Afspraken 06 4800 4166 | Direct consult 0909 040 4040 [email protected]

Colloïdaal Goud 250ml

Colloïdaal Goud 250ml

Goud heeft naar onze overtuiging een positieve uitwerking op onze fysieke- en mentale gesteldheid. Er wordt gezegd dat goud een kalmerend en harmoniserend effect heeft. Zo gebruikten veel oude beschavingen goud om lichaam, geest en ziel beter in balans te brengen. Een betere balans zorgt op zijn beurt voor meer energie, een betere focus en een hoger libido. Bevalt al deze nieuwe energie je? Denk er dan eens over na om het colloïdale goud te versterken met yoga of mindfulness. Door gericht bezig te zijn met het strekken van je spieren en het veranderen van je gedachten kunnen er nieuwe energiestromen ontstaan. Het ondersteund ook heel goed de processen van verandering en verwerking bij oude trauma’s bijvoorbeeld in combinatie met de sessies hiervoor die u bij ons kunt nemen in de praktijk.

Goud en spiritualiteit

Als we kijken naar de geschiedenis van spiritualiteit heeft goud altijd een grote rol gespeeld. Zo werd het edelmetaal door Farao’s gebruikt om het bewustzijn optimaal te benutten en tot hogere staten te komen. Ook nu zijn er weinig rituelen in de spiritualiteit waar goud geen toegevoegde waarde heeft. Dat is niet zo gek want goud wordt o.a. gezien als de vertegenwoordiging van verlichting en in het Boeddhisme spreken ze zelfs over het symbool van spiritualiteit, geluk en gezondheid.

GerAnkh colloïdaal goud is een mengsel van zeer kleine gouddeeltjes van 3,2 nanometer in ultra puur water. Ons colloïdaal goud dat naar water smaakt bestaat voor 100% uit puur colloïdaal goud.

Houdbaarheid: 3 jaar

Klik hier voor meer informatie over onze producten en scrol naar beneden

34,50

Open chat
GerAnkh Mediums & Paragnosten
Kunnen wij u helpen?