Verwijder foute injectie Prikspijt

Verwijder foute injectie Prikspijt

25 november 2021

Gevaccineerd zijn en daarna klachten en/of prikspijt krijgen…

We krijgen de laatste tijd steeds meer cliënten in de praktijk die “prikspijt” hebben gekregen en de gifstoffen van de covid-19 injecties/vaccinaties weer uit hun systeem willen hebben.

‘Kan dat?’, is dan de vraag die aan ons gesteld wordt. Kun je iets garanderen in deze situatie waar nog geen enkele ervaring mee is opgedaan?

Nee! Wat wij wel garanderen is dat alles uit de kast wordt gehaald om u weer in uw oorspronkelijke natuurlijke staat terug te brengen met de kennis en mogelijkheden die wij tot onze beschikking hebben!

Wij handelen dus duidelijk vanuit ons eigen vakgebied en niet vanuit het vakgebied van bijvoorbeeld een arts.

Tot nu toe met zeer goede resultaten. We zien cliënten bijna altijd energieker worden en dat klachten na verloop van tijd afnemen.

HOE pakken we dit aan…

Verwijder foute injectie Prikspijt afbeelding
Prikspijt en nu?

Iemand die onze hulp inschakelt krijgt een aantal energetische healingen. De aura en het lichaam worden zo ontdaan van de negatieve energie van de zware metalen en andere schadelijke stoffen die geïnjecteerd zijn.

Bovendien krijgt het afweersysteem een diepe stimulans om zelf  aan de slag te gaan met opschonen en zuiveren.

De cliënt krijgt desgevraagd deskundig advies, in overleg met natuurartsen, welke middelen ingenomen kunnen worden om deze start van ontgiften/ontstoren krachtig in te zetten.

Voedingssupplementen met zeer hoge waardes aan antioxidanten, vitamines, mineralen en meer kunnen worden ingezet om zo snel mogelijk het lichaam weer in een zo gezond mogelijke staat te krijgen.

Wel zijn geduld, vertrouwen, discipline, en innerlijke wilskracht pure noodzaak… en de diepe overtuiging van de enorm positieve aspecten en hulpmiddelen in dit proces van omkering en een hernieuwde start!

Toevoeging 9 december 2021;

Gezondheid is in hart en lijf

Uit studies komt steeds vaker naar voren dat de stof glutathion, grafeenoxide neutraliseert en zelfs afbreekt. Er zijn wetenschappers die beweren dat C60 (nanokoolstof) de werking van glutathion en andere superantioxidanten overtreft. Helaas is dit geweldige product verboden in de EU. Dit is hoe de zittende macht omgaat met alle goede middelen, zoals ook Ivermectine welke covid19 helpt te genezen en de schadelijke werking van covid19 vaccins helpen ongedaan te maken.

In combinatie met Resveratrol , quercetine, nattokinase en andere antioxidanten is glutathion een zeer krachtig middel om te ontgiften.

Zie ook hier en op zelfzorgcovid19 voor nog meer informatie om gezond te worden en/of te blijven.

Of neem contact met ons op voor een afspraak in onze healingspraktijk.

In Liefde

Anna Jasmijn en Michael. GerAnkhmediums.nl

Dit vind je vast ook interessant

The Turning Point in Time een prachtige doorgeving van Berry Vincenta

The Turning Point in Time

The Turning Point in Time 20 december 2022 GerAnkh mediums en paragnosten delen hieronder een bericht van onze lieve vriendin en collega Berry Vincenta. Een prachtige doorgeving en tegelijkertijd een oproep aan alle lichtwerkers! Lees hieronder deze mooie en waardevolle doorgeving. “The Turning Point in Time” Ik werd geleid om het volgende te willen delen … Lees meer

Onvoorwaardelijke Liefde en Keuzes met een schilderij van Akiana Kramarik en een gedicht van Hans Stolp

Onvoorwaardelijke liefde en keuzes

Onvoorwaardelijke liefde en keuzes… 20 mei 2021 Worden keuzes wel altijd gemaakt vanuit onvoorwaardelijke liefde, dus vanuit het hart en worden uiteindelijke keuzes wel geaccepteerd door jezelf en de omgeving met onvoorwaardelijke liefde. Of zit er toch vaak een oordeel op. Erger nog; wordt een keuze door andersdenkenden veroordeelt met mogelijk vervelende consequenties, uitsluiting, discriminatie … Lees meer