Blauw worden door Colloïdaal Zilver

Blauw worden door Colloïdaal Zilver

8 december 2023

Volgens ons het ware verhaal achter de “Blue man” fraude en de leugen over het blauw worden door colloïdaal zilver.

Het geval van de legendarische “Blue Man” wiens hele lichaam blauw werd na het nemen van een vloeibaar brouwsel dat de reguliere media nog steeds “colloïdaal zilver” noemen, is bedrog!

In tegenstelling tot wat je misschien hebt gehoord over het incident, had de 57-jarige Paul Karason uit Californië helemaal geen echt colloïdaal zilver ingenomen toen hij blauw werd en de hele schertsvertoning lijkt niets meer te zijn geweest dan een schokkend verhaal om het publiek af te leiden van het onderzoeken van de waarheid over correct bereide zilvercolloïden en hun ongelooflijke kracht om te genezen wanneer ze op de juiste manier worden ingenomen.

image
“Blue man” Paul Karason
Argyria gekregen door geknoei met het produceren van zilverwater

Karason was in 2008 overal in het nieuws nadat hij een aandoening had ontwikkeld die bekend staat als argyria, een permanente blauwverkleuring van de huid veroorzaakt door de inname van te veel zilverzouten en eiwitten.

Karason had thuis zijn eigen zilvermengsel gemaakt met behulp van zouten en langdurige elektrolyse om een zilverchloride-oplossing met grote zilverdeeltjes te genereren. Hij bracht de verbinding verder op zijn huid aan, waardoor hij een interne en externe fotografische plaat werd. Om zichzelf af te maken, gebruikte hij een zonnebank om het zilver in zijn lichaam te ‘fixeren’. Kortom, deze risicovolle mix, die heel anders is dan de meeste oplossingen van ionisch zilver en zilvercolloïde die in winkels worden verkocht, bouwde zich op in zijn lichaam en zorgde ervoor dat hij blauw werd.

De leugen en farmaceutisch belang

“Het Blue Man-verhaal werd een groot desinformatie-evenement in de media dat werd geproduceerd door een PR-bedrijf en werd betaald door een farmaceutisch belang”, zegt P***st Colloids, een producent van echte zilvercolloïde-oplossingen. “Het doel van deze campagne was om het publiek af te schrikken van het gebruik van colloïdaal zilverproducten.”

Dit is logisch als je bedenkt dat duizenden, zo niet miljoenen mensen regelmatig en zonder incidenten ionisch zilver of zilvercolloïdoplossingen gebruiken, en geen van hen is blauw. Argyria is tenslotte een zeer zeldzame aandoening die alleen lijkt te ontstaan als gevolg van het consumeren van onjuist gemaakte zilveroplossingen die te veel zilverdeeltjes bevatten die te groot zijn en die zijn gemaakt met toevoeging van zout.

Het geval Karason
Blauw worden door colloïdaal zilver, de Blue man Fraude

In het geval van Karason nam hij weliswaar veel meer van zijn zilveroplossing, die in het begin al problematisch was, dan een normaal persoon ooit zou nemen voor een typische gezondheidstoestand. En dit is natuurlijk een ander in het oog springend feit dat typisch is weggelaten uit de meeste reguliere nieuwsberichten over Karason en zijn toestand. Het geval van Karason is in feite een van de weinige verifieerbare gevallen van argyria in de VS, wat aantoont hoe ongewoon en onwaarschijnlijk het werkelijk is.

Colloïdaal Zilver is zeer veilig

Hieronder situaties waar zilver wordt gebruikt door de industrie voor diverse gezondheidsdoelen. Als zilver werkelijk gevaarlijk zou zijn, waarom wordt het dan zoveel toegepast zou je je kunnen afvragen.

Colloïdaal Zilver colloïdaal zilver gebruik en andere toepassingen

Zilver wordt ook voor andere doeleinden gebruikt, daar zilverionen een kiemdodende werking hebben in water:

  • De Russen gebruiken zilver om gerecycled water aan boord van hun ruimtestations te steriliseren
  • Sommige vliegmaatschappijen gebruiken zilveren waterfilters om de passagiers te beschermen tegen ziektes als dysenterie
  • De NASA gebruikt een zilver- watersysteem voor de space shuttle
  • Zilver wordt gebruikt ter vervanging van chloor in zwembadwater; zilver prikt ook niet in de ogen
  • Japanse firma’s hebben meerdere technologieën waarbij zilver wordt gebruikt om lucht te reinigen
  • Vele industriële bedrijven gebruiken zilver om toxines in de lucht en andere dodelijke industriële vergiften te neutraliseren.

Op de juiste wijze geproduceerd dat (atomisch) colloïdaal zilver wellicht het beste antibioticum en antibacterieel middel dat er is en zéér veilig in gebruik!!!

Zelfs bij consumptie van een glas goed Colloïdaal Zilver gedurende tientallen jaren zou agryria uitgesloten zijn, omdat het totale ingenomen gewicht zilver dan nog zo klein is en voornamelijk na enkele dagen wordt uitgescheiden. 

The Blue Man Fraud

Onze conclusie: het blauw worden door colloïdaal zilver is een broodje aap en wordt op vele fronten wetenschappelijk weerlegt!

Gerankh mediums vindt het belangrijk dat je van eerlijke informatie wordt voorzien.

Meer weten over dit ongelooflijk mooie product? Klik dan hier en lees meer over de geschiedenis van colloïdaal zilver en over de colloïdaal zilver werking in vele toepassingen.

Colloïdaal zilver mag worden verkocht als ontsmettingsmiddel.

Bronnen: PubMed.com, Steady Health, Colloidal Silver Cures MRSA en Silver medicine

De link naar de site ( ‘Natuurlijk nieuws ‘) met de oorspronkelijke brontekst kan hier niet weergegeven worden ivm EU wetgeving.

In Liefde

Anna en Michaël

Dit vind je vast ook interessant

Verwijder foute injectie Prikspijt afbeelding

Verwijder foute injectie Prikspijt

Verwijder foute injectie Prikspijt 25 november 2021 Gevaccineerd zijn en daarna klachten en/of prikspijt krijgen… We krijgen de laatste tijd steeds meer cliënten in de praktijk die “prikspijt” hebben gekregen en de gifstoffen van de covid-19 injecties/vaccinaties weer uit hun systeem willen hebben. ‘Kan dat?’, is dan de vraag die aan ons gesteld wordt. Kun … Lees meer

Nieuwsbrief Christina von Dreien afbeelding

Nieuwsbrief Christina von Dreien

Nieuwsbrief Christina von Dreien 19 september 2021 Onze gedachtes op het positieve richten Op dit moment lijkt het voor velen van ons alsof het alleen maar erger wordt. Velen van ons verliezen soms de moed. Ik hoor vaak dat mensen dan ontevreden zijn over zichzelf, omdat dit hen is overkomen. Maar het is helemaal OK … Lees meer