Afspraken 06 4800 4166 info@gerankhmediums.nl

Boosterprik nemen of toch beter van niet…

Gerankh-mediums-en-paragnosten - geen boosterprik

Boosterprik nemen of toch beter van niet…

De overheid maakt op het moment heel veel propaganda voor het nemen van een boosterprik. Er worden allerlei (gezondheids)voordelen gepromoot en ingespeeld op het wegnemen van angst voor ziek worden. Al die prikken houden ons gezond volgens de informatie die de overheid ons voorspiegeld en opdringt via de media, de minister van volksgezondheid en anderen. Maar klopt die informatie wel, zijn al die (booster)prikken wel zo gezond en voordelig als er beweert wordt…

Onderstaande is daarom zeker de moeite waard om naar te luisteren en ter harte te nemen! De informatie van deze hoogleraar geeft een héél ander beeld over de (booster)injecties. Een onderbouwde mening van een expert over de veiligheid van deze prikken die haaks staat op de informatie welke de reguliere media, het OMT en de politiek ons voorhouden. Laat ook een ander geluid toe en onderzoek alles voordat je een besluit neemt, zodat je goed geïnformeerd over je eigen gezondheid en die van je kinderen gaat beslissen. Vergeet hier niet bij dat de meesten van ons geboren zijn met een goed werkend immuunsysteem en dat het menselijk lichaam zeer weerbaar is van nature. Heel het universum is door onze Schepper in balans gecreëerd. Onbalans wordt altijd door menselijk ingrijpen veroorzaakt en niet door God, Allah of de Albron.

Denk goed na en informeer je breed.

Pierre Capel is emeritus hoogleraar die de wetenschap een warm hart toedraagt en zijn kennis voor een breed publiek toegankelijk wil maken.

Bekijk onderstaand filmpje en luister naar de serieuze boodschap van deze hoogleraar.