Afspraken 06 4800 4166 | Direct consult 0909 040 4040 [email protected]

Hoe neutraliseer ik een “foute” injectie in mijn lichaam

Een hernieuwde start

Geïnjecteerd zijn en daarna klachten en/of spijt krijgen…

Wij krijgen de laatste tijd steeds meer cliënten in de praktijk die “prikspijt” hebben gekregen en de gifstoffen van de injecties weer uit hun systeem willen hebben. ‘Kan dat?’, is dan de vraag die aan ons gesteld wordt. Kun je iets garanderen in deze situatie waar nog geen enkele ervaring mee is opgedaan? Nee! Wat wij wel garanderen is dat alles uit de kast wordt gehaald om u weer in uw oorspronkelijke natuurlijke staat terug te brengen met de kennis en mogelijkheden die wij tot onze beschikking hebben! Wij handelen dus duidelijk vanuit ons eigen vakgebied en niet vanuit het vakgebied van bijvoorbeeld een arts. Tot nu toe met zeer goede resultaten. We zien cliënten bijna altijd energieker worden en dat klachten na verloop van tijd afnemen.

HOE pakken we dit aan.

Iemand die onze hulp inschakelt krijgt een aantal energetische healingen. De aura en het lichaam worden zo ontdaan van de negatieve energie van de zware metalen en andere schadelijke stoffen die geïnjecteerd zijn. Bovendien krijgt het afweersysteem een diepe stimulans om zelf  aan de slag te gaan met opschonen en zuiveren. De cliënt krijgt desgevraagd deskundig advies, in overleg met natuurartsen, welke middelen ingenomen kunnen worden om deze start van ontgiften/ontstoren krachtig in te zetten. Voedingssupplementen met zeer hoge waardes aan antioxidanten, vitamines, mineralen en meer kunnen worden ingezet om zo snel mogelijk het lichaam weer in een zo gezond mogelijke staat te krijgen. Wel zijn geduld, vertrouwen, discipline, meditatie(!), en innerlijke wilskracht pure noodzaak… en de diepe overtuiging van de enorm positieve aspecten en hulpmiddelen in dit proces van omkering en een hernieuwde start!

Toevoeging 9 december 2021;

Uit studies komt steeds vaker naar voren dat de stof glutathion, grafeenoxide neutraliseert en zelfs afbreekt. C60 (nanokoolstof) overtreft de werking van glutathion en andere superantioxidanten. Vooral in combinatie met Resveratrol en andere antioxidanten is dit een zeer krachtig middel om te ontgiften,

Tot slot; Hieronder staan links van sites waar wij bevriend mee zijn of verbonden mee voelen met veel aanvullende informatie.

Artsen Collectief      Stichting Artsen voor Waarheid       ZelfzorgCovid19      Stichting Vaccinvrij      Berry Vincenta – Kosmisch Kontakt     Een boodschap van Christina von Dreien

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

In Liefde

Anna Jasmijn en Michael.

Open chat
GerAnkh Mediums & Paragnosten
Kunnen wij u helpen?