Afspraken 06 4800 4166 info@gerankhmediums.nl

Orgonite Healingplate Flower of Life

Orgonite Healingplate Flower of Life

Orgonite Healingplate 25cmx 4 cm hoog.

De healindisk bestaat uit standaard orgone-mix van hars, metaal, bergkristal, rosekwarts, amethist, zwarte tourmalijn, lepedoliet, seleniet, fluoriet, shungit en herkimmerdiamant.

In de top zit het krachtige Flower of life symbool, deze heeft een zeer sterke energiestroom waardoor het heel geschikt is om er voorwerpen of voedingsmiddelen mee te ontstoren en op te laden. De healing disk is geschikt om levensmiddelen te ontstoren. Maar kan ook op een mooie plek ingezet worden.

Extra zijn de volgende healing arts lichtremedies toegevoegd die de werking van de piramide sterker en gerichter maken. Radiate yourself: deze remedie helpt je energieveld sterker te maken tegen energieën zoals elektromagnetische straling en andere ongewenste invloeden van buitenaf. Je blijft dichter bij jezelf en zit sterker in je eigen energieveld. Grounding resque: helpt je weer stevig in je energie te zitten, zorgt voor rust, een betere gronding en weer een harmonieus contact met je eigen energie. The new earth: zorgt ervoor dat de nieuwe energieën makkelijker integreren in je eigen leefomgeving

139,00