Ervaringen met Healen

Ervaringen met Healen

26 september 2022

In dit artikel delen wij ervaringen met healen en de resultaten die bij cliënten zijn behaald in onze Healing praktijk.

Inleiding over effecten van healen en magnetiseren;

In 1981 heeft de psycholoog Hans Atteveldt een onderzoek gedaan naar de effecten van magnetiseren. Hij promoveerde Hans Attevelt: Voordat ik aan het onderzoek begon, dacht ik altijd dat mensen die naar een magnetiseur gingen, heel vage klachten hadden. Dat bleek helemaal niet het geval te zijn. Ik heb gemerkt, dat de mensen werkelijk met alle mogelijke en ook ernstige aandoeningen bij een magnetiseur terecht komen.

Het onderzoek uit 1981 heeft duidelijk laten zien dat magnetiseren bij patiënten met alle mogelijke aandoeningen en klachten effectief kan zijn. Dit laatste wil natuurlijk niet zeggen dat ook elke patiënt genezen kan worden.

Zijn boek over dit onderzoek is hier nog (tweedehands) te verkrijgen.

Ook hier kun je meer informatie lezen over healen en magnetiseren.

De praktijk en spirituele healing ervaringen

Wij delen dus met jou onze ervaringen met spirituele healingen en de resultaten die bij cliënten zijn behaald in onze praktijk.

We vinden het leuk om jou als cliënt of belangstellende een beeld te geven van ons werk als spiritueel genezer / healer ook wel magnetiseur of handoplegger genoemd.

Steeds vaker doen mensen een beroep op onze kwaliteiten om ze te helpen met mentale,- spirituele,- en fysieke klachten.

In toenemende mate krijgen we te maken met mensen die lijden onder ernstige tot zeer ernstige klachten. Daarmee doelen we vooral op fysieke problemen, naast de psychische belasting die hier vaak mee samengaat.

In alle gevallen vragen wij of er ook contact is met een arts of specialist, wij zijn namelijk geen van beide. Overigens kunnen reguliere zorg en onze gave van het healen naar onze overtuiging uitstekend samen werken en zouden dit ook veel meer moeten doen. Het één moet het ander niet buitensluiten, maar integreren. Het gaat immers om jou gezondheid in zijn totaal.

We geven (op verzoek) tips over vitamines en mineralen, hier hebben we een korte opleiding voor gevolgd bij de stichting Orthokennis.

Advies van andere zorgdeskundigen.

Tevens hebben we de mogelijkheid te overleggen met een KPNI en Orthomoleculair therapeut.

We pretenderen niet dat we genezen, wij stimuleren het zelfhelend of zelfgenezend vermogen door dit te voeden met genezende lichtenergie, magnetisme vanuit de kosmische wereld. Deze energie wordt via ons mediums doorgegeven door onze gidsen afgestemd op de lichtvelden. Wij zijn dus een doorgeefkanaal. We krijgen tijdens een sessie ook regelmatig informatie door van onze spirituele leiding over en voor de cliënt.

Het mooie is dus dat we prachtige resultaten boeken. Na een healing sessie zijn onze cliënten weer rustiger, hebben ze hernieuwd vertrouwen gevonden en voelen zich niet alleen beter, maar zijn er bijna altijd fysieke reacties in de positieve zin. Dezelfde dag en/of de dagen erna gebeuren er vaak bijzondere dingen en worden er fysieke en/of mentale reacties ervaren.

Hieronder een aantal cases waar door en na het geven van spirituele healingen hele mooie resultaten behaald zijn;

Healing frozen shoulder

Tijdens een Reading krijgen we bij een cliënt door dat hij veel last heeft van zijn schouder. Hij verteld ons dat hij daar al een hele lange tijd mee rondloopt en dat er geen verbetering in komt. Ook niet door behandelingen die hij elders heeft gehad. Hij denkt er zelfs over na om zich in het ziekenhuis te laten opereren. Hij stemt ermee in om zich eerst door ons te laten helpen voordat hij tot dit besluit gaat komen.

Na de eerste behandeling is er al duidelijk verbetering. De tweede behandeling wordt gecombineerd met een (lichte) stoelmassage met de vingertoppen. Een derde behandeling is niet meer nodig, de man kan zijn arm weer vrijelijk bewegen en hij heeft geen pijn meer.

Ondersteuning bij MS

Een vrouwelijke cliënt die heel veel last heeft van meerdere klachten, waaronder MS, hartklachten en algehele malaise wil graag geholpen worden door ons. We kunnen haar niet genezen, hier is duidelijk meer hulp bij nodig welke ze ook krijgt van medische specialisten. Ze voelt zich echter fitter en vitaler en ook heeft ze minder pijn na elke behandeling die ze van ons krijgt en is daar heel dankbaar voor.

Healing hartvibraties na open hartoperatie

Een andere cliënt heeft een zware hartoperatie ondergaan en er zijn bij hem meerdere omleidingen uitgevoerd. De wond wil daarna niet goed genezen en hij heeft veel last van hart hartvibraties, iets wat vaker schijnt voor te komen na een open hart operatie. In het ziekenhuis willen ze de cliënt onder narcose met een elektrisch schokje zijn hartritme weer normaliseren, zo is hem verteld.

Na één behandeling spiritueel healen gaat hij volgens afspraak naar de specialist in het ziekenhuis. Deze vraagt hem wat hij daar komt doen, want zijn hartritme is volkomen normaal. De wondgenezing heeft ook een boost gekregen en wordt door verpleegkundigen verder verzorgd. Het gaat goed met de man en het helingsproces.

Keizersnede voorkomen – baby uit stuitligging gehaald

Een zwangere vrouw moet spoedig bevallen van haar kindje, ze komt voor een behandeling i.v.m. lage rugklachten. Ze verteld dat het kindje via een keizersnede ter wereld gehaald zal worden omdat het al zeer geruime tijd in een stuit ligt en niet wil draaien in de juiste ligging. Door magnetiseren en innerlijk contact te maken met het ongeboren kindje proberen we het in de juiste positie te krijgen. Een dag na de behandeling laat de vrouw weten dat het kindje gedraaid is. Haar baby is in de week daarop op een natuurlijke wijze geboren.

Hulp bij hooggevoeligheid – Bipolair?

Een andere vrouwelijke cliënt is erg druk en overgevoelig voor prikkels vanuit haar directe omgeving. Ze is bestempeld als bipolair en krijgt bij ons ook para psychosociale hulp. Door handoplegging en het balanceren van haar chakra’s voelt ze zich rustiger en stabieler worden. Ook andere klachten nemen aanzienlijk af door het magnetiseren. In het begin kwam ze zeer regelmatig, maar na meerdere behandelingen is er meer en meer rust over haar gekomen. Ze komt nu nog af en toe voor een check up.

Ondersteuning bij ALS

Bij weer een andere cliënt is ALS bij geconstateerd. Een vreselijke ziekte… Ze wil zelf graag gemagnetiseerd worden naast de medische begeleiding die ze krijgt van specialisten uit het ziekenhuis. Elke keer nadat ze een behandeling heeft ondergaan voelt ze zich rustiger, heeft weer vertrouwen en voelt zich ook weer gesterkt, letterlijk en figuurlijk. Haar toestand is stabiel. We bespreken alle opties tijdens een bezoek en zijn eerlijk tegenover elkaar. Het enige wat we kunnen garanderen is dat wij alles geven wat we mogen en kunnen (door)geven. Dit doen we overigens in alle situaties bij iedereen die ons opzoekt.

Klachten na operatie heup

Een oudere vrouw is van de trap gevallen en heeft haar heup gebroken. Voor de helft is haar rechter heup vervangen. Dat wil zeggen de bal is vervangen en niet de kom. Ondanks hulp en fysio blijft ze pijn houden en gaat het genezingsproces moeizaam. Ze heeft daarnaast ook nog wat andere lichamelijke ongemakken zoals duizelingen en pijn in haar handen.

Na een aantal sessies krijgt ze meer helderheid in haar hoofd en heeft ze minder pijn in haar heup en ook haar handen zijn minder pijnlijk. Ze gaat elke keer opgewekt weer naar huis en laat na elke behandeling weten hoe het gegaan is. Er is sprake van gestage maar zekere vooruitgang, haar klachten nemen af en ze voelt zich steeds fitter.

Tot slot over de symptomen na healingen

Ervaringen met Healen afbeeldeing

Dit is een kleine opsomming van mensen die door ons geholpen werden of nog steeds worden geholpen en ook onze ervaringen met healen. Ieder mens reageert verschillend op een Spirituele healing. De één voelt het direct en bij de ander heeft het even tijd nodig voordat dit ervaren wordt. En er zijn ook situaties waarin er naar andere zaken in iemands leven gekeken dient te worden. Vaak psychisch. Hier moet dan eerst ‘opgeruimd’ worden door andere sessies of een combinatie van beide.

Hieronder één van de vele mooie reviews;

Hoi Michael

Je hebt toch mijn hoofd behandeld en het werd heel warm. Met het rijden naar huis was mijn hoofd zó helder en nu nog, zoals het hoort te zijn. Heb niet één keer last gehad onder het rijden dat ik moe was en mijn ogen niet open kon houden. En nu voel ik me kiplekker. Dat heb ik niet zo vaak dat ik me zo voel! Ik weet wel zeker dat ik heel erg zal opknappen als mijn hoofd zo wordt doorbehandeld. Graag de volgende keren weer zo mijn hoofd behandelen! Ik moest vroeger naar bed van je, nou als ik zo fit ben wordt het nog later.

Als je al jaren klachten hebt, heeft herstel ook tijd nodig. Ik weet wat jou behandelingen kunnen doen en dat ook mijn darmen, heup en hoofd weer goed gaan komen en herstellen. Ook al zal het een jaar duren, je moet gewoon volhouden!

In Liefde en dankbaarheid dit werk te mogen doen,

Anna en Michaël – GerAnkhmediums.nl

Dit vind je vast ook interessant

Boosterprik nemen of beter van niet, afwerende handen

Boosterprik of beter van niet

Boosterprik of  beter van niet 11 januari 2022  Informatie of propaganda? De overheid maakt op het moment heel veel propaganda voor het nemen van vaccinatie en boostervaccinatie. Er worden allerlei (gezondheids)voordelen gepromoot en ingespeeld op het wegnemen van angst voor ziek worden. Al die prikken houden ons gezond volgens de informatie die de overheid ons … Lees meer

De nieuwe beschaving

De Nieuwe Beschaving

De geboorte van De Nieuwe Beschaving, 30 maart 2023 Er is al heel wat geschreven, voorspelt en geprofeteerd over de verandering en de geboorte van De Nieuwe Beschaving of De Nieuwe Aarde waar wij als mensheid voor staan op dit moment. De vooravond van de ‘duizendjarige vrede’ of de transitie van de 3de naar de … Lees meer