Verwijder foute injectie Prikspijt

Verwijder foute injectie Prikspijt

25 november 2021

Gevaccineerd zijn en daarna klachten en/of prikspijt krijgen…

We krijgen de laatste tijd steeds meer cliënten in de praktijk die “prikspijt” hebben gekregen en de gifstoffen van de covid-19 injecties/vaccinaties weer uit hun systeem willen hebben.

‘Kan dat?’, is dan de vraag die aan ons gesteld wordt. Kun je iets garanderen in deze situatie waar nog geen enkele ervaring mee is opgedaan?

Nee! Wat wij wel garanderen is dat alles uit de kast wordt gehaald om u weer in uw oorspronkelijke natuurlijke staat terug te brengen met de kennis en mogelijkheden die wij tot onze beschikking hebben!

Wij handelen dus duidelijk vanuit ons eigen vakgebied en niet vanuit het vakgebied van bijvoorbeeld een arts.

Tot nu toe met zeer goede resultaten. We zien cliënten bijna altijd energieker worden en dat klachten na verloop van tijd afnemen.

HOE pakken we dit aan…

Verwijder foute injectie Prikspijt afbeelding
Prikspijt en nu?

Iemand die onze hulp inschakelt krijgt een aantal energetische healingen. De aura en het lichaam worden zo ontdaan van de negatieve energie van de zware metalen en andere schadelijke stoffen die geïnjecteerd zijn.

Bovendien krijgt het afweersysteem een diepe stimulans om zelf  aan de slag te gaan met opschonen en zuiveren.

De cliënt krijgt desgevraagd deskundig advies, in overleg met natuurartsen, welke middelen ingenomen kunnen worden om deze start van ontgiften/ontstoren krachtig in te zetten.

Voedingssupplementen met zeer hoge waardes aan antioxidanten, vitamines, mineralen en meer kunnen worden ingezet om zo snel mogelijk het lichaam weer in een zo gezond mogelijke staat te krijgen.

Wel zijn geduld, vertrouwen, discipline, en innerlijke wilskracht pure noodzaak… en de diepe overtuiging van de enorm positieve aspecten en hulpmiddelen in dit proces van omkering en een hernieuwde start!

Toevoeging 9 december 2021;

Gezondheid is in hart en lijf

Uit studies komt steeds vaker naar voren dat de stof glutathion, grafeenoxide neutraliseert en zelfs afbreekt. Er zijn wetenschappers die beweren dat C60 (nanokoolstof) de werking van glutathion en andere superantioxidanten overtreft. Helaas is dit geweldige product verboden in de EU. Dit is hoe de zittende macht omgaat met alle goede middelen, zoals ook Ivermectine welke covid19 helpt te genezen en de schadelijke werking van covid19 vaccins helpen ongedaan te maken.

Vooral in combinatie met Resveratrol , quercetine en andere antioxidanten is dit een zeer krachtig middel om te ontgiften. Zie ook hier en hier voor nog meer informatie

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

In Liefde

Anna Jasmijn en Michael. GerAnkhmediums.nl

Kijk ook eens op zelfzorgcovid19 voor meer informatie

Dit vind je vast ook interessant

Polarisatie en tweedeling

Polarisatie

Polarisatie en Liefde 3 april 2023 We leven in een tijd van grote veranderingen en polarisatie. Veranderingen die naar onze mening nodig zijn omdat we als mensheid op de sprong staan naar ‘De Nieuwe Beschaving‘ ook wel ’De Nieuwe Aarde’ genoemd. Polarisatie is er gekomen omdat er een grote groep mensen een oordeel heeft over … Lees meer

Je huisreinigen van entiteiten en geesten

Je huisreinigen van entiteiten

Je huisreinigen van entiteiten Als mensen zich onprettig voelen in hun eigen huis of bedrijf dan wordt er een beroep op ons mediums gedaan voor het energetisch huisreinigen van entiteiten. De last die men kan ervaren van entiteiten in huis kan vervelend en in sommige gevallen heel heftig en akelig zijn. Je kunt je bedreigd, … Lees meer