Verwijder foute injectie Prikspijt

Verwijder foute injectie Prikspijt

Gevaccineerd zijn en daarna klachten en/of prikspijt krijgen…

We krijgen de laatste tijd steeds meer cliënten in de praktijk die “prikspijt” hebben gekregen en de gifstoffen van de covid-19 injecties/vaccinaties weer uit hun systeem willen hebben.

‘Kan dat?’, is dan de vraag die aan ons gesteld wordt. Kun je iets garanderen in deze situatie waar nog geen enkele ervaring mee is opgedaan?

Nee! Wat wij wel garanderen is dat alles uit de kast wordt gehaald om u weer in uw oorspronkelijke natuurlijke staat terug te brengen met de kennis en mogelijkheden die wij tot onze beschikking hebben!

Wij handelen dus duidelijk vanuit ons eigen vakgebied en niet vanuit het vakgebied van bijvoorbeeld een arts.

Tot nu toe met zeer goede resultaten. We zien cliënten bijna altijd energieker worden en dat klachten na verloop van tijd afnemen.

HOE pakken we dit aan…

Verwijder foute injectie Prikspijt afbeelding
Prikspijt en nu?

Iemand die onze hulp inschakelt krijgt een aantal energetische healingen. De aura en het lichaam worden zo ontdaan van de negatieve energie van de zware metalen en andere schadelijke stoffen die geïnjecteerd zijn.

Bovendien krijgt het afweersysteem een diepe stimulans om zelf  aan de slag te gaan met opschonen en zuiveren.

De cliënt krijgt desgevraagd deskundig advies, in overleg met natuurartsen, welke middelen ingenomen kunnen worden om deze start van ontgiften/ontstoren krachtig in te zetten.

Voedingssupplementen met zeer hoge waardes aan antioxidanten, vitamines, mineralen en meer kunnen worden ingezet om zo snel mogelijk het lichaam weer in een zo gezond mogelijke staat te krijgen.

Wel zijn geduld, vertrouwen, discipline, en innerlijke wilskracht pure noodzaak… en de diepe overtuiging van de enorm positieve aspecten en hulpmiddelen in dit proces van omkering en een hernieuwde start!

Toevoeging 9 december 2021;

Uit studies komt steeds vaker naar voren dat de stof glutathion, grafeenoxide neutraliseert en zelfs afbreekt. C60 (nanokoolstof) overtreft de werking van glutathion en andere superantioxidanten.

Vooral in combinatie met Resveratrol , quercetine en andere antioxidanten is dit een zeer krachtig middel om te ontgiften. Zie ook hier en hier voor nog meer informatie

Gezondheid is in hart en lijf
Gezond hart, gezond leven

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

In Liefde

Anna Jasmijn en Michael. GerAnkhmediums.nl

Kijk ook eens op zelfzorgcovid19 voor meer informatie

Dit vind je vast ook interessant

Werking Chembusters, energie opschonen

Werking Chembusters

Alles over de werking Chembusters en Orgonite. Wij zetten chembusters heel vaak in bij het energetisch huisreinigen van woningen en bedrijven om allerlei vormen van storende stralingen op te heffen. Hieronder kun je alles lezen over de oorsprong en werking en oorsprong van dit bijzondere product. Onderstaaande informatie staat ook geschreven onder de product omschrijving … Lees meer

Onze visie op gezondheid GerAnkh mediums

Onze Visie op Gezondheid

Onze visie op gezondheid en gezondheidszorg Wij werken mee aan een samenleving waarin gestreefd wordt naar het behouden en verbeteren van natuurlijke gezondheid, een samenleving waarin zelfbeschikkingsrecht en behoud van lichamelijke integriteit als fundamentele waarden hoog in het vaandel staan. Daarbij hoort een gezondheidszorg met focus op preventie en het stimuleren en activeren van het … Lees meer