Universele Liefde-Albert Einstein

Universele Liefde-Albert Einstein beschreef dit als de ultieme kracht.

17 augustus 2022

Universele Liefde-Albert Einstein was zoveel meer dan een wetenschapper, hoe diep dit genie de bron van het leven ervoer blijkt uit onderstaande brieven die hij geschreven heeft.

Eind jaren tachtig schonk Lieserl, de dochter van het beroemde genie, 1400 brieven, geschreven door Einstein, aan de Hebreeuwse Universiteit, met de voorwaarde de inhoud pas twee decennia na zijn dood te publiceren. Dit is er een van, voor Lieserl Einstein.

… ”Toen ik de relativiteitstheorie naar buiten bracht, begrepen maar weinigen mij, en wat ik nu zal onthullen om aan de mensheid over te dragen, zal ook botsen met het misverstand en de vooroordelen in de wereld.

Ik vraag je om de brieven zo lang als nodig te bewaken, jaren, decennia, totdat de samenleving voldoende gevorderd is om te accepteren wat ik hieronder zal uitleggen.

Er is een buitengewoon krachtige kracht waarvoor de wetenschap tot dusver geen formele verklaring heeft gevonden. Het is een kracht die alle andere omvat en bestuurt, en staat zelfs achter elk fenomeen dat in het universum werkzaam is en nog niet door ons is geïdentificeerd.

Deze universele kracht is LIEFDE.

Toen wetenschappers op zoek waren naar een verenigde theorie van het universum, vergaten ze de meest krachtige onzichtbare kracht.

Liefde is Licht, dat degenen die het geven en ontvangen verlicht.

Liefde is zwaartekracht, omdat sommige mensen zich hierdoor tot anderen aangetrokken voelen.

Liefde is macht, omdat het het beste dat we hebben vermenigvuldigt en de mensheid niet laat uitdoven in hun blinde egoïsme.

Liefde ontvouwt zich en onthult.

Voor liefde leven en sterven we.

Liefde is God en God is liefde.

Deze kracht verklaart alles en geeft zin aan het leven. Dit is de variabele die we te lang hebben genegeerd, misschien omdat we bang zijn voor liefde omdat het de enige energie in het universum is die de mens niet naar believen heeft leren besturen.

Om liefde zichtbaar te maken, heb ik een eenvoudige vervanging gemaakt in mijn beroemdste vergelijking.

Als we in plaats van E = mc2 accepteren dat de energie om de wereld te genezen kan worden verkregen door liefde vermenigvuldigd met de snelheid van het licht in het kwadraat, komen we tot de conclusie dat liefde de krachtigste kracht is die er is, omdat zij geen grenzen kent.

Na het falen van de mensheid in het gebruik en de controle van de andere krachten van het universum die zich tegen ons hebben gekeerd, is het dringend noodzakelijk dat we onszelf voeden met een ander soort energie …

Als we willen dat onze soort blijft bestaan, als we zin in het leven willen vinden, als we de wereld en elk levend wezen dat erin leeft, willen redden, dan is liefde het enige antwoord.

Misschien zijn we nog niet klaar om een ​​bom van liefde te maken, een apparaat dat krachtig genoeg is om de haat, het egoïsme en de hebzucht die de planeet verwoesten, volledig te vernietigen. Elk individu draagt ​​echter een kleine maar krachtige generator van liefde in zich waarvan de energie wacht om te worden vrijgegeven.

Als we leren deze universele energie te geven en te ontvangen, beste Lieserl, zullen we hebben bevestigd dat liefde alles overwint, alles en allen kan overstijgen, want liefde is de essentie van het leven.

Ik betreur het ten zeerste dat ik niet heb kunnen uitdrukken wat er in mijn hart leeft, dat mijn hele leven stilletjes voor je heeft geslagen. Misschien is het te laat om excuses aan te bieden, maar aangezien de tijd relatief is, moet ik je zeggen dat ik van je hou en dankzij jou heb ik het ultieme antwoord bereikt! “.

Universele Liefde - Albert Einstein Een brief aan zijn dochter

Je vader Albert Einstein

Lees ook brieven-einstein-openbaar-gemaakt mocht je meer over zijn leven willen weten.

In Liefde

Michael – Gerankhmediums.nl

Dit vind je vast ook interessant

Nieuwsbrief Christina von Dreien afbeelding

Nieuwsbrief Christina von Dreien

Nieuwsbrief Christina von Dreien 19 september 2021 Onze gedachtes op het positieve richten Op dit moment lijkt het voor velen van ons alsof het alleen maar erger wordt. Velen van ons verliezen soms de moed. Ik hoor vaak dat mensen dan ontevreden zijn over zichzelf, omdat dit hen is overkomen. Maar het is helemaal OK … Lees meer

Polarisatie en tweedeling

Polarisatie

Polarisatie en Liefde 3 april 2023 We leven in een tijd van grote veranderingen en polarisatie. Veranderingen die naar onze mening nodig zijn omdat we als mensheid op de sprong staan naar ‘De Nieuwe Beschaving‘ ook wel ’De Nieuwe Aarde’ genoemd. Polarisatie is er gekomen omdat er een grote groep mensen een oordeel heeft over … Lees meer