit spirituele hulpmiddel van een medium.

Daarnaast is er ook ruimte om wat dieper in te gaan op spirituele healingen. Wat gebeurt er en hoe werkt het en wat is er voor nodig om een healing te kunnen geven.

Spirituele-paranormale avond met gast mediums

In de vele jaren dat wij actief zijn in ons vak van doorgeefluik voor de spirituele wereld, dus het mediumschap, hebben wij uiteraard veel vakbekwame en bevriende collega’s in ons adressenboekje staan. Onder deze collega’s zijn een aantal bereid om op verzoek en tegen een redelijke vergoeding, met hun eigen specialisme een waardevolle inbreng aan een spirituele-paranormale avond bij te dragen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan zielentekeningen met een boodschap. Het kan allemaal gerealiseerd worden. Het is wel belangrijk dat de kamer of het zaaltje dat u tot uw beschikking heeft voldoende ruimte bied voor uw wensen en onze mogelijkheden.

U leest het; in overleg of op verzoek is er heel veel mogelijk. Als u en minimaal vijf andere personen (met één gast medium is dit aantal minimaal 12 personen) uit uw omgeving of uit uw familie- en vriendenkring na het lezen van deze informatie enthousiast zijn geworden voor een spirituele avond, neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of het daarvoor bestemde telefoonnummer.

Tot slot: Een spirituele-paranormale avond kan uiteraard ook overdag plaatsvinden als dat beter uitkomt.

spirituele-paranormale avond gezellig en leerzaam

 

Heleen

Anna en Michael, beide prachtige liefdevolle mensen, zijn een opmerkelijk duo. Een duo waarin hun mediamieke gaven zijn verdubbeld. Beide vullen elkaar aan met daarin hun kijk vanuit de vrouwelijke energie versus mannelijke energie. Dat juist maakt het zo bijzonder en is in deze overgang naar de nieuwe tijd zo welkom.

Er is zoveel liefde en zuivere energie voelbaar in en rondom hen heen dat het me telkens weer vleugels geeft als ik weer naar huis ga. Alles wat er gezegd wordt, heeft een waarheid die binnenkomt en klopt.

Bescheidenheid siert deze lieve mensen, die hun missie uitdragen om de mens te ondersteunen en verder te brengen op hun pad.

Maak direct een afspraak voor een Spirituele-Paranormale Avond sessie

Agenda en prijsopgaves uitsluitend via persoonlijk telefonisch contact!

Dit is sneller, completer en we voelen direct de situatie al in.

Diensten formulier