Afspraken 06 4800 4166 | Direct consult 0909 040 4040 [email protected]

Bio Perillazaad olie 250ml

Bio Perillazaad olie 250ml

Als je alle medicinale werkingen in ogenschouw neemt kom je snel tot de conclusie dat Perilla eenvoudigweg een wondermiddel is dat zijn weerga niet kent. Het geneest zoveel ziekten, dat als je aan iets lijdt, je bijna met je ogen dicht naar de perilla-oliefles kunt grijpen om er een slok uit te nemen zodat je even later gezond als een vis je ding kunt doen. De werkelijkheid is natuurlijk anders.

Onderstaande is slechts één van de vele toepassingsmogelijkheden van deze bijzonder gezonde en krachtige olie.

PERILLAOLIE TEGEN HART- EN VAATZIEKTEN

Perilla vermindert de vorming van PAF, bloedplaatjes waardoor aderverkalking wordt tegen gegaan. Hierdoor wordt het risico op trombose, infarct of een beroerte bijzonder verkleind. Het vermindert hartritmestoornissen in het algemeen en voorkomt een hartstilstand. Er is aldus een scala van hart-en vaatziekten waartegen perilla zowel preventief als genezend optreedt. De belangrijkste geneeseigenschap is waarschijnlijk dat vaatontstekingen minder snel ontstaan. Dit komt onder meer omdat perilla de productie van leukotriënen vermindert. Perilla olie kan ontsteking, samenklonteren van bloedplaatjes, onregelmatige hartslag en zo de plotselinge dood door hartaanval tegengaan.

PERILLA GAAT HET SAMENKLONTEREN VAN HET BLOED TEGEN ZONDER RISICO OP HERSENBLOEDING TE VERHOGEN.

Deze unieke wonderolie kan ingezet worden bij de volgende auto-immuunziekten: reumatoïde artritis, ziekte van Crohn, colitis ulcerosa, lupus erythematodus, verzwakte weerstand, verkoudheid en luchtwegeninfecties zoals bronchitis en astma. De ontstekingswerende en immuniteitverhogende werkingen zijn daar verantwoordelijk voor. Maar ook kan de olie ingenomen worden bij diabetes mellitus die lijden aan hypoglykemie.

Klik hier voor meer informatie over onze producten en scrol naar beneden

29,00

Open chat
GerAnkh Mediums & Paragnosten
Kunnen wij u helpen?