De beste voedingssupplementen om te ontgiften

De beste voedingssupplementen om te ontgiften

8 juni 2022 
Super Antioxidanten en Voedingssupplementen.

Vaak wordt aan ons mediums gevraagd wat wij nou eigenlijk goede producten om het lichaam te ontgiften op natuurlijke wijze welke door verschillende oorzaken zijn binnen gekomen.

Denk hierbij aan milieuvervuiling, vaccinaties, bewerkte voeding (schadelijke E-nummers) en ga zo maar door.

Daar komt bij dat de huidige groenten en fruit door bestrijdingsmiddelen en uitgeputte landbouwgrond bij lange na niet meer de voedingstoffen bezitten zoals het 100 jaar geleden nog wel in zich had.

Alleen zuiver biologische producten zijn nog van redelijk goede kwaliteit.

De overheid straft echter het kopen van gezonde voeding door systematisch de prijzen op te voeren tot absurde hoogtes. Denk hierbij aan hoge btw tarieven en de zéér hoge inflatie vanwege politieke keuzes.

Ongezond fastfood is goedkoper dan gezonde biologische groenten en fruit in de huidige tijd.

Hieronder hebben we een aantal producten opgesomd die volgens ons uitstekend zijn toe te passen als je je lichaam wilt ontgiften. Let wel; dit is maar een greep uit de vele middelen die er zijn.

Je zou in deze lijst volgens ons ook Ivermectine, Hydroxychloroquine, Salvestrol en bijvoorbeeld Curcumine aan toe kunnen voegen. Lees ook dit artikel van Frontnieuws voor nog meer middelen om te ontgiften.

De producten die hieronder staan vermeld zijn vooral ook gericht op het uitscheiden van de ernstige gifstoffen van het covid-19 vaccin!

NANOKOOLSTOF C60

Carbon 60 (C60) is een natuurlijk voorkomend molecuul wat bestaat uit 60 koolstofatomen die samen lijken op een holle voetbal.

C60-Carbon60 - Buckminsterfullereen molecuul
C60 molecuul

De wetenschappelijke naam voor C60 is Buckminsterfullereen en het is de enige molecule van een enkel element wat een bolvormige kooi vormt.

Het is volgens onderzoeken bewezen de krachtigste antioxidant ter wereld tot nu toe bekenddie de antioxidant werking OVERTREFT van superoxide dismutase (SOD), glutathion, katalase en CO Q10.

Kortweg; een super goed middel volgens de informatie die bij ons bekend is!

Er is ook veel positief onderzoek gedaan naar de potentiële toepassingen van C60 bij de absorptie van elektromagnetische velden.

De C60 molecule bezit zoals beweerd wordt ongelooflijk krachtige antioxiderende eigenschappen die het vermogen van het lichaam kunnen vergroten om oxidatieve stress in zowel gezonde als zieke toestand te beheersen.

Dit geweldige middel is helaas verboden voor verkoop in de EU. In de VS is het vrij verkrijgbaar.

JODIUM

Jodium is een essentieel mineraal wat door de schildklier wordt gebruikt om hormonen aan te maken die vele functies in het lichaam regelen,

waaronder groei en ontwikkeling, herstel van beschadigde cellen en ondersteuning van een gezond metabolisme.

Omdat het lichaam zelf geen jodium aanmaakt, moet het via de voeding of supplementen ingenomen worden.

Jodium kan ook worden gebruikt om toxische verbindingen te ontgiften en het verhoogt de snelheid waarmee het mRNA vervalt.

Jodium zit in zeewieren (kelp), Keltisch zeezout, Himalaya zout, vis, schaaldieren, eieren en groenten geteeld op jodiumrijke grond. Het wordt ook toegevoegd aan brood.

ZINK

Zink stelt het lichaam in staat eiwitten en DNA aan te maken, draagt bij tot wondgenezing en speelt een rol bij de groei en ontwikkeling van kinderen.

Het heeft ook antioxiderende eigenschappen en speelt een belangrijke rol in de celgemedieerde immuunfunctie en moduleert de mRNA-niveaus van cytokinen.

Van zink is aangetoond dat het de gentranscriptie in kankercellen reguleert. Het zinkvingereiwit behoort tot de plantaardige verbindingen die mRNA tot zwijgen kunnen brengen.

Zink vind je in hennepzaad, pompoenpitten, lijnzaad, sesamzaad, zonnebloempitten, cashewnoten, cacao, chiazaad, pecannoten, schaaldieren, vlees, havermout.

RESVERATROL

Resveratrol is een vetoplosbaar polyfenol (subgroep stilbenoïden) dat planten aanmaken ter bescherming tegen schimmels, virussen, bacteriën, insecten, uv-straling en beschadiging.

Resveratrol heeft onder meer antioxidatieve, ontstekingsremmende, antivirale, antibacteriële en neuroprotectieve (zenuwweefselbeschermende) eigenschappen.

Resveratrol activeert het enzym SIRT-1 (sirtuïne-1) met metabole effecten die vergelijkbaar zijn met calorierestrictie.

Calorierestrictie is geassocieerd met een langer en kwalitatief beter leven en verlaging van de kans op kanker, neurodegeneratieve ziekten, auto-immuunziekten,

hart- en vaatziekten, overgewicht/obesitas, leververvetting, metabool syndroom en diabetes type 2.

Voor het beste resultaat in combinatie met Curcumine, Quercetine en zwartzaad olie gebruiken.

NIGELLAZAADOLIE / ZWARTZAADOLIE

Deze bijzondere olie heeft ongekend veel genezende eigenschappen. Van Nigellazaadolie is bekend dat het spike-eiwitten en infecties bestrijd.

Zwarte komijnolie bestaat voor 80% uit gezonde vetzuren. Daarnaast zitten er ruim 100 bioflavonoïden of fytonutriënten in.

Overige stoffen die in dit wonderlijke zaad zitten zijn: aminozuren, proteïnen, koolhydraten, vaste en vluchtige oliën, verzadigde (20%) en onverzadigde (80% Omega 3, 6 en 9) vetzuren, alkaloïden, saponinen, vitaminen en mineralen

Dat zijn stoffen die elkaar versterken in werking. Fytonutriënten zijn verantwoordelijk voor het grote scala aan medicinale werkingen van zwarte komijnolie.

Omdat een kuur met zwarte komijnzaadolie lang duurt voordat het werkt, moet je minstens 3 tot 6 maanden achtereen komijnolie innemen. Het is zo gezond dat je er niet veel van nodig hebt maar je moet het wel blijven gebruiken.

Hier een kleine greep waar deze krachtige olie bij ingezet kan worden;

  • Ontgiften!
  • Chronische ziekten, zoals astma, diabetes, reuma en artritis,
  • Verminderd geheugen en concentratiestoornissen,
  • Verslechterd immuunsysteem herstellen
  • Verkoudheid en griep.

PERILLAZAADOLIE   

Als je alle medicinale werkingen in ogenschouw neemt kom je snel tot de conclusie dat perilla eenvoudigweg een wondermiddel is dat zijn weerga niet kent.

Perillazaadolie tegen hart- en vaatziekten

Perilla vermindert de vorming van PAF, bloedplaatjes waardoor aderverkalking wordt tegen gegaan. Hierdoor wordt het risico op trombose, infarct of een beroerte bijzonder verkleind.

Het vermindert hartritmestoornissen in het algemeen en voorkomt een hartstilstand.

Er is aldus een scala van hart -en vaatziekten waartegen perilla zowel preventief als genezend optreedt.

De belangrijkste geneeseigenschap is waarschijnlijk dat vaatontstekingen minder snel ontstaan. Dit komt onder meer omdat perilla de productie van leukotriënen vermindert.

PERILLA GAAT HET SAMENKLONTEREN VAN HET BLOED TEGEN ZONDER RISICO OP HERSENBLOEDING TE VERHOGEN.

NATTOKINASE

Wat ons erg hoopvol stemt is het vermogen van het voedingssupplement Nattokinase dat het ophopingen van het spike-eiwit in het lichaam afbreekt!! Met andere woorden;

Nattokinase lost bloedklonters op welke veroorzaakt worden door het covid-19 vaccin!

Nattokinase zorgt voor een betere doorbloeding van het hart. Studies tonen aan dat de bloedstolsel afbrekende activiteit van het enzym ook het risico op trombose kan verminderen.

QUERCETINE

Quercetine is een flavonoïde met meerdere bewezen gezondheidsvoordelen voor zowel mens als dier, en vertoont een overvloed aan biologische activiteiten.

Met quercetine behandelde neutrofielen vertoonden een opmerkelijke onderdrukking in de mRNA expressie van verschillende pro-inflammatoire genen.

Een van de minder bekende en recent ontdekte rollen van quercetine is de modulatie van de expressie van microRNA (miRNA), wat een vitale rol speelt bij gezondheid en ziekte.

Quercetine vind je in kappertjes, carob, dille, koriander, rode uien, waterkers, boerenkool, appel, boekweit, cranberry, zwarte pruim, zoete aardappel.

PQQ

Pyrroloquinoline quinone (PQQ) is een krachtige antioxidant en cellulaire energie booster die werkt om de gezondheid van de energie producerende mitochondriën te ondersteunen, ze te beschermen tegen oxidatieve schade en zelfs te helpen om nieuwe mitochondriën te maken.

PQQ is eigenlijk de enige voedingsstof op Aarde waarvan bekend is dat hij in staat is om nieuwe mitochondriën te genereren.

PQQ zit in fruit en groenten en in moedermelk en is een plantaardige groeifactor en bacteriële cofactor.

Studies hebben aangetoond dat PQQ dinatriumzout positieve effecten heeft op de cognitieve functie en mogelijk een beschermend effect heeft op door UVA-straling veroorzaakte veroudering.

Het lichaam ontgiften met water

Watervasten gedurende een week (enkel water drinken) herstelt DNA-schade en vernietigt vreemd mRNA.

Vasten is één van de krachtigste natuurlijke geneeswijzen voor tal van aandoeningen en wordt ook wel ‘chirurgie zonder mes’ genoemd.

CANNABIS

Een volledig spectrum cannabis extract (CBD, THC, en alle andere cannabinoïden) is een andere uitstekende suggestie vanwege de positieve effecten op het endocannabinoïde systeem, wat bijna elke interne functie regelt.

GLUTATHION & NAC (N-Acetyl Cysteïne)

Glutathion fungeert als een belangrijke antioxidant in het lichaam door vrije radicalen te bestrijden (moleculen die de cellen beschadigen).

Glutathion en NAC spelen een belangrijke rol bij veel lichaamsprocessen, ze helpen bij het ontgiften van allerlei chemische stoffen.

Verder helpen ze ook bij de aanmaak van DNA, ze ondersteunen de productie van enzymen en verhogen de immuunfunctie.

Hoewel er geen thimerosal of andere klassieke bewaarmiddelen in het Pfizer of Moderna vaccin zitten, is de oxidatieve belasting door de replicatie van het virus zelf genoeg om een ontgifting te rechtvaardigen.

Ook zijn er veel studies die bevestigen dat het gebruik van glutathion en NAC de schadelijke symptomen van Covid-19 verminderen.

Naast glutathion zijn er nog andere sterke antioxidanten die kunnen ingezet worden. Denk aan Astaxantine, Vitamine C, Vitamine E en Selenium.

PROBIOTICA

Probiotica zijn levende micro-organismen die men kan innemen via gefermenteerde levensmiddelen of via supplementen.

Probiotica helpen het immuunsysteem te versterken door de groei van schadelijke darmbacteriën te remmen, het aantal gunstige bacteriën te vergroten en de productie van natuurlijke antilichamen te bevorderen.

‘In de darm huist de dood’, is een bekende volkswijsheid. Een goede darmwerking is essentieel voor een goede gezondheid.

CHLORELLA & SPIRULINA

Deze groene algen zijn ondertussen welbekend als superfoods met een sterk ontgiftende werking. Naast hun krachtig detox effect en het binden van zware metalen hebben ze ook nog een hoge voedingswaarde.

Mariadistel in bloei
Mariadistel in bloei

MARIADISTEL   

Bij alle ontgiftingsprocessen in het lichaam speelt de lever een belangrijke rol. De beste plant om de lever te ondersteunen bij de Ontgifting (en zelfs te herstellen bij schade), is zonder twijfel Mariadistel (Silybum marianum).

Mariadistel heeft onder meer antioxidatieve, ontstekingsremmende, immunomodulerende, fibrose remmende, neuro protectieve, anti carcinogene en cholesterolverlagende effecten.

Het bevordert de galafscheiding en beschermt onder meer lever, alvleesklier, hart, longen, nieren en hersenen.

PHYTOPLANKTON

Is zeer rijk aan antioxidanten, mineralen, spoorelementen, elementaire vitamines, essentiële vetzuren Omega-3 EPA fosfolipide, Omega-6, Omega-7, Omega-9, amonizuren, antioxidanten, pigmenten, enzymen en worden volledig door het lichaam opgenomen.

Een verkorte opsomming van wat er nog meer in plankton aanwezig is; jodium, zink, astaxantine, mangaan, ijzer, calcium, zwavel, selenium, fosfor, kalium, magnesium, vitamine A, B1, B2, B3, B6, B8, B12, C en E.

COLLOÏDAAL ZILVER

Colloïdaal zilver is uit eigen ervaring het beste antibioticum dat er is. Het doodt bacteriën, prionen, virussen en parasieten en kent géén resistentie.

Bovendien is zilver amper schadelijk voor de darmflora, het doodt vooral dat wat schadelijk is voor het lichaam hebben wij ervaren.

Wel adviseren wij om toch ook een goede probiotica als je besluit colloïdaal zilver in te nemen om de darmflora in de situatie van ontgiften nog meer te beschermen en te herstellen.

Colloïdaal zilver mag alleen verkocht worden als ontsmettingsmiddel volgens EU wetgeving. Inwendig gebruik is voor eigen risico.

Lees hier en hier wetenschappelijk onderzoek naar de werking van CZ.

Zeolith-Klinoptilolith

Het natuurlijke mineraal Zeolith (Zeoliet) is een vulkanisch gesteente met een hoog siliciumgehalte.

Er zijn meer dan 100 verschillende, natuurlijk voorkomende vormen van Zeolith, waarvan het Zeolith-Klinoptilolith bijzonder geschikt is voor inname.

Om de reinigende werking van Zeolith-Klinoptilolith nog effectiever te maken, wordt deze microscopisch verkleint. Zeolith is een meester in ontgifting volgens de honderden onderzoeken naar dit middel.

Het werkt als een spons en Zeolith bindt de gifstoffen aan zichzelf. Dit kunnen zowel zuren, zware metalen, darmgassen, bacteriële gifstoffen als schimmeltoxines zijn.

De Zeolith voert de schadelijke stoffen vervolgens op een natuurlijke wijze via de darmen af uit het lichaam, zonder de spijsvertering te belasten.

Zeolith ontlast ook de lever doordat Zeolith het darmkanaal ontgift van kwik, lood, cadmium, aluminium, ammonium en histamine.

Zeoliet mag niet voor inwendig gebruik verkocht worden, inname is voor eigen risico

Een voorbeeld combinatie welke mRNA vaccinatie met grafeenoxide, spike-eiwitten en andere kwalijke gifstoffen ontstoord;

Als het lichaam na vaccinatie verzwakt is en de gezondheid ernstig bedreigt wordt door grafeenoxide vergiftiging en spike eiwitten en door bijkomende oorzaken ook bacteriën, prionen, virussen en parasieten vat krijgen op de gezondheid, is het goed om bijvoorbeeld Glutation & NAC,  multivitamines in combinatie met Resveratrol, Quercetine en Curcumine, zink, D3 in te nemen om weer gezond te worden.

Het lichaam wordt op deze wijze op alle fronten positief ondersteund en gestimuleerd te ontgiften, het wordt gevoed, gesterkt.

De kans om te herstellen wordt vergroot door het innemen van de zeer krachtige middelen zoals hier omschreven.

Voor het bestrijden van bacteriën, virussen en prionen kan hier colloïdaal zilver als antibiotica en dus als extra aanvulling bij opgenomen worden zodra de EU regelgeving wat betreft de werking van dit middel eindelijk eens zou erkennen en toestaan.

Neem altijd dagelijks een goede multivitamine met zink, vitamine D3, K2, magnesium, biotine en B12.

Raadpleeg ook een goede en vooral open minded en bewuste arts of deskundige of zelfzorgcovid19.nl voor meer informatie over gezond blijven en preventieve maatregelen om gezond te blijven.

(augustus 2023) Long-Covid klachten;

Covid-19 heeft de endemische fase bereikt. De bevolking heeft voldoende groepsimmuniteit opgebouwd tegen het SARS-CoV-2-virus. De meeste mensen die (symptomatische) covid-19 hebben doorstaan, herstelden binnen 4 weken. Na de acute fase van covid-19 (de eerste 4 weken) bleef echter een deel van de mensen langer dan 12 weken uiteenlopende (aspecifieke) klachten houden en/of ontstonden nieuwe klachten. Deze nasleep van covid-19 wordt long covid, chronische covid, post-covid(syndroom), PACS (post-acute covid-19 syndrome) of PASC (post-acute sequelae of SARS-CoV-2 infection) genoemd. Lees dit artikel op Orthokennis hoe deze klachten behandeld en bestreden kunnen worden.

Dit vind je vast ook interessant

Energetisch huisreinigen en smudgen

Energetisch huisreinigen en smudgen

Energetisch huisreinigen en smudgen Wanneer heeft energetisch huisreinigen door smudgen zin en wanneer niet? Kun je überhaupt je huis wel reinigen door alleen maar te smudgen met salie en kun je je aura reinigen door te smudgen? We hebben in eerdere artikelen uitgebreid over het energetisch reinigen van je woning gesproken en daar ook het … Lees meer

Universele Liefde - Albert Einstein Een brief aan zijn dochter

Universele Liefde-Albert Einstein

Universele Liefde-Albert Einstein beschreef dit als de ultieme kracht. 17 augustus 2022 Universele Liefde-Albert Einstein was zoveel meer dan een wetenschapper, hoe diep dit genie de bron van het leven ervoer blijkt uit onderstaande brieven die hij geschreven heeft. Eind jaren tachtig schonk Lieserl, de dochter van het beroemde genie, 1400 brieven, geschreven door Einstein, … Lees meer