Afspraken 06 4800 4166 info@gerankhmediums.nl

Colloïdaal Zilver-Goud 250ml

Colloïdaal Zilver-Goud 250ml

Healthy-Life4U atomisch colloïdaal zilver-goud is een mengsel van zeer kleine (nano) zilverdeeltjes en gouddeeltjes in 100% puur en gevitaliseerd water. Ons atomisch colloïdaal zilver-goud smaakt naar water en heeft een zeer hoog gehalte van puur colloïdaal zilver en goud. De verhouding is 50/50

Goud heeft naar onze overtuiging een positieve uitwerking op onze fysieke- en mentale gesteldheid. Er wordt gezegd dat goud een kalmerend en harmoniserend effect heeft. Zo gebruikten veel oude beschavingen goud om lichaam, geest en ziel beter in balans te brengen.

Colloïdaal zilver van Healthy-Life4U  heeft een concentratie van 10 ppm en is vervaardigd via een uniek proces waarbij atomen vrijkomen. Wij maken gebruik van een niet-chemisch en zeer complex productieproces dat resulteert in hoog atomisch colloïdaal zilverwater. Wij garanderen colloïdaal zilver van hoge kwaliteit. Het voldoet dan ook aan de wet- en regelgeving en is tevens laboratorium getest.

Dit product is verpakt in Miron-Glass voor een nog betere kwaliteit en langere houdbaarheid.

Gebruik en aanbevolen dosering:
Europese Verordening EG nr. 1925/2006

Volgens bovengenoemd besluit mag dit product niet meer aangeboden worden als voedingssupplement met een dosis van een heel dopje 3 x per dag enige minuten onder de tong voordat men het doorslikt.

Houdbaarheid: ten minste 3 jaar op kamertemperatuur

28,00