Verwijder foute injectie Prikspijt

Verwijder foute injectie Prikspijt

25 november 2021

Gevaccineerd zijn en daarna klachten en/of prikspijt krijgen…

We krijgen de laatste tijd steeds meer cliënten in de praktijk die “prikspijt” hebben gekregen en de gifstoffen van de covid-19 injecties/vaccinaties weer uit hun systeem willen hebben.

‘Kan dat?’, is dan de vraag die aan ons gesteld wordt. Kun je iets garanderen in deze situatie waar nog geen enkele ervaring mee is opgedaan?

Nee! Wat wij wel garanderen is dat alles uit de kast wordt gehaald om u weer in uw oorspronkelijke natuurlijke staat terug te brengen met de kennis en mogelijkheden die wij tot onze beschikking hebben!

Wij handelen dus duidelijk vanuit ons eigen vakgebied en niet vanuit het vakgebied van bijvoorbeeld een arts.

Tot nu toe met zeer goede resultaten. We zien cliënten bijna altijd energieker worden en dat klachten na verloop van tijd afnemen.

HOE pakken we dit aan…

Verwijder foute injectie Prikspijt afbeelding
Prikspijt en nu?

Iemand die onze hulp inschakelt krijgt een aantal energetische healingen. De aura en het lichaam worden zo ontdaan van de negatieve energie van de zware metalen en andere schadelijke stoffen die geïnjecteerd zijn.

Bovendien krijgt het afweersysteem een diepe stimulans om zelf  aan de slag te gaan met opschonen en zuiveren.

De cliënt krijgt desgevraagd deskundig advies, in overleg met natuurartsen, welke middelen ingenomen kunnen worden om deze start van ontgiften/ontstoren krachtig in te zetten.

Voedingssupplementen met zeer hoge waardes aan antioxidanten, vitamines, mineralen en meer kunnen worden ingezet om zo snel mogelijk het lichaam weer in een zo gezond mogelijke staat te krijgen.

Wel zijn geduld, vertrouwen, discipline, en innerlijke wilskracht pure noodzaak… en de diepe overtuiging van de enorm positieve aspecten en hulpmiddelen in dit proces van omkering en een hernieuwde start!

Toevoeging 9 december 2021;

Gezondheid is in hart en lijf

Uit studies komt steeds vaker naar voren dat de stof glutathion, grafeenoxide neutraliseert en zelfs afbreekt. Er zijn wetenschappers die beweren dat C60 (nanokoolstof) de werking van glutathion en andere superantioxidanten overtreft. Helaas is dit geweldige product verboden in de EU. Dit is hoe de zittende macht omgaat met alle goede middelen, zoals ook Ivermectine welke covid19 helpt te genezen en de schadelijke werking van covid19 vaccins helpen ongedaan te maken.

In combinatie met Resveratrol , quercetine, nattokinase en andere antioxidanten is glutathion een zeer krachtig middel om te ontgiften.

Zie ook hier en op zelfzorgcovid19 voor nog meer informatie om gezond te worden en/of te blijven.

Of neem contact met ons op voor een afspraak in onze healingspraktijk.

In Liefde

Anna Jasmijn en Michael. GerAnkhmediums.nl

Dit vind je vast ook interessant

Echte Liefde Anna Jasmijn haar gedicht

Echte Liefde – Anna Jasmijn

Echte Liefde – Anna Jasmijn 29 maart 2021 Vaak is het echt niet uit leggen De schoonheid die ik steeds ervaar De mensen die soms dingen zeggen Een kleine gunst, een warm gebaar Eén lieve lach kan zoveel geven Ja stuur hem rechtstreeks uit je hart Want weet dat soms een mensenleven omgeven is door … Lees meer

Universele Liefde - Albert Einstein Een brief aan zijn dochter

Universele Liefde-Albert Einstein

Universele Liefde-Albert Einstein beschreef dit als de ultieme kracht. 17 augustus 2022 Universele Liefde-Albert Einstein was zoveel meer dan een wetenschapper, hoe diep dit genie de bron van het leven ervoer blijkt uit onderstaande brieven die hij geschreven heeft. Eind jaren tachtig schonk Lieserl, de dochter van het beroemde genie, 1400 brieven, geschreven door Einstein, … Lees meer