Afspraken 06 4800 4166 | Direct consult 0909 040 4040 [email protected]

Detox pakket ‘Oliën’

Detox pakket ‘Oliën’

Dit superbooster en Detox pakket oliën bestaat uit voedingssupplementen van zeer hoogwaardige biologische olie mengsels en colloïdaal zilver.

De Detox olie is een samenstelling van Perillazaad olie, Nigellazaad olie en Hennepzaad olie verrijkt met de sterk ontgiftende etherische oliën Juniper berry, Rosemary, Cilantro en Geranium en maken dit voedingssupplement een uniek.en krachtig gezondheidsproduct.

C60 is nanokoolstof vermengd met bio hennepolie. De anti-oxidatieve werking is ruim 170 keer zo groot als dat van vitamine C.  Het geeft daardoor ook nog eens een goede bescherming tegen bestraling. C60 heeft goede antivirale en antibacteriële eigenschappen, het verwijdert ontstekingscomponenten en toxines uit het lichaam en stelt het lichaam daardoor in staat zichzelf te herstellen. C60 activeert ook de stamcellen van het immuunsysteem.

Colloïdaal zilver en zilverspray is het beste antibioticum ter wereld en doodt verschillende virussen, bacteriën, parasieten, schimmels en prionen. Bij het gebruik van colloïdaal zilver adviseren wij ook probiotica of yoghurt te eten, omdat zilver ook enkele goede bacteriën kan beschadigen.

Koel bewaren

Klik hier voor meer informatie over onze producten en scrol naar beneden

 

139,00

Open chat
GerAnkh Mediums & Paragnosten
Kunnen wij u helpen?