Afspraken 06 4800 4166 | Direct consult 0909 040 4040 [email protected]

Detox pakket ‘Resveratrol’

Detox pakket ‘Resveratrol’

Detox pakket ‘Resveratrol’ is een ‘superboost pakket’ bestaande uit Resveratrol, C60, Colloïdaal Platina en Colloïdaal Zilverspray.

Resveratrol is goed tegen virussen. Waardoor er minder gevraagd wordt van je afweersysteem! Je hebt een hoog geconcentreerde dosis nodig van bijvoorbeeld onze 500mg 99% Resveratrol, maar dan is de kracht van Resveratrol ook enorm! Resveratrol is een vetoplosbaar polyfenol (subgroep stilbenoïden) dat planten aanmaken ter bescherming tegen schimmels, virussen, bacteriën, insecten, uv-straling en beschadiging. Resveratrol heeft onder meer antioxidatieve, ontstekingsremmende, antivirale, antibacteriële en neuroprotectieve (zenuwweefselbeschermende) eigenschappen. Resveratrol activeert het enzym SIRT-1 (sirtuïne-1) met metabole effecten die vergelijkbaar zijn met calorierestrictie. Calorierestrictie is geassocieerd met een langer en kwalitatief beter leven en verlaging van de kans op kanker, neurodegeneratieve ziekten, auto-immuunziekten, hart- en vaatziekten, overgewicht/obesitas, leververvetting, metabool syndroom en diabetes type 2.

C60 is nanokoolstof vermengd in bio hennepolie. De anti-oxidatieve werking is ruim 170 keer zo groot als dat van vitamine C.  Het geeft daardoor ook nog eens een goede bescherming tegen bestraling. C60 heeft goede antivirale en antibacteriële eigenschappen, het verwijdert ontstekingscomponenten en toxines uit het lichaam en stelt het lichaam daardoor in staat zichzelf te herstellen. C60 activeert ook de stamcellen van het immuunsysteem.

Colloïdaal Platina heeft een gunstig effect op de thymusklier; dit is één van de belangrijkste organen in ons afweersysteem. De thymusklier speelt ook een essentiële rol bij de aanmaak van ‘geheugencellen’ die onthouden hoe afweerstoffen tegen doorgemaakte ziekten moeten worden aangemaakt. Platina ondersteunt een gezonde weefselregeneratie van het hartweefsel, de zwezerik en het gehele endocriene systeem bovendien ondersteunt platina de reparatie van DNA.

Colloïdaal zilver en zilverspray is het beste antibioticum ter wereld en doodt verschillende virussen, bacteriën, parasieten, schimmels en prionen. Bij het gebruik van colloïdaal zilver adviseren wij ook probiotica of yoghurt te eten, omdat zilver ook enkele goede bacteriën kan beschadigen.

Klik hier voor meer informatie over onze producten en scrol naar beneden

195,00

Open chat
GerAnkh Mediums & Paragnosten
Kunnen wij u helpen?