Ervaringen met Spiritueel Healen

Inleiding over ervaringen met Spiritueel Healen

In dit artikel delen wij ervaringen met spiritueel healen en de resultaten die bij cliënten zijn behaald in onze Healing praktijk.

We vinden het leuk om jou als cliënt of belangstellende een beeld te geven van ons werk als spiritueel genezer / healer ook wel magnetiseur of handoplegger genoemd.

Steeds vaker doen mensen een beroep op onze kwaliteiten om ze te helpen met mentale,- spirituele,- en fysieke klachten.

In toenemende mate krijgen we te maken met mensen die lijden onder ernstige tot zeer ernstige klachten. Daarmee doelen we vooral op fysieke problemen, naast de psychische belasting die hier vaak mee samengaat.

In alle gevallen vragen wij of er ook contact is met een arts of specialist, wij zijn namelijk geen van beide. Wel geven we (op verzoek) tips over vitamines en mineralen, hier hebben we een korte opleiding voor gevolgd bij de stichting Orthokennis. Tevens hebben we de mogelijkheid te overleggen met een natuurarts tevens homeopaat.

We pretenderen niet dat we genezen, wij stimuleren het zelfhelend of zelfgenezend vermogen door dit te voeden met genezende lichtenergie, magnetisme vanuit de kosmische wereld. Deze energie wordt via ons mediums doorgegeven door onze gidsen afgestemd op de lichtvelden. Wij zijn dus een doorgeefkanaal. We krijgen tijdens een sessie ook regelmatig informatie door van onze spirituele leiding over en voor de cliënt.

Het goede nieuws is dus dat we prachtige resultaten boeken. Na een healing sessie zijn onze cliënten weer rustiger, hebben ze hernieuwd vertrouwen gevonden en voelen zich niet alleen beter, maar zijn er bijna altijd fysieke reacties in de positieve zin. Dezelfde dag en/of de dagen erna gebeuren er vaak bijzondere dingen en worden er fysieke en/of mentale reacties ervaren.

Hieronder een aantal cases waar door en na het geven van spirituele healing(en) hele mooie resultaten behaald zijn;

Healing frozen shoulder

Tijdens een Reading krijgen we bij een cliënt door dat hij veel last heeft van zijn schouder. Hij verteld ons dat hij daar al een hele lange tijd mee rondloopt en dat er geen verbetering in komt. Ook niet door behandelingen die hij elders heeft gehad. Hij denkt er zelfs over na om zich in het ziekenhuis te laten opereren. Hij stemt ermee in om zich eerst door ons te laten helpen voordat hij tot dit besluit gaat komen. Na de eerste behandeling is er al duidelijk verbetering. De tweede behandeling wordt gecombineerd met een (lichte) stoelmassage met de vingertoppen. Een derde behandeling is niet meer nodig, de man kan zijn arm weer vrijelijk bewegen en hij heeft geen pijn meer.

Ondersteuning bij MS

Een vrouwelijke cliënt die heel veel last heeft van meerdere klachten, waaronder MS, hartklachten en algehele malaise wil graag geholpen worden door ons. We kunnen haar niet genezen, hier is duidelijk meer hulp bij nodig welke ze ook krijgt van medische specialisten. Ze voelt zich echter fitter en vitaler en ook heeft ze minder pijn na elke behandeling die ze van ons krijgt en is daar heel dankbaar voor.

Healing hartvibraties na open hartoperatie

Een andere cliënt heeft een zware hartoperatie ondergaan en er zijn bij hem meerdere omleidingen uitgevoerd. De wond wil daarna niet goed genezen en hij heeft veel last van hart hartvibraties, iets wat vaker schijnt voor te komen na een open hart operatie. In het ziekenhuis willen ze de cliënt onder narcose met een elektrisch schokje zijn hartritme weer normaliseren, zo is hem verteld. Na één behandeling spiritueel healen gaat hij volgens afspraak naar de specialist in het ziekenhuis. Deze vraagt hem wat hij daar komt doen, want zijn hartritme is volkomen normaal. De wondgenezing heeft ook een boost gekregen en wordt door verpleegkundigen verder verzorgd. Het gaat goed met de man en het helingsproces.

Keizersnede voorkomen – baby uit stuitligging gehaald

Een zwangere vrouw moet spoedig bevallen van haar kindje, ze komt voor een behandeling i.v.m. lage rugklachten. Ze verteld dat het kindje via een keizersnede ter wereld gehaald zal worden omdat het al zeer geruime tijd in een stuit ligt en niet wil draaien in de juiste ligging. Door magnetiseren en innerlijk contact te maken met het ongeboren kindje proberen we het in de juiste positie te krijgen. Een dag na de behandeling laat de vrouw weten dat het kindje gedraaid is. Haar baby is in de week daarop op een natuurlijke wijze geboren.

Hulp bij hooggevoeligheid – Bipolair?

Een andere vrouwelijke cliënt is erg druk en overgevoelig voor prikkels vanuit haar directe omgeving. Ze is bestempeld als bipolair en krijgt bij ons ook para psychosociale hulp. Door handoplegging en het balanceren van haar chakra’s voelt ze zich rustiger en stabieler worden. Ook andere klachten nemen aanzienlijk af door het magnetiseren. In het begin kwam ze zeer regelmatig, maar na meerdere behandelingen is er meer en meer rust over haar gekomen. Ze komt nu nog af en toe voor een check up.

Ondersteuning bij ALS

Bij weer een andere cliënt is ALS bij geconstateerd. Een vreselijke ziekte… Ze wil zelf graag gemagnetiseerd worden naast de medische begeleiding die ze krijgt van specialisten uit het ziekenhuis. Elke keer nadat ze een behandeling heeft ondergaan voelt ze zich rustiger, heeft weer vertrouwen en voelt zich ook weer gesterkt, letterlijk en figuurlijk. Haar toestand is stabiel. We bespreken alle opties tijdens een bezoek en zijn eerlijk tegenover elkaar. Het enige wat we kunnen garanderen is dat wij alles geven wat we mogen en kunnen (door)geven. Dit doen we overigens in alle situaties bij iedereen die ons opzoekt.

Healingen klachten na operatie heup

Een oudere vrouw is van de trap gevallen en heeft haar heup gebroken. Voor de helft is haar rechter heup vervangen. Dat wil zeggen de bal is vervangen en niet de kom. Ondanks hulp en fysio blijft ze pijn houden en gaat het genezingsproces moeizaam. Ze heeft daarnaast ook nog wat andere lichamelijke ongemakken zoals duizelingen en pijn in haar handen. Na een aantal sessies krijgt ze meer helderheid in haar hoofd en heeft ze minder pijn in haar heup en ook haar handen zijn minder pijnlijk. Ze gaat elke keer opgewekt weer naar huis en laat na elke behandeling weten hoe het gegaan is. Er is sprake van gestage maar zekere vooruitgang, haar klachten nemen af en ze voelt zich steeds fitter.

Tot slot

Dit is een kleine opsomming van mensen die door ons geholpen werden of nog steeds worden geholpen. Ieder mens reageert verschillend op een Spirituele healing. De één voelt het direct en bij de ander heeft het even tijd nodig voordat dit ervaren wordt. En er zijn ook situaties waarin er naar andere zaken in iemands leven gekeken dient te worden. Vaak psychisch. Hier moet dan eerst ‘opgeruimd’ worden door andere sessies of een combinatie van beide.

Hieronder één van de vele mooie reviews;

Hoi Michael

Je hebt toch mijn hoofd behandeld en het werd heel warm. Met het rijden naar huis was mijn hoofd zó helder en nu nog, zoals het hoort te zijn. Heb niet één keer last gehad onder het rijden dat ik moe was en mijn ogen niet open kon houden. En nu voel ik me kiplekker. Dat heb ik niet zo vaak dat ik me zo voel! Ik weet wel zeker dat ik heel erg zal opknappen als mijn hoofd zo wordt doorbehandeld. Graag de volgende keren weer zo mijn hoofd behandelen! Ik moest vroeger naar bed van je, nou als ik zo fit ben wordt het nog later.

Als je al jaren klachten hebt, heeft herstel ook tijd nodig. Ik weet wat jou behandelingen kunnen doen en dat ook mijn darmen, heup en hoofd weer goed gaan komen en herstellen. Ook al zal het een jaar duren, je moet gewoon volhouden!

In Liefde en dankbaarheid dit werk te mogen doen,

Anna en Michaël

Dit vind je vast ook interessant

Christina von Dreien - Hun grootste fout..

Christina von Dreien – ‘Hun grootste fout”

Hun grootste fout . . . Ze wisten dat het menselijk collectief een zeer hoge vibratie bereikte.Maar ze waren zich niet bewust van het aantal wakkere zielen.Ze merkten de evaluatiefout op.En ze werden bang.Nu verbergen ze zich niet meer.Nu hebben ze haast om officieel een “nieuwe wereldorde” te lanceren.Nu zijn hun aanvallen direct en frontaal.En … Lees meer

Ode aan onze vriend Wim

Ode aan onze vriend Wim

Lieve vriend Je bent zo ver weg en toch zo dichtbij. Altijd stond je klaar voor iedereen en zeker voor mij. Je was in mijn leven meer dan een vriend. Het ging dan ook dwars door m’n ziel dat jij zo moest lijden, dat had je nimmer verdient. In mijn gebeden vroeg ik hulp, liefde … Lees meer