Afspraken 06 4800 4166 | Direct consult 0909 040 4040 [email protected]

Bio Zwartzaad olie 250ml

Bio Zwartzaad olie 250ml

Voedingssupplement 100% biologische Zwartzaadolie of Nigellazaad olie

Dit product is verpakt in Miron-Glass voor een nog betere kwaliteit en langere houdbaarheid. Miron of Violet glas laat alleen infrarood- en UVA-straling door. Hierdoor is het product langer houdbaar.

Advies gebruik:

Één dessert lepeltje op lege maag innemen en bij het avondeten eventueel herhalen. Wegspoelen met een beetje vruchtensap of water.

Dosering niet overschrijden

Bewaring:

In de koelkast voor ten minste één jaar.

Zwarte komijnzaad lijkt een beetje op een halve maan. De olie wordt door koude persing gewonnen en heeft een sterke smaak en karakteristieke geur. Koudgeperste zwarte komijnolie heeft een hoog gehalte aan onverzadigde vetzuren.

Toepassing zwarte komijnolie

Omdat een kuur met zwarte komijnzaadolie lang duurt voordat het werkt, moet je minstens 3 tot 6 maanden achtereen komijnolie innemen. Het is puur zodat je er niet veel van nodig hebt maar je moet het wel blijven gebruiken. Je kunt zwarte komijnolie ook uitwendig gebruiken.

Inhoudsstoffen zwarte komijnolie

Zwarte komijnolie bestaat voor 80% uit gezonde vetzuren. Daarnaast zitten er ruim 100 bioflavonoïden of fytonutrienten in. Dat zijn stoffen die elkaar versterken in werking. Fytonutriënten zijn verantwoordelijk voor het grote scala aan profijtvolle werkingen van zwarte komijnolie. Overige stoffen die in dit zaad zitten zijn: aminozuren, proteinen, koolhydraten, vaste en vluchtige oliën, verzadigde (20%) en onverzadigde (80% Omega 3, 6 en 9) vetzuren, alkaloïden, saponinen, vitamines en mineralen.

Klik hier voor meer informatie over onze producten en scrol naar beneden

32,00

Open chat
GerAnkh Mediums & Paragnosten
Kunnen wij u helpen?