De bocht door – Anna Jasmijn

Ik rij op een weg en die weg heeft een bocht

en ik kan er niet harder op rijden.

Had ik nou maar een snellere auto gekocht

dan had ik nu niet zo hoeven te lijden.

Want ik ben door die bocht nou m’n overzicht kwijt

Is de weg verderop wel bestraat?

Wordt hij smaller, iets breder of wordt hij juist wijd

Die onzekerheid maakt me zo kwaad

Maar ik zal met geduld door die bocht moeten rijden

En al zal ik soms eventjes stil moeten staan

Om verdriet en de twijfel te mijden

Ook aan iedere bocht of hij lang is of kort

komt het einde toch altijd in zicht

dus als je jezelf in vertwijfeling stort

ga je dwalen en mis je het licht

Er zijn geen wegen zonder bochten

Het leven is niet vlak, rechtuit

Dus denk daaraan tijdens je tochten

Verschiet je angsten maar nooit je kruit!

Anna Jasmijn

 

Dit vind je vast ook interessant

Universele Liefde - Albert Einstein

Universele Liefde – Albert Einstein

Albert Einstein was zoveel meer dan een wetenschapper… Eind jaren tachtig schonk Lieserl, de dochter van het beroemde genie, 1400 brieven, geschreven door Einstein, aan de Hebreeuwse Universiteit, met de voorwaarde de inhoud pas twee decennia na zijn dood te publiceren. Dit is er een van, voor Lieserl Einstein. … ”Toen ik de relativiteitstheorie naar … Lees meer

Ervaringen met Spiritueel Healen

Ervaringen met Spiritueel Healen

Inleiding over ervaringen met Spiritueel Healen In dit artikel delen wij ervaringen met spiritueel healen en de resultaten die bij cliënten zijn behaald in onze Healing praktijk. We vinden het leuk om jou als cliënt of belangstellende een beeld te geven van ons werk als spiritueel genezer / healer ook wel magnetiseur of handoplegger genoemd. … Lees meer