Afspraken 06 4800 4166 info@gerankhmediums.nl

Spirituele – Paranormale Hulpverlening

The only way out is in

Een korte introductie

 

Spirituele en paranormale hulpverlening met een plus is in feite een betere benaming en omschrijving voor dat wat wij jou vanuit ons vakgebied te bieden hebben. Mediumschap vanuit een holistische visie zou ook een passende titel zijn. Voorop staat dat jij als cliënt in ons betrouwbare mediums en paragnosten vindt die je op bijna elk gebied ondersteuning kunnen bieden.

Is er ook een dokter in de zaal?! Jazeker! Wij bieden onze cliënten een uniek concept aan door zonodig samen te werken met gerenommeerde college zorgverleners en artsen met een verfrissende en nieuwe kijk op genezing.

Een mens is veel meer dan alleen maar een fysiek lijf dat aangestuurd wordt door de hersenen. Het is een godsdeel, een deeltje van de kosmos, een ziel op weg naar huis. Die weg gaat vaak niet over rozen, maar kent regelmatig vervelende obstakels, zowel spiritueel als persoonlijk en/of lichamelijk.

Daarom kun je bij ons niet alleen een verhelderende reading, een krachtige healing of een energetische stoelmassage en medische hulp krijgen, maar bieden wij ook (para)psychologische ondersteuning en EFT aan. Daarnaast kunnen we negatieve energieën uit je woning of bedrijf verdrijven en kun je ons uitnodigen voor een paranormale avond.

Lees gerust verder of maak hier een afspraak.

Reading

Reading

Een reading geeft helderheid over bepaalde situaties of problemen waar je tegenaan loopt in je leven. Voor kinderen kan een reading ook zeer zinvol zijn om ze verder te helpen in hun ontwikkeling. Zeker voor hooggevoelige kinderen is dit een cadeau.

Lees meer…

Healing

Healing - Spiritueel genezen

Bij fysieke, psychische klachten of  je geopereerd moet worden of herstellende bent van, is een healing zeker iets voor jou. Ook dieren kunnen wij een healing geven. Een dier geeft zelf altijd aan wanneer hij genoeg energie heeft gekregen. Spiritueel genezen is zéér dankbaar werk!

Lees meer…

Para psycho-sociale hulpverlening

Para-psychosociale hulpverlening

Para-psychosociale hulpverlening is de smeltkroes van al onze gaven van helderzien en helderwaarnemen, gecombineerd met psychologie vanuit hart en ziel en ervaring. Dus een eigen wijze van spirituele en psychologische hulpverlening waarbij jij als mens, geest en ziel centraal staat.

Lees meer…

EFT

Emotional Freedom Techniques - EFT

Een zeer effectieve manier en een aanvulling op de para psychologie is Emotional Freedom Techniques afgekort EFT. Het lijkt op een negatieve manier een probleem benaderen met een positief eindresultaat. Een hele mooie combi van acupressuur en psychologie om een verkeerd eigen beeld en trauma’s te helen.

Lees meer…

Energetische huisreiniging

Energetische huisreiniging

Als je je ongemakkelijk voelt in je eigen huis of  werkplek en bijvoorbeeld bekeken voelt of koude ervaart en of er vreemde onverklaarbare dingen gebeuren, is het energetisch reinigen van je leefomgeving  een verstandige keuze. Ook bijvoorbeeld wifi en aardstralen kunnen wij effectief voor je elimineren. 

Lees meer…

Spirituele avond

Spirituele Avond

Een gezellige middag of avond samen met vrienden of familie met een spirituele en paranormale inhoud. Vragen stellen over paranormale onderwerpen of vragen over spirtualiteit en maatschappij, een korte reading, een lezing of een zielentekening… Bespreek met ons je wensen, in overleg is veel mogelijk.

Lees meer…